ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ! ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ;;; ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ “ΤΑ ΕΡΙΞΕ” ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ – ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;

Κοινοποίηση:
makelioonly

Τρίβαμε τα μάτια μας όταν λάβαμε στο makeleio.gr, καταγγελία αναγνώστη που αναφέρει ότι την Τρίτη 9 Ιουλίου απέδρασε κατά τη διάρκεια μεταγωγής άκρως επικίνδυνος ληστής κάτι που έχουν αποκρύψει τόσο το Αρχηγείο, όσο και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα, ο αναγνώστης αναφέρεται και σε συγκεκριμένο αξιωματικό που είναι αρμόδιος για τις ασφαλείς μεταγωγές και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται αλλά και τη φερόμενη… συνήθειά του να “πετάει” τις ευθύνες σε κατώτερους του.

Πρόκειται για καταγγελία που πρέπει, όμως, να εξεταστεί και κυρίως να υπάρξει άμεση απάντηση διάψευσης ή επιβεβαίωσης από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το makeleio.gr θα αποκρύψει σε πρώτη φάση τα ονόματα που αναφέρονται στην καταγγελία έως ότου λάβουμε απάντηση από αυτούς που πρέπει:

Την 9-7-2024 και απογευματινές ώρες απέδρασε από την μεταγωγή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ο σκληρός Γεωργιανός ληστής με το όνομα A. G. Αχνα τα συστημικά media, αχνα η Δημογλιδου, αχνα ο Χρυσοχοιδης. Υπαίτιος του φιάσκο το κομματοσκυλο και αρχισυνδικαλιστης Διευθυντής της …, ο Διευθυντής Κ. Ν. με τις περισσότερες αποδράσεις στο βιογραφικό του, ο οποίος φροντίζει πάντα μαγικά να ρίχνει ευθύνες στους κατωτέρους του, όπως αυτή τη φορά την πλήρωσε ένας υπαστυναμακος ονόματι Ν.. Το FBI μας μάρανε και οι μεγάλες δουλειές όταν φεύγει σαν κύριος ένας ληστής από τον Ανακριτή. Επιτέλους μια φορά να την πληρώσουν και τα μεγάλα ψάρια και να βρεθούν προ των ευθυνών τους και όχι οι μπακαλιάροι και οι μαρίδες. Η μεταγωγή της … είναι αποκλειστικά και μόνο από τον συντονισμό, τις εντολές και τις διαταγές του Ν. Τον βλέπω να παίρνει και προαγωγή. Αυτά προς γνώση σου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μονου μην ερθ στου μαντρι κι μι κλεψ τα ζα!

  2. Αν είναι τόσο εγκληματίας όσο λένε, δεν θα έπρεπε να είναι στον ανακριτή αλλά στον θάλαμο για να δεχθεί θανατηφόρα ένεση. Οι αρχαίοι ήξεραν τι έκαναν, ακόμα και αν το χρησιμοποίησαν κάποιες φορές κι εναντίων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε.

  3. Έλα μεγάλε τώρα που είσαι έξω πάρε τηλ να κάνουμε καμιά δουλίτσα . Έχω και μπάτσους στο κόλπο ξέρεις ποιους

  4. Όλοι αυτοί οι σκατολαοί απ’την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ζώα όλοι.

  5. καλυτερα ελευθερος μπας και σφαξει κανα κουμουνι-λαθρο-λοατκι

  6. ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!

  7. Η ασφάλεια των πολιτών είναι το ατού μας

  8. Ενας παραπανω ακρως επικινδυνος ποινικος στο ελλαδισταν δεν κανει διαφορα…..απλως εμπλουτιζει την υπαρχουσα κοπρο του αυγεια. Με τις υγιες σας….κ του χρονου εις ανωτερα

  9. Η ανασφαλεια ζει και βασιλευει στο ανοχυρωτο κρατος – τσοφλι του διαταραγμενου πρωθυπουργου

  10. το υπουργειο προστασίας του κοπρίτη και του εγκληματία
    ή τους αφήνουν και αποδρούν όταν κοιτάνε αλλού οι φύλακες με το αζημίωτο ή αναστολίτσα με το αζημίωτο

  11. Τον αφησαν να αποδρασει με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα, ειναι γνωστα αυτα τι γινεται

  12. Επενδυτής ειναι μπαινωβγαινει στην χωρα γιατί κανεί εισαγωγες εξαγωγές

  13. Τους το είχε πρι ο πατέρας μου πριν βγει στη σύνταξη ότι θα τους φύγουν όλοι.

Comments are closed.