ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Εργαζόμενοι δεν βγαίνουν σε αναστολή λόγω ημερομηνίας πρόσληψης

Κοινοποίηση:
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΝΗ

Μετα απο αρκετο χρονο σε κατασταση ανεργιας καταφερα να προσληφθω ως υπαλληλος υποδοχης σε ενα κομμωτηριο μαζι με εμενα προσληφθησαν αλλα 6 ατομα διαφορων ειδικοτητων κομμωτες, βοηθοι κομμωτων κλπ ολα αυτα συνεβησαν 14/12/20.

Δουλεψαμε κανονικα μεχρι 31/12/20 πληρωθηκαμε στην ωρα μας και ολα καλα.Απο 1/1/21 η επιχειρηση εκλεισε με κυβερνητικη αποφαση ανοιξαμε 19/1/21,και δουλεψαμε μεχρι 11/2/21 και ενω περιμεναμε οτι θα βγουμε σε αναστολη διαπιστωνουμε οτι δεν μπορουμε διοτι ο νομος προβλεπει οτι για να βγει καποιος εργαζομενος σε αναστολη πρεπει να εχει προσληφθει μεχρι 5/11/20.Αυτο σημαινει οτι δεν εχουμε την δυνατοτητα να λαβουμε το επιδομα αναστολης.Παρακαλω αναδειξτε το θεμα αν ειναι δυνατον!!!

Αντιλαμβανεστε οτι αν συνεχιστει η περιοδος καραντινας οπως λεγεται και δεν εχει ληφθει καποιου ειδους μεριμνα θα εχουμε σοβαρο προβλημα .

Ευχαριστω πολυ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κουλαρα… ποτέ θα ξεκίνησει η περίφημη ηλεκτρονική κάρτα των εργαζομένων να φενονται τα πραγματικα μεροκάματα και νυχτοκαματα και υπερωρίες των εργαζομένων για να φανούν οι κλεψιες των εταιρειών που τους συγκαλυπτεται γιατί πέφτει το παραδακι;…. Όλα τρέχουν γρήγορα αλλά αυτό πάει σαν κότα…. Παλιό κοτόπουλο

Comments are closed.