ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Παρολίγον τραγωδία την Κυριακή στους Αμπελόκηπους – Ποια είναι η εγκληματική αμέλεια του Δ. Αθηναίων που μας βάζει σε κίνδυνο

Κοινοποίηση:
ampel1

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη σχετικά με περιστατικό που συνέβη την Κυριακή 25 Αυγούστου σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων:

Σας στέλνω φωτογραφίες από ανατροπή αυτοκινήτου, χθες Κυριακή το μεσημέρι, σε μικρό δρόμο των Αμπελοκήπων, την οδό Παπαδά, στη γωνία με την οδό Βρανά. Το αυτοκίνητο χτύπησε σε δύο σταθμευμένα οχήματα και ανετράπη. Έσπευσαν αστυνομία και πυροσβεστική. Από θαύμα ο οδηγός βγήκε ζωντανός και δεν περνούσαν πεζοί από το σημείο.

Παρακαλώ να σημειώσετε ότι η οδός Παπαδά είναι παράλληλη της Κατεχάκη και η οδός Σεβαστουπόλεως, λίγο πιο κάτω, παράλληλη της Κηφισίας, και χρησιμοποιούνται από διερχόμενα οχήματα, πολλές φορές με μεγάλη ταχύτητα, για να αποφύγουν τα φανάρια και την κίνηση στην Κατεχάκη και την Κηφισίας. Ενώ οι δήμοι των βορείων προαστίων μονοδρομούν ανάποδα, ώστε να κόψουν τα διερχόμενα οχήματα, η συγκεκριμένη περιοχή, με βρεφονηπιακούς σταθμούς και πολλά σχολεία, δεν προστατεύεται, με τον ίδιο τρόπο, από το Δήμο Αθηναίων, και έχει γίνει η κυκλοφοριακή χαβούζα των κατοίκων των βορείων προαστίων που κατεβαίνουν προς το κέντρο.

ampel3 ampel2 ampel1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πως το κατάφερε αυτό το δίποδο ρε; Είναι απίστευτο τι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

  2. Η οδοί που αναφέρετε βρίσκονται στην περιοχη του Νέου Ψυχικού – Ελληνορώσσων και όχι στούς Αμπελόκηπους.

Leave a Response