ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για Αδρενόχρωμα: “Τα παιδιά είναι το καλύτερο εμπόρευμα για την “ελίτ” από πολλές απόψεις. Όργανα, σεξουαλική κακοποίηση και τέλος στο αποκορύφωμα των σατανιστικών…”

Κοινοποίηση:
αδρενοχρωμα

“Χαίρεται. Ο φίλος που πήρε και είπε κάποια πράγματα για το αδρενόχρωμα δεν έχει άδικο. Δυστυχώς αυτά γίνονται στην εποχή της νέας τάξης πραγμάτων.
Τα παιδιά είναι το καλύτερο εμπόρευμα για την “ελίτ” από πολλές απόψεις.
Όργανα, σεξουαλική κακοποίηση και τέλος στο αποκορύφωμα των σατανιστικών και αποκρυφιστικων τελετών τους η προμήθεια αγνού ανθρώπου για την απόλυτη θυσία. Φυσικά αυτοί συνδυάζουν στις τελετουργίες και κατανάλωση αίματος γεμάτου με ανδρεναλινη.

Αυτό γίνεται βασανίζοντας τα παιδιά για να παράγουν περισσότερη ανδρεναλινη στο αίμα. Το θέμα είναι τεράστιων διαστάσεων και αν κάποιος αρχίσει να ψάχνει θα βρει πολλες σκοτεινές γωνίες. Το αδρενόχρωμα μπορεί να γίνει εμπόρευμα μέσω εγκαταστάσεων για αυτή τη δουλειά. Βασανισμός παιδιών, απόσπαση αίματος, διαχωρισμός του αδρενοχρωμιου και μετά εμπορευματοποίηση του προς κύκλους πλουσίων κλπ. Θυμηθείτε μόνο το παιδικό της pixar Monsters inc. Που τρόμαζαν τα παιδιά για να γεμίζουν κάποιες φιάλες με κόκκινη ουσία από τον τρόμο των παιδιών. Η νέα τάξη πραγμάτων χαίρεται να βάζει συμβολισμούς σε κοινή θέα.
Τι είναι το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ;
Σε επιστημονικούς όρους πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης)

Καλή δύναμη.

Πορφύριος”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πρόσθες αυτοις κακά, Κύριε!

  2. Μου κάνει εντύπωση που η Ροκφέλα δεν επισκέφθηκε ακόμα την κιβωτό του κόσμου, μετά θα μας πει η Κούλα για επενδύσεις.

  3. Τη φρικτά πράγματα είναι αυτά! Από παιδί γνώριζα ότι υπάρχει ένας άλλος φρικτός κόσμος δίπλα σε αυτή την “κανονική καθημερινότητα” που ζούσαμαι.

  4. Σκάσε δε σας επιτρεπουται να σχολιάζεται οτιδήποτε που φωτογραφίζει το Ροκφέλερ κισογκερ κλπ αντε

  5. 20.000.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο παγκοσμίως και κάνεις δεν ασχολείται, πως είναι δυνατόν τέτοια απάθεια;
    Τα περισσότερα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ έχουν έδρα την Ουκρανία, (όλα σε υπόγειες βάσεις διασυνδεμένα με δεδαλώδη τούνελ) μήπως τελικά όλα έχουν κάποια εξήγηση;
    Οι περισσότεροι ζάμπλουτοι διάσημοι από τότε που άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία ξαφνικά φαίνονται σαν να είναι 100 χρονών.

    1. Οταν ξυπνήσετε μερικοί θα καταλάβετε οτι είναι ο κουλης της Ρωσίας

      1. Τα σκυλιά της βρωμόν, αυτοί με τα ωραία πρωτόκολα, τους έχουν όλους στο χέρι. Απόλυτο έλεγχο του πλανήτη και σύντομα θα μας φέρουν και τον μεσία τους.

Comments are closed.