ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Συνεχίζεται η ΠΑΡΑΚΜΗ με τους ναρκομανείς στο κέντρο της Αθήνας! Δεν έχει μείνει πόμολο που να μην έχουν κλέψει! Ανύπαρκτος ο ΔΟΥΚΑΣ και ο υπουργός! Ένας δημοσιογράφος με κάκαλα δεν υπάρχει;” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ναρκο

Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία κατοίκου στην Πλατεία Βαθης για τους ναρκομανείς, που έφτασε στα ηλεκτρονικά “συρτάρια” του “Makeleio.gr: 

“Μετα από 4+ χρόνια η κατρακύλα στην περιοχή της Βαθης/Μεταξουργειου και στους γύρο δρόμους η παρακμή συνεχίζεται με τους ναρκομανείς, ο κάθε ένας μπορεί να κλείνει δρόμους, να μαστουρωνει σε κοινή θέμα, να βαράει ενέσεις μπροστά στα παιδιά και λίγα μέτρα μακριά από την παιδική χαρά στην Πλατεία Βάθης, να αφοδεύει και να ουρεί όπου θέλει, ο νέος Δήμαρχος ανύπαρκτος όπως και ο προκάτοχος του που δημιούργησε αυτό το πρόβλημα για χάρη των μεσιτών, η αστυνομία απλά κόβει βόλτες γύρω από την πιάτσα αντί να καθαρίσει την περιοχή, δεν έχει μείνει πόμολο που να μην έχουν κλέψει για να μαστουρωσουν, και οι κλοπές σε τουρίστες καθημερινές.

ναρκο

Ο Δούκας έχει συναντήσει τους πάντες σε όλη την Ελλάδα εκτός από τους κάτοικους της περιοχής (μπλοκάρει στα σοσιαλ όποιον του ασκεί κριτική) Ένας δημοσιογράφος με κακαλα δεν υπάρχει να αναδείξει το πρόβλημα και να το τρίψει στην μούρη του Υπουργού δημόσιας τάξης και του Δημάρχου?…μας κυβερνάνε ατροφικά και φοβικά ανθρωπάκια!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. τα κακαλα τα έχουν σφυνωσει στην οπή του πισινου τους,όσο γι’αυτους τούς αρρώστους κατά ομάδες συρρεουν κάθε βράδυ στις Αχαρνές, άνω Λιόσια, ζεφυρι για να πάρουν την δόση τους από τούς εμπόρους ναρκωτικών,το γυφταριο,πού δεν τους πειράζει κανεις γιατί απλά είναι όργανα του παρακράτους!
    Υ.Γ.ο,τι εμπορακος βρεθεί στα σοκάκια του κέντρου αποβάλλεται άμεσα γιατί απλά σε αυτές τις τρεις περιοχές οι συνεργάτες του παρακράτους έχουν το μονοπώλιο…αλληλούια!

  2. στελνουν τουσ πρεζακιδεσ σε καλεσ γειτονιεσ για να πεσουν οι αξιεσ και να τα παρουν τσαμπα,,,
    τωρα τουσ στελνουν στο κολονακι,,,
    πρωτα ηταν στην πλατεια θεατρου-βαθησ – αλεξανδρασ,σωκρατουσ,,,
    αλλα επιδη αλαξαν χερια τα παντα πρεπει να ερθει αναπτιξη και τουσ διωξανε πρωσ κολονακι,,,

  3. Δεν νομιζω καποιος απο τους υποψηφιους δημαρχους να ειχε βαλει στο προεκλογικο του προγραμμα τον καθαρισμο του κεντρου….Ενας μονο το εκανε και τον βαλατε φυλακη γιατι ειναι φασιστας…Καθομαστε εμεις που ειμαστε απο επαρχια και στενοχωριομαστε καθε φορα που ερχομαστε και βλεπουμε αυτη τη κατασταση….και εσεις που μενετε μονιμα ειστε ζαμανφου….Δε πατε να κοψετε το λαιμο σας…(αν και καποια στιγμη μπορει να το κανουν αλλοι αυτο…)Στη τελικη μπορει και να σας αρεσει..

  4. ……ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΥΝΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ …….

  5. Μαστουρωνουν με τα πόμολα;
    Πως γίνεται αυτό βρε παιδιά;🤔

  6. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ??? ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ…ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

  7. Να πατε να τα λουστειτε ολοι στην Αθηνα .Να σας κατασχεσουν τα σπιτια οι Πακιστανοι και οι καθε λογης λαθρο. Η μαλλον να τα ανοιξετε και να τους φιλοξενησετε βληματα. Που ψηφισατε το ενα λαμογιο πισω απο το αλλο . Σας πειραζε η ΧΑ που τους εστελνε απο εκει που ηρθαν. Μα κανεις Αθηναιος δεν ηθελε το συμφερον του ? Απορω. Οι νομιζουν η του Π.Ψυχικου η της Φιλοθεης δεν θα φτασει εκει η μπιχλα? Σας ακουμπαει και δεν το εχετε καταλαβει βλακες. Μια μερα και ο δημαρχος θα φυγει τρεχοντας απο εκει. Κατσε να κοπουν τα επιδοματα και θα γινετε Μπαγκλαντες γιατι το Πακισταν ειναι θεικο.

  8. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ

  9. Οι ναρκομανεις ειναι το μικροτερο κακο. Οι μουσουλμανοι εχουν δικη τους αστυνομια στο κεντρο της αθηνας και η σαρια ειναι για αυτους ο νομος τους. Οι μαντηλοφορες μουσουλμανες φτυνουν ελληνιδες σε λεωφορειο γιατι ειναι ελαφρα ντυμενες…..τα ελληνικα βδελυγματα εχουν ξεφτυλισει τα παντα μεσα στην ιδια τους την χωρα…..αλλά χασκογελανε οταν φωτογραφιζονται με τον τακουλα και καθε διευθαρμενο πολιτικο που ειναι σαν τα μουτρα τους. Δεν εχετε πλεον λογο υπαρξης. Μονο για να κοπριζετε ειστε αξιοι και ακομη και η κοπρια σας ειναι αχρηστη.

  10. χειροτερος υπουργος δεν υπαρχει απο τον βαψομαλλια κοεμτζογλου της πρεσβειας σε κλεβουν στις οχτω το πρωι στην παραλια με θρασος και αυτος πουλαει φουμαρα για fbi

  11. Στο κεντρο? Σε καθε πλατεια και παρκο του νομου Αττικης! ΕΛ.ΑΣ γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν! Πανευκολη η αποστολη σας@

  12. Ο Κασιδιάρης ήταν κακός για το δήμο Αθηναίων…
    Ρουφάτε Ντορογιο τώρα βλήματα.

Comments are closed.