ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ΦΩΤΙΑ”! Απλήρωτοι οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Νομού Αττικής

Κοινοποίηση:
ΚΤΕΛ Νομού Αττικής

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο το ΚΤΕΛ νομού Αττικής έχει πάρει εργολαβία κάποια συγκεκριμένα δρομολόγια της ΕΘΕΛ του ΟΑΣΑ. Με αφορμή την πανδημία έναντι κάποιου ποσού πού πληρώνεται ανά χιλιόμετρο για τα δρομολόγια τα οποία πραγματοποιεί.

Για εμάς τους οδηγούς των λεωφορείων αυτών είναι μία σοβαρή πληγή γιατί γνωρίζουμε ότι μία επιχείρηση με τόσα εκατομμύρια που μισθώνεται από τον ΟΑΣΑ για την πραγματοποίηση αυτών των δρομολογίων μας αφήνει απλήρωτους έχοντας κρατημένους έναν με δύο μήνες για να πάρουμε τον πρώτο μισθό μετά από ενάμιση μήνα περίπου και αυτόν τον πρώτο μισθό Τον παίρνουμε με δόσεις και έτσι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και τους τρεις μήνες εάν ο οδηγός δεν διεκδικήσει με παρακαλετά!

Δυστυχώς όσοι παραιτούνται δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα τα οποία δικαιούνται ούτε και την αναλογία παραίτησης τους, επιδόματα κ.α. με την δικαιολογία ότι δεν έχουν λεφτά να εξοφλήσουν!

Γνωρίζουμε ότι ΟΑΣΑ πληρώνει κανονικότατα το ΚΤΕΛ Νομού Αττικής για το έργο αυτό αλλά τα χρήματα τα οποία δικαιούνται οι οδηγοί δεν έρχονται ποτέ στα χέρια των οδηγών παρά μόνο σε δόσεις όταν παρακαλούν για κάποια προκαταβολή.

Η εύλογη απορία είναι: Πώς είναι δυνατόν το ΚΤΕΛ να μην μπορεί να πληρώσει τους οδηγούς του και οι ιδιοκτήτες οι οποίοι αποτελείται από αυτούς το ΚΤΕΛ Νομού Αττικής να αγοράζουν Προσωπικά αυτοκίνητα και ολοκαίνουργια λεωφορεία!!!

Κάποιοι θα έλεγαν χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει αλλά εμείς οι οδηγοί που έχουμε οικογένειες ενοίκια υποχρεώσεις να είμαστε στο περιθώριο και στο έλεος του Θεού και να μην ξέρουμε πώς θα ζήσουμε!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: