ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!

Κοινοποίηση:
απ

Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06) στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης ώστε να παραδοθεί, μερικές ώρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΥΤΡΑ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Ο Απόστολος Λύτρας το πρωί θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια θα προφυλακιστεί.

Νωρίτερα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Οι ισχυρισμοί της Σοφία Πολυζωγοπούλου ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο έγιναν δεκτοί και με απόφαση της ανακρίτριας αντικαταστάθηκαν από προσωρινή κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κ. Λύτρα είναι: απομάκρυνση από την οικογενειακή κατοικία του και της μετοίκησης του, απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής με την παθούσα σύζυγό του και συμμετοχή του σε συμβουλευτικό και θεραπευτικό πρόγραμμα. Ο όρος που φαίνεται να «έσπασε» σύμφωνα με την κα. Πολυζωγοπούλου είναι ο δεύτερος, δηλαδή της απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής.

27 Ιουνίου η δίκη της πρώην συζύγου
Αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με την μήνυση η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η κυρία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Ο κ. Λύτρας, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε για το ένταλμα σύλληψης παραδόθηκε, ενώ αρνείται ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα. Ο ίδιος βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με την εκδοχή του, η μεγάλη του κόρη, που διατηρεί καλές σχέσεις με τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, έλαβε την πρωτοβουλία να μεταβεί μαζί με την πρώην σύζυγο και τον δικηγόρο του στο σπίτι στο Γέρακα, για να πάρει ρούχα, καθώς ο ίδιος δεν είχε. Η μεγάλη του κόρη χρειαζόταν και χρήματα, καθώς η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο. Ο ίδιος αρνείται ότι είχε την οποιαδήποτε σχέση με την επίσκεψη.

Ο δικηγόρος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από ανακρίτρια και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Το ένταλμα σύλληψης

Η έκδοση εντάλματος σε βάρος του κατηγορούμενου σε βαθμό κακουργήματος δικηγόρου ήρθε μετά το αίτημα που υπέβαλε σήμερα η κ. Πολυζωγοπούλου δια του δικηγόρου της Θέμη Σοφού. Στο αίτημά της η δικηγόρος έκανε λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο σύζυγό της, επικαλούμενη μηνύματα που έλαβε από εκείνον αλλά και την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και δυο ακόμη προσώπων στο σπίτι της στο Γέρακα.

Ακόμη το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε γιατί ο κατηγορούμενος δικηγορος όχι μόνο παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αλλα και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής καθώς η αστυνομία ενημέρωσε οτι τον αναζητα και δεν τον βρισκει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας .

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, έχουν αντικατασταθεί με προφυλάκιση.

Κρίθηκε ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα) σε βάρος της συζύγου ο κατηγορούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Οι περιοριστικοί όροι όμως, όπως κρίθηκε, παραβιάστηκαν και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκαν με προφυλάκιση.

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό του σπίτι με το θύμα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο τη σύζυγό του και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, οι όροι αυτοί προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε τον έλεγχο της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, που τους αποφάσισαν. Κατά την κρίση τώρα της ανακρίτριας η όροι αυτοί παραβιάστηκαν πριν ακόμα περάσει ένα 48ωρο καθώς η πρώην σύζυγος του δράστη με δικηγόρο του γραφείου του και την κόρη του από τον πρώτο γάμο μετέβησαν στο σπίτι του της κ. Πολυζωγοπούλου στο Γέρακα, χωρίς τη συναίνεσή της ζητώντας ρούχα και χρήματα που είχε ο Απόστολος Λύτρας με τρόπο απειλητικό.

Επίσης