ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Νοσοκομείο Πύργου – “Πέταξαν” έξω εργαζόμενο ΑμεΑ χωρίς καμία αιτία

Κοινοποίηση:
makeleio2

Αγανακτισμένη αναγνώστρια μας έστειλε e mail εκ μέρους του θείου της, ο οποίος σε ηλικία 52 χρονών και με προβλήματα υγείας, έμεινε ξαφνικά χωρίς δουλειά και εισόδημα. Επειδή η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου αποφάσισε ότι δεν της… κάνει.

Διαβάστε: “Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια ο θείος μου εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, έχοντας ενταχθεί με το πρόγραμμα 4000 Ανέργων του ΟΑΕΔ από την κατηγορία ΑΜΕΑ!

Τα τελευταία δυο χρόνια λοιπόν και υπο καινούργια διοίκηση αντιμετώπιζε μπουλινγκ – εργασιακός εκφοβισμός και αλλά πολλά, επειδή απλά είναι ενας Αγαθός και ήρεμος άνθρωπος, με αποτέλεσμα να τον ΔΙΩΞΟΥΝ από την εργασία του επειδή είναι ακατάλληλος όπως λένε ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια. Χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί κάποια ΕΔΕ, κάποιο πειθαρχικό η κάποια τιμωρία .. Τον έδιωξαν χωρίς να το γνωρίζει καν. ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ SECURITY. Δεν έχει τηρηθεί ούτε στο ελάχιστο ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας. ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Και φυσικα εχουμε και στοιχεία .. Έχουμε απευθυνθεί στα δικαστήρια , εκτός από πολλά εξώδικα που δεν έπιασαν τόπο, έχουμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα από της 28.12.23. Ημερομηνία δικάσιμος ήταν 28.03.24 και η απάντηση έπρεπε να έχει βγει μέσα σε ένα μήνα! Άντ´αυτού έχουν περάσει 3 μήνες και απάντηση καμία!

Έχουμε απευθυνθεί σε υπουργείο υγείας , υπουργείο εργασίας, υπουργείο δικαιοσύνης, στα ΑΜΕΑ. Κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει λένε!
Έχω όλους τους αριθμούς πρωτοκόλλου από την επικοινωνία μου μαζί τους.. βοήθεια ΜΗΔΕΝ!
Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ εισόδημα..
Αυτός ο άνθρωπος από τον Οκτώβρη δεν πληρώνεται από πουθενά.
Έχει προβλήματα υγείας. Πρόβλημα στο νεφρό και γλαύκωμα στο μάτι και αυτά του προσάπτουν το ποσοστό αναπηρίας που έχει!
Τα φάρμακά του κοστίζουν ακριβά.
Στη ζωή έχει μόνο εμένα και την μαμά μου. (Αδελφή του).
Είναι 52 χρόνων με εργασιακό μέλλον ΑΒΕΒΑΙΟ.
Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, φοβόμαστε για την υγεία του τόσο την σωματική όσο και την ψυχολογική.

Δυο χρόνια κάναμε υπομονή και το πηγαμε με το καλό αλλά δεν μας βοήθησε κανείς. Γι αυτό το λόγω απευθύνομαι σε εσάς”.

Η επιστολή στο Υπουργείο Υγείας:

fabia fabia1 fabia2 fabia4 fabia5 fabia6

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: