«ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ για ΣΚΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ». «Πέφτουλας χειρίστου είδους σε γυναίκα δημοσιογράφο του OPEN, είχε καταντήσει αηδία, χειρότερος από τον Φιλιππίδη και τους άλλους. Ποια υγεία; Κουκούλωμα». Κύριε Ιβάν Σαββίδη, πως επιτρέπεις τέτοια αίσχη και τέτοια σχόλια;

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_30-10-2023

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 29ης-10 -2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner
—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 free-journalist

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ειδατε όμως πως έγινε γαργάρα και όλα είναι καλά; Ο Φιλιππίδης αθωώθηκε αλλά είναι “ασυγχώρητος” που τόλμησε και φλέρταρε ή την έπεφτε αν θες στα τσουλαριά και τον καταστρέψατε τον άνθρωπο απλά γιατί δεν έκανε ηθοποιό την κόρη της γκόμενας του Καρβέλα, ο Κιμούλης από τους λίγους πραγματικούς ηθοποιούς που έχουμε είναι “κακός” γιατί τους ….. “κακομεταχειρίζεται” που είναι ανίκανοι να αρθρώσουν πέντε αράδες οι “ηθοποιοί”, ο δε Χαϊκάλης που το μόνο του πρόβλημα είναι ότι είναι χοντρούλης και άσχημος έχει ξευτιλιστεί επειδή είναι ….νάκιας όπως τόσοι και τόσοι άντρες που όμως αν ήταν όμορφος μια χαρά θα του καθόντουσαν, αλλά αυτή η που……α ο παλιο γλίτσας ο Καμπουράκης, τη γλίτωσε απλώς με το να εξαφανιστεί! Έχει βγάλει εκατομμύρια και τώρα πάει στη φωλιά του να τα φάει με την ησυχία του. ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ

  2. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΜΗ ΞΕΡΑΣΩ. ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ KAI OI ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΟΙΑ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

  3. Ηθελε και φικι φικι ο χοντρομπαλέας…Ελπίζω να μη ξαναδώ την μουράκλα του…

  4. τελικα οσοι εχουν νομικες υποχρεωσεις με τον αντωνιαδη εξαφανιζολ σιγα σιγα…ο γκουφυ εχασε τη δημαρχια επιτηδες+θα εξαφανιστει στο ξωτερικο…ο καμπουρης κρητικος και καλα εχει θεμα υγειας…για να μπορει να κλαιγεται στο δικαστηριο για τις αποζημιωσεις…αλλα δν θα του χαριστει ο νικολας αυτη τη φορα…σε κανεναν τους!παγωνη,τσιορδας,μαγιορκινης,καπραβελος,ευαγγελατος,παπαδοπουλος κλπ να παιρνουν σειρα…κατι θα “παθουν” ολοι αυτοι μπας και γλιτωσουν!

  5. Κατι τετοια κανετε και τα εκμεταλευονται οι λοατκιδες μετα.

  6. Συγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα είτε αυτός είναι ο Καμπούρα κης είτε ο Φιλιππίδης είτε οποιοσδήποτε επώνυμος γνωστός ηθοποιός, δημοσιογράφος κτλ
    Πιστεύω ότι οι γυναίκες που κάνουν αυτού του είδους τις καταγγελίες το κάνουν επίτηδες για αναγνώριση και να έχουν δουλειά στον κλάδο και να μην είναι ασήμαντες.

  7. Μόνο από το μακελειό μαθαίνουμε τελικά τις αλήθειες για τα βρομόσκυλα που μόνο οι ηλικιωμένοι
    κάθονται και τους βλέπουν στην tv.

  8. Πάρτε μάτι μια χλαπάτσα που θέλει να πηδηξει..ουτε σε μπουρδελα δεν θα του κάθονται έτσι όπως είναι το σιχαμα

  9. Τα χάλια του δεν τα κοιτάει ο παλιομαλάκας που είναι σαν τον πούτσο μου ξενύχτη.

  10. Ηθική και μπασοκάρα= λιβάνι και σατανάς, κοπρόσκυλο.

  11. Ο Ιβάν Σαββίδης στην ίδια συνταγή. Αγοράζω ΜΜΕ και ομάδες επιχειρήσεις.
    Εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ με τους ξένους παίκτες
    Ο πασόκος Καμπουράκης πλούτισε στα μεταπολευτικά ΜΜΕ των νταβατζήδων, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρέδωσε την ραδιοφωνία και τηλεοψία σε αυτά τα καθάρματα.

  12. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΕΞΩ

  13. Καλοπαιδα…..ξεκινησαν από την ΠΑΣΠ αρχές δεκαετίας ογδόντα, αυτός και αρκετοί άλλοι και με το σπρώξιμο της Χαρίλαου Τρικούπη αυτές τις τέσσερις δεκαετίες κυριάρχησαν παντού, από χώρους δημοσίου όπως πρόεδροι συνδικαλιστικων οργανώσεων, σε δήμους ως αντιδήμαρχοι ή δήμαρχοι, διοικητές δημοσίων οργανισμών, στην τηλεόραση ως παρουσιαστές δημοσιογράφοι μέχρι και διευθυντές προγραμμάτων. Δυστυχώς αυτή η φουρνιά (γενιά) των καλοπαιδων….μόνο βιολογικά λόγω γηρατος (ελπίζουμε) να εξαλειφθεί.

Comments are closed.