ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ”: “Με ένα απεχθές προεδρικό διάταγμα 1500 συνοριοφύλακες δεν έχουν κανένα δικαίωμα!”

Κοινοποίηση:
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ

“Στην Ελληνική αστυνομία το έτος 2020 προσλήφθηκαν με τον βαθμό του συνοριακού φύλακα ( με σύμβαση ορισμένου χρόνου ), περίπου 1.500 αρκετοί εξ αυτών χωρίς εντοπιότητα σε παραμεθόριες περιοχές χωρίς να έχουν δικαίωμα μοριοδότησης. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρώντας ως καθήκον τους την εθνική ασφάλεια πάλεψαν με αυταπάρνηση τον πρώτο χρόνο ούτως ώστε να ανακόψουν τις εισβολες σε βόρειο και νότιο Αιγαίο όπως και στην περιοχή του Έβρου.

Αυτοί οι άνθρωποι επί τη βάσει της προκήρυξης με την οποία προσλήφθηκαν δικαιούταν τα πάντα. Όμως με ένα απεχθές μεταγενέστερο της πρόσληψής τους προεδρικο διάταγμα, το ΠΔ 104/2021 η κυβέρνηση τους έδειξε την “ευγνωμοσύνη της” ψηφίζοντας πως εάν αυτοί οι άνθρωποι τραυματιστούν απολύονται οριστικά από την αστυνομία, πως εάν αυτοί οι άνθρωποι πεθάνουν απολύονται οριστικά από την αστυνομία.

Τους απαγόρευσαν να βρίσκονται με κατ εξαίρεση απόσπαση ή έκτακτη μετάθεση, σε γονείς και αδέρφια όπως και γυναίκες και παιδιά τα οποία έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγειας. Πως η άδεια ανατροφής τέκνου είναι τρίμηνη αντί για 9μηνη και πως η προθεσμία μέσα στην οποία μπορούν να την πάρουν είναι τέσσερα χρόνια από τη στιγμή της γέννησης του τέκνου ενώ στο υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό είναι έξι χρόνια, και άλλα πολλά από αυτά τα οποίο δικαιούται το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό .
Μιλάμε για 1,500 ανθρώπους οι οποίοι δεν δικαιούνται τίποτα, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα μέλλον και οι οποίοι πήραν στις πλάτες τους την αποκοπή των εισβολών, με αποτέλεσμα να τις ανακόψουν σε ποσοστό 80%.
Οι άνθρωποι αυτοί με αυταπάρνηση ανέλαβαν αυτό το εθνικό καθήκον για να τους φερθεί η κυβέρνηση με το χειρότερο τρόπο. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν όλες τις υποχρεώσεις ενός αστυνομικού και κανένα δικαίωμα.
Συνοψίζοντας περαν όλων των άλλων, τους είπαν πως “υπάρχει πάντα η περίπτωση να σας διώξουμε τον επόμενο χρόνο”.

Κλάδος Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΓ
Προστατεύουμε με αυταπάρνηση την Ελλάδα μας. Δεν δικαιούμαστε τίποτα, μόνο θυσίες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Όλοι μα όλοι εσείς που έχετε σχολιάσει είστε ό,τι χειρότερο υπάρχει σε ” ανθρώπους”. Ακόμα κι αυτός ο καραγκιόζης που αυτοπροσδιορίζεται ως αστυνομικός στα σχόλια θα έπρεπε να ντρέπεται με αυτά που γράφει. Λίγη ανθρωπιά δεν έχετε μόνο δηλητήριο βγάζετε κακιασμένοι γεμάτοι ψυχολογικά ” άνθρωποι” . Είστε για πολλές σφαλιάρες μη πω τίποτα χειρότερο. ΠΟΛΥ καλά κάνουν και ζητάνε αυτό που τους αναλογεί. Δεν έχει αν δεν τους αρέσει να παραιτηθούν. Δικαιώματα που ούτως ή άλλως έπρεπε να έχουν ζητάνε όχι κάτι παράλογο. Εσας αν δεν σας αρέσει αναρωτηθείτε γιατί. Τι έχει πάει στραβά στην ζωή σας και βγάζετε κακία. Μόλις το βρείτε τότε ελάτε ξανά και σχολιάστε.

  2. Δεν έπρεπε καν ν υπάρχουν αυτοι δεν έχει νοημα. Γιατι ν τους πληρωνουμε;

  3. Χαχαχα, αρκετοί εξ αυτών δεν είναι καν στην παραμεθόριο αλλά πίνουν φρέντο εσπρέσο στο κέντρο κάποιας πόλης. Δεν είναι αστυνομικοί έτσι κι αλλιώς, μην ξεχνάμε πως μέχρι και η πρεζέμπορας-“μοντέλο” που είχε πιαστεί στην Κίνα, τελικά όταν κατάφεραν να την φέρουν εδώ, την έβαλε ο πατέρας της σε τέτοια θέση, δηλαδή η πρεζέμπορας θα μας “προστατεύει” σε ένα νησί (δηλαδή θα είναι υποδοχή για τους λαθρό) από λαθρομετανάστες και διακινητές…κακά τα ψέματα, τα σύνορα ήταν αδιαπέραστα ΜΟΝΟ όταν τα φυλούσε ο Στρατός και μόνο όταν οι στρατιώτες ήταν πολίτες που έκαναν την θητεία τους και όχι κάποιοι ΔΥ που έψαχναν να βρουν ένα επιπλέον (μεγαλύτερο) εισόδημα με το να προωθούν λαθρό μαζί με διακινητές…

  4. Πολλοί από αυτούς, περνουν απόσπαση στο Κολωνάκι και την Ομόνοια, ενώ έχουν διοριστεί συνοριοφυλακες.

  5. Το θέμα είναι ότι ,έχουμε γεμίσει αστυνομικούς, από τους περισσότερους κατ’ αναλογία πληθυσμού και ασφάλεια δεν έχουμε…!!Επιπλέον, καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για συμμετοχή αστυνομικών σε εγκληματικές ενέργειες!!Τα σύνορα μπορεί και πρέπει να τα φυλάξει ο Στρατός!!Το έβδομο κεφάλαιο των Σοφών της Σιών όμως, το λέει….!!

  6. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΛΑΔΗ .
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ
      ΡΕ ΒΡΩΜΟΤΡΟΛΛ

    2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ

  7. Μολις παρει την εξουσια το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους δοθουν προνομια κλπ για το Εθνικο εργο που επιτελουν.Δηλαδη. να αποτρεπουν τους λαθρο….να εισερχοντε στη χωρα

    1. Γι’αυτό δεν πρέπει να σας ψηφίσει ο κόσμος δηλαδη θα στηρίξετε και εσείς τα βύσματα…βύσμα βάλανε και φυλισανε και κατουριμενες ποδιές και σεις τους στηρίζετε έτσι αλλαγές δεν κάνουνε προσπερνοντας το γεγονός ότι λαθρομετανάστες μπαίνουν κάθε μέρα μιλιουνια άρα πεταμένα λεφτά όπως πεταμένες πρωσοπηκοτητες είναι όλοι αυτοί μαζί κι αυτοί που τους στηρίζουν

  8. Ο Κουλης και η παρέα του δεν θέλουν συνοριοφυλακες, θέλουν PR να υποδέχονται τους λαθρο στα σύνορα.

  9. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΛΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΜΥΤΙΛΙΝΟ

Comments are closed.