ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ! Η απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών και η… γιαγιά με τα εισιτήρια

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης του makeleio.gr για τα ΚΤΕΛ Καρδίτσας:

Ρε μάγκες αισθανόμαστε μ@λ@κες που το ΚΤΕΛ Καρδίτσας, όταν έχει δρομολόγια που περνούν από Τρικάλων και Φαναρίου, κάνει ολόκληρο κύκλο και χάνονται 10-15 λεπτά για να περάσει από το παλιό ΚΤΕΛ. Έχουμε μαζικά κκαταγγείλει στα ΚΤΕΛ η στάση να είναι αρχή Φαναρίου ή στην Τρικάλων πριν στρίψουν τα λεωφορεία για Φαναρίου για τα δρομολόγια που πάνε Φανάρι και αλλού και Τρικάλων που υπάρχει στάση για δρομολόγια που πάνε Τρίκαλα και αλλού. Επίσης, υπάρχει στάση στη στρατολογία.
Έχουμε μαζικά και κατ’ επανάληψη καταγγείλει στα ΚΤΕΛ για τη αχαρακτήριστη γριά που βγάζει τα εισιτήρια στο παλιό ΚΤΕΛ και καμία αντίδραση από τον μάγκα πρόεδρο κτελίτη. Κοινώς στα γίδια του ο μάγκας.
Αυτή κάθεται και λέει στους επιβάτες
– εδώ είναι καφενείο δεν είναι ΚΤΕΛ, χάρη σας κάνω που σας βγάζω εισιτήρια αφού κερδίζω μόνο 10% από κάθε εισιτήριο
– αν θέλετε να καθίσετε σε καρέκλα να πάρετε να πιείτε καφέ και αναψυκτικά, αλλιώς πάρτε το εισιτήριο και φύγετε
– πάρτε κάνα νεράκι 50 λεπτά έχει να βγάλω και εγώ κάτι
Και ρωτάμε όλοι εμείς τα κορόιδα:
– Τι καφενείο είναι αυτό 5 τετραγωνικά όλο και όλο?
– Τι καφενείο είναι αυτό χωρίς τουαλέτα που στέλνει τους γέρους που βγάζουν εισητήριο να πάνε να κατουρήσουν στο ακριβώς απέναντι οικόπεδο δίπλα στον Ντιβανίδη και να κάθεται αυτή η γριά να τους χαζεύει και εμείς να έχουμε μικρά παιδιά και να βλέπουν τέτοια πράγματα?
– Τί καφενείο είναι αυτό που αγοράσει από το σούπερ μάρκετ αναψυκτικά και νερά και τα πουλάει?
– Τι καφενείο είναι αυτό που έχει ψυγείο εταιρείας και έχει μέσα για ξεκάρφωμα από κανένα ανοιχτό νερό και μερικά αναψυκτικά και νερά από το σούπερ μάρκετ για πούλημα?
– Τί καφενείο είναι αυτό που δεν κόβει αποδείξεις?
– Τι καφενείο είναι αυτό που για πελάτες έχει μόνο τον κόσμο που περιμένει τα λεωφορεία και με το ζόρι τους βάζει να πάρουν καφέ, νερό, αναψυκτικό?
– Τί καφενείο είναι αυτό που όποιος τολμήσει και πει την αλήθεια στη γράια, κάθεται και τον δυσφημεί δεξιά και αριστερά?
– Τί καφενείο είναι αυτό που λειτουργεί μόνο με τα δρομολόγια των λεωφορείων?
– Πραγματικά ιδιοκτήτης είναι η θυγατέρα της που αν έχει πατήσει κανά δυο φορές, απ’ οπού κια ωσπού το δουλεύει η συνταξιούχα που συμπεριφέρεται χωρίς ίχνος ντροπής στον κόσμο?
– Γιατί ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ αφήνει τα λεωφορεία να κάνουν κύκλους και ενώ έγιναν καταγγελίες σκασίλα του?
– Ποια η σχέση και τι εξυπηρετεί το ΚΤΕΛ με το να συνεχίσει να υποστηρίζει την ύπαρξη του και καλά καφενείου αυτού, που λειτουργεί ως παράρτημα ΚΤΕΛ?
– Εδώ και 10 χρόνια τα εισητήρια είναι ηλεκτρονικά ακόμα και αν κόβονται μέσα στα λεωφορεία, όμως γιατί η γραία δίνει εισητήρια του 1980 που είναι σε χαρτί και δεν φαίνονται πουθενά ως έσοδα κλπ?
Αυτά προς το παρόν…
Πρέπει από χθες κιόλας να πάνε να ελέγξουν οι Υπηρεσίες και να κάνουν αυτό που πρέπει απέναντι σε αυτό το χάλι. Πρέπει από χθες κιόλας το ΚΤΕΛ να ακούσει και να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Τώρα σε σχέση με το συμβάν με τον οδηγό που κάπνιζε και ήταν στο διαδίκτυο.
Είναι χρόνια γνωστά αυτά, γιατί είναι η συνήθης τακτική των κτελιτών, της μαγκιάς της ρόδας. Να δείτε τη συμπεριφορά έχουν σε άτομα μεγάλης ηλικίας, άτομα με αναπηρία, πως τους προσβάλλουν και τους ισοπεδώνουν μπροστά σε όλο τον κόσμο χωρίς να ντρέπονται στο ελάχιστο. Μάλιστα το θεωρούν και μαγκιά, οι κουραδόμ@γκες…. Να δείτε έναν κοντό σιχαμένο οδηγό που μοιάζει μπαμπόγρια με τα γκρίζα μαλλιά πως μιλάει στον κόσμο…. λέει στους επιβάτες εδώ μέσα δεν θα φάτε ούτε θα πιείτε τίποτα, είναι λεωφορείο, αλλιώς θα σας πάρει ο διάολος γαμώ τον Χρ… σας….. Είναι γνωστό ότι κάποιοι είναι ντίρλα στα τσίπουρα κάθε μέρα και πιάνουν τιμόνι, με λεωφορείο γεμάτο κόσμο και γεμάτο μαθητές…. Είναι γνωστό ότι κάποιοι μπίχληδες σαχλαμαρίζουν και με ανήλικες μαθήτριες….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτά που γράφεις ανώνυμε γιδοβοσκε είναι μεμονωμένα περιστατικά.γιατι δε λες για τον οδηγό που πήγε την κοπέλα στο νοσοκομείο.γιατι δε λες τους οδηγούς που συμπεριφερονται επαγγελματικά.καμενας οδηγος δε σαχλαμαριζει με ανήλικες γιατί θα γινόταν καταγγελία.αν έχεις τα κότσια κουραδομαγκα Έλα στο κτελ να τα πεις από κοντά όλα αυτά.εχουμε όλο το δικαίωμα να κινηθούμε νομικά εναντίον σου λόγο συκοφαντική δυσφήμηση.τραχανα.αλλα εσείς οι δημοσιογράφοι έτσι βγάζετε το μεροκάματο σας.πουλοντας σανο.βοθροι!

Leave a Response