ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -“ΦΩΤΙΑ” για τα ΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: “Αυτοί οι δολοφόνοι σκοτώνουν κόσμο και πρέπει να μπουν φυλακή το λιγότερο… Και τα μπ@@ρδελοκάναλά τους είναι οι συνεργοί τους σε αυτό το έγκλημα. Μια λέξη μόνο… ΚΡΙΜΑ!!!”

Κοινοποίηση:
εμβολια

“Καλησπέρα κε Χίο,

Με αφορμή την εκπομπή σας, της Παρασκευής και ύστερα από την αναφορά σας σχετικά με τα εμβόλια και της παρενέργειες που προκαλούν καθώς και των καταγγελιών που έγιναν στην εκπομπή σας, θα ήθελα να καταθέσω και τη δική μας καταγγελία, για να ακουστεί.
Το Νοέμβριο του 2023, και μετά από 3 δόσεις του εμβολίου της Pfizer, και φυσικά τη αντίρρηση σε αυτο απο εμένα και το σύζηγό μου, η πεθερά μου (67 ετών υγιέστατη) διαγνώστηκε με «πολυεστιακό γλυωβλάστωμα εγκεφάλου». Δηλαδή, μιλάμε για 2 πρωτογενής όγκους εγκεφάλου 4,8 εκατοστά ο ένας και 2,5 εκατοστά ο άλλος, 4ου σταδίου. Και τότε αρχίσει ο γολγοθάς μας. Είδαμε πολλούς γιατρούς με την ελπίδα να μπορέσει κάποιος να κάνει κάτι.. Οι απαντήσεις όλων ήταν πως δεν γίνεται τίποτα και της έδιναν 3 μήνες ζωής.

Όπως καταλαβαίνεται χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε και ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα και καταστάσεις, κυρίως τα παιδια και ο σύζηγό της και ύστερα ολοι οι υπόλοιποι από εμάς. Για να μη μακρυγορώ, με τη βοήθεια του Θεού και ύστερα από πολλές προσευχές, γιατρός βρέθηκε και αφαίρεσε τον ένα όγκο, τον μεγαλύτερο, ύστερα ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.

Η σημερινή κατάσταση είναι καθημερινές χημειοθεραπείες στο σπίτι εφόσον ο δεύτερος όγκος παραμένει και βλέπουμε… Δεν ξέρουμε αν ζήσει και πόσο θα ζήσει και σε τι κατάσταση θα είναι αργότερα, αν, κυριολεκτικά, δεν γίνει κάποιο θαύμα από το Θεό, γιατί πλέον, επιστημονικά τουλάχιστον, μιλάμε για παράταση ζωής.
Εν κατακλείδι, αυτοί οι δολοφόνοι σκοτώνουν κόσμο και πρέπει να μπουν φυλακή το λιγότερο… Και τα μπουρδελοκάναλά τους είναι οι συνεργοί τους σε αυτό το έγκλημα. Μια λέξη μόνο… ΚΡΙΜΑ!!!
Συγνώμη αν μακρηγόρησα αλλά ήθελα και εγώ να καταθέσω τη δική μας περιπέτεια για να ακούσει ο κόσμος και να αρχίσει επιτέλους να σκέφτεται. Σας ευχαριστώ πολυ.

Με εκτίμηση,
Ζερβού Ειρήνη”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ψυχασθενεις ρε φιλε τι τρελοχουντικοι…η μητερα της γυναίκας μου ηταν υγιέστατη και το 2015 ξαφνικα εμφάνισε καρκινο του πνεύμονα…οι Ψυχασθενεις σχολιαστες να δουμε τι θα έβρισκαν να πουμε…λογικα ως αθεοι και υποκριτές.που ειναι θα κατηγορουσαν τον Θεό

  2. Η μητέρα μου έκανε δύο δόσεις ενώ έλεγε ότι ήταν αντίθετη τώρα έχει θρόμβωση στο πόδι μη καπνίστρια. Ένας φίλος μη καπνιστής και αθλητής πρόβλημα στην καρδιά και γαστρορραγία. Μια φίλη μερική τύφλωση και δερματικά προβλήματα. Μια χαρά προχωρά το σχέδιο και της εγκληματικής αλλαγής όσο ψαχνομαστε τι έγινε με τις φολες αυτοί ετοιμάζουν τις έξυπνες πόλεις.

  3. Δείξατε τυφλή εμπιστοσύνη στον τσόδρα με το σκηλολόι και τα βοθροκάναλα που χρυσοπληρώθηκαν για να κάνουν την προπαγάνδα τους.Τώρα μέσα σας φοβάστε ιδιαίτερα τώρα όπου οι εταιρείες αυτές αποσύρουν και παραδέχονται την “αποτυχία”τους ο τρόμος σας μεγαλώνει.. Κάθε μέρα πεθαίνουν σαν τις μύγες εξαιτίας καρδιακών επιπλοκών και ξύπνησαν όλα τα αυτοάνοσα και οι καρκίνοι… Μέχρι το τέλος του 27 έχει προβλεφθεί μείωση της τάξης του 36%..

