ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Ο Δούκας που ήθελε να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γέμισε με σκουπίδια μέχρι και τους πρόποδες της Ακρόπολης [ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]

Κοινοποίηση:
skoup1

Τεράστια είναι τα παράπονα των Αθηναίων απέναντι στην Δημοτική Αρχή του Χάρη Δούκα που φαίνεται ότι διεκδίκησε το Δήμο για να τον χρησιμοποιήσει ως “σκαλοπάτι” για το ΠΑΣΟΚ. Μένει να δούμε τώρα που έχασε τις εσωκομματικές εκλογές, αν θα ασχοληθεί καθόλου με το Δήμο του. Αναγνώστης καταγγέλλει τα εξής:

Κατοικώ στην οδό Βεΐκου μόλις λίγα μέτρα από το πολυδιαφημισμένο Μουσείο της Ακρόπολης και το παρκάκι ακριβώς απέναντί μας (έχει και ένα συντριβάνι στο οποίο πλένονται οι άστεγοι) το έχουν μετατρέψει σε κέντρο συγκέντρωσης των σκουπιδιών όλης της περιοχής (Μακρυγιάννη, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πλάκα, Κουκάκι). Η κατάσταση από τις οσμές όλο το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι απελπιστική, ακόμα και με κλειστές τις μπαλκονόπορτες. Αν γλιτώσουμε και δεν μας πατήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τα πούλμαν με τους τουρίστες, μιας που περπατάμε μέσα στο δρόμο αφού οι καφετέριες και τα εστιατόρια έχουν κάνει κατάληψη των πεζοδρομίων με τα τραπεζοκαθίσματά τους, θα μας φάνε τα ποντίκια, οι κατσαρίδες και τα έντομα από τα σκουπίδια. Από το δήμο μας λένε ότι έχουν κάνει σχεδιασμό για το που θα συγκεντρώνονται τα σκουπίδια. Σκεφτείτε δηλαδή να μην υπήρχε και σχεδιασμός…Ο κύριος Δούκας που θέλει να γίνει και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει την Αθήνα να βρωμάει. Σε αυτή την χώρα και η ντροπή έχει χάσει το νόημά της με όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους που μας κυβερνούν.

Σας παρακαλώ να αναδείξετε το θέμα. Είστε η μόνη μας ελπίδα.

Με εκτίμηση

Δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

skoup1 skoup2 skoup3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response