ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! “ΦΩΝΕΣ” για φαρμακαποθήκη που μεταφέρει φάρμακα ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ – Επιβάλλεται απάντηση ΑΜΕΣΑ…

Κοινοποίηση:
farmaka-910x521

Καταγγελία που απαιτεί άμεσης απάντησης, μας απέστειλε αναγνώστης του makeleio.gr, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αφορά συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη που καταγγέλλεται ότι μεταφέρει φάρμακα χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές θερμοκρασίας αφού τα οχήματά της δεν φέρει ψυγείο.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

Έχοντας εργαστεί ως οδηγός διανομέας στη συγκεκριμένη φαρμακαποθηκη επί τεσσεράμισι χρόνια, έχω να καταγγειλω τα εξής:

Το 90 % των αυτοκινήτων της εν λόγω εταιρείας, μεταφέρει τα φάρμακα σε φαρμακεία με απλά αυτοκίνητα βαν,που δεν διαθέτουν ψυγεία,όπως ορίζει η νομοθεσία και οι παρασκευαστές των φαρμάκων που αναγράφουν ότι οι θερμοκρασίες φύλαξης ΔΕΝ πρέπει να υπερβαίνουν τους 25 βαθμούς κελσίου..
Η ίδια επιχείρηση υποχρεώνει τους οδηγούς να γράφουν στα ημερήσια χαρτιά τους ψευδείς θερμοκρασίες από 16-25,την στιγμή που τα αυτοκίνητα στο μέρος φόρτωσης κατά τις μεσημεριανές ώρες κυρίως, ξεπερνούν ακόμη και τους 55 βαθμούς…
Όπως καταλαβαίνετε,το πολύτιμο αυτό αγαθό, φτάνει στον ασθενή κατεστραμμένο…
Σε επικοινωνία που είχα με τον ΕΟΦ, αντιλήφθηκα μια ολιγωρία η και αδιαφορία σχετικά με το θέμα ….σας παραθέτω και φωτογραφίες των οχημάτων της εταιρείας που εδρεύει στην οδό Φ… στο Μοσχάτο και απεικονίζουν τα οχήματα της εταιρείας που ΔΕΝ διαθέτουν ψυγεία.
9-9-tel 8-8-tel 7-7-tel 6_6_tel 5_5_tel 4_4_tel 1_1_tel 2-2-tel
Περιμένουμε την απάντηση της εταιρείας με τη δέσμευση να δημοσιευτεί.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ανοίξτε τους το κλειστό επάγγελμα τώρα για όλους τους φαρμακοποιούς

Comments are closed.