ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κατάστημα αλυσίδας μέσα στο Shopping House στην περιοχή Αλίμου

Κοινοποίηση:
Φώτο 06-07-2024 ΣΚ Προσφορών

Είμαι ένας απλός καταναλωτής που είχα επισκεφθεί τις προηγούμενες ημέρες το Shopping House στην οδό Θεομήτορος στον Άλιμο και συγκεκριμένα στον 3ο όροφο για αγορά υποδημάτων στο πολυκατάστημα “Zakcret” γνωστό για αθλητικά.
Κάνοντας έρευνα αγοράς παραμονές “ΣΚ Προσφορών” και έπειτα “Εκπτώσεων” παρατήρησα μέσα μια έβδομάδα την τιμή πώλησης ενός συγκεκριμένου είδους(αθλητικά παπούτσια) αμετάβλητη(δεν γνωρίζω αν είναι καινούργιο μοντέλο, αν είναι στην ευχέρεια του καταστήματος να αλλάξει την τιμή είτε σε περίοδο Προσφορών είτε σε περίοδο Εκπτώσεων και δεν με ενδιαφέρει). Είδα ένα ζευγάρι παπούτσια που “άρεσε” στο μάτι μου και φωτογράφησα την τιμή στις 22/06/2024 για να κάνω την έρευνά μου καθώς η τιμή του συγκεκριμένου παπουτσιού δεν ήταν ευκαταφρόνητη.
Στις 06/07/2024, Σαββατοκύριακο Προσφορών, επισκέπτομαι ξανά το συγκεκριμένο κατάστημα και απο μάκρια βλέπω ταμπελάκι στο ίδιο προϊόν “Special Offer -20%”. Πλησιάζω και βλέπω ίδια τιμή πώλησης! Σήμερα 09/07/2024 και ενώ μπήκαμε επίσημα σε περιόδο “Εκπτώσεων” ξαναεπισκέφτηκα το κατάστημα και έκπλητος βλέπω το -20% σε κόκκινο πλαίσιο αλλά την τιμή ίδια και απαράλλακτη!
Ερώτηση:
Το συγκεκριμένο κατάστημα προσπαθεί να κοροϊδέψει τον απλό καταναλωτή ή του δίνεται αυτό το διακαίωμα να “παίζει” με τα καρτελάκια “special offer”, -20%, κλπ χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει κάποια έκπτωση ?
Προφανώς και σας επισυνάπτω τρεις φωτογραφίες των τριών διαφορετικών ημερών που επισκέφτηκα το κατάστημα.
Αν νομίζετε, ως ένα έγκριτο μέσο ενημέρωσης που είναι το “Μακελειό”,  πως προκύπτει θέμα απάτης ή κοροϊδίας του καταναλωτή ασχοληθείτε με άλλο ένα τέτοιο παράδειγμα απο ένα κατάστημα που η επιχείρηση έχει σε όλη την Ελλάδα υποκαταστήματα.
Με σεβασμό στη δουλειά που κάνετε.
Φώτο 06-07-2024 ΣΚ Προσφορών
Φώτο 09-07-2024 περίοδος εκπτώσεων Φώτο 22-06-2024
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Tο έχουν με έκπτωση 20% εξαρχής πριν από εκπτώσεις..από 159€ σε 128€.
    Απλά δεν το έβαλαν στις εκπτώσεις περαιτέρω.

  2. οταν δεν υπάρχει κράτος κοροϊδεύουν με κάθε τρόπο τον καταναλωτή. εννοείται δεν τα αγοραζεις και ειδικά απο τετοια καταστήματα. κριμα σε αυτούς που τρέχουν να ψωνίσουν σαν χαϊβάνια στις εκπτώσεις. ντροπή σε αυτούς που εξαπατουν. θα έπρεπε να μην ψωνιζει κάνεις αυτή την περίοδο, και ειδικα απο τέτοιες αλυσίδες, μεχρι να κάνουν κανονικές εκπτώσεις και προσφορές ή μέχρι να πανε απο εκει που ηρθαν. δεν μιλω φυσικά για να γίνουν έλεγχοι απο το κράτος, θα γελασει κ το παρδαλό κατσικι.

  3. Την καταγγελία την έκανα εγώ αλλά δεν την έκανα επειδή αισθάνομαι οτι ανακάλυψα την Αμερική, ούτε υπήρχε περίπτωση να τα αγοράσω απο εκεί, θα πάω απο συνοικιακό κατάστημα να τα πάρω να βοηθήσω τη γειτονιά. Όμως μια εφημερίδα σαν το Μακελειό μας δίνει την δυνατότητα, σε κάθε έναν ξεχωριστά, να βάλουμε το λιθαράκι μας μήπως και κάποια στιγμή η Ελλάδα μας βρει τον δρόμο της. Η μια καταγγελία θα φέρει την άλλη, οι 5 καταγγελίες θα γίνουν 10, οι 10 θα γίνουν 100 κλπ.
    Αν ξεκινήσουμε σιγά σιγά, ένας ένας την επανάστασή του τότε ποιός ξέρει, μπορεί μια μέρα τα παιδιά μας να έχουν μια “άσπρη μέρα”.
    Το “έλα μωρέ τι θα αλλάξει!!!” πρέπει να σταματήσουμε να το αποδεχόμαστε!

  4. Η zacret απο τοτε που εγινε αλυσιδα, πουλαει τα προιντα της 20 και 30 ευρω παραπανω απο ολα τα μαγαζια, μακρια και αγαπημενοι

  5. Αυτά τα κάνουν πάρα πολλοί, πολλά χρόνια τώρα.
    Το είχα παρατηρήσει πρώτη φορά, πριν 25 χρόνια. Απλά, δεν τα παίρνεις!

Comments are closed.