  4. ακομα με τη παραμυθα των εμβολιων ζουνε οι τρελοχουντικοι

  5. Συμπονώ τους πάντες και δεν θέλω το κακό κανενός…. ΑΛΛΑ….ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!! Οι γονείς μου {ηλικίας 70 και 75 ετών} μένουν στο Μπούρτζι Χαλκίδας και είναι απ’ τους πολύ ελαχίστους της περιοχής που δεν ”τρυπήθηκαν”! Ο περίγυρός τους έχει αρχίσει να ξεκληρίζεται! Συγκεκριμένα, τα 2 ζευγάρια ίδιας ηλικίας{και “τρυπημένοι”} με τα οποία έκαναν παρέα οι γονείς μου, πέθαναν εντός 1 έτους από καρκίνους τούρμπο τερματικού σταδίου! Οι άνθρωποι αυτοί ήταν υγιέστατοι και χωρίς υποκείμενα νοσήματα! ‘Αλλοι γνωστοί τους που ”τρυπήθηκαν”, έχουν ήδη εμφανίσει σοβαρότατα καρδιολογικά και πνευμονολογικά θέματα, καθώς επίσης και επανεμφάνιση επιθετική του καρκίνου που είχαν καταφέρει να καταπολεμήσουν και να διατηρούν υπό έλεγχο!

    1. και εκατονταδες εκατομμυρια αλλοι γιατι δεν επαθαν τιποτα? ποσο κουτος εισαι ρε φιλε

      1. Μητσοτακικέ εκφέρουμε άποψη όταν έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά χωρίς παρωπίδες. κάνουμε έρευνα. κοιτάμε τα στατιστικά Ευρώπη Αμερική και κοιτάμε πέρα από τη μύτη μας..αλλιώς άστο καλύτερα γιατί εκτίθεσαι

  6. Όλα γίνονται για τη μείωση του πληθυσμού.

  7. δεν ξεχναμε τον πολεμο που μας κανατε ολοι εσεις οι εξυπνοι λατρεις του δηθεν εμβολιου ..!!δεν ξεχναμε τον πολεμο που μας εκανε η σιωνιστικη ανθελληνικη κυβερνηση Μιζοτακη!!! θελατε να μας βαλετε και φυλακη..και μας λεγατε..να πεθανουμε..να ζησετε εσεις! ο τροχος παντα γυρναει!! ΠΑΝΤΑ! Φωναζαμε,ουρλιαζαμε τοτε να μην τα κανετε!! εσεις πιστεψατε τους ακαταδιωκτους απατεωνες…ΤΩΡΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ!! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ..ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ..! ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ!! ΣΑΣ ΠΛΑΝΗΣΑΝΕ!!!

  8. Ό ίδιος ο Πρωθυπουργός αποκαλούσε τους ανεμβολίαστους ψεκασμένους!!!!!! Ντροπή του!!!! Αυτό δεν το ξεχνούμε και θα το θυμηθούμε και στις επόμενες εκλογές!
    Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έλεγε: Από εδώ το εμβόλιο και από κει ο τάφος!!!!
    Και σεις τους πιστέψατε!!! Αλήθεια υπάρχει κάποιος που να θέλει να σε σώσει δια της βίας; Δεν πονηρευτήκατε καθόλου;! Το ότι ψήφισαν το ακαταδίωκτο για τους γιατρούς και τους πολιτικούς δεν σας προβλημάτισε;!

  9. @για τον IVAN@αυτοι που τα εφτιαξαν αυτοι και τα επεβαλαν ivan και σιγουρα δεν ειναι ο μητσοτακης και τσιπρας και κανενας απο αυτους και ο νοων νοητω

    1. Ναι αλλά και τα ονόματα που αναφέρεις έχουν μερίδιο ευθύνης αφού συνεργάστηκαν με αυτούς που υπονοείς, νομίζεις ότι ο Μητσοτάκης δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται για κοροιδοϊό και εμβόλιο; Όλα τα γνώριζε και εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό μαζί με το επιτελείο του

  10. αν μας ακούγατε προ ψευτοπανδιμιας τώρα θα είχατε την υγεία σας

  11. Μακάρι να το βρουν από τον Θεό και αυτοί που έφτιαξαν τον κορονοιό και αυτοι που έφτιαξαν τα δηλητήρια και αυτοί που μας τα επέβαλαν.Ο Θεός μαζί μας

Comments are closed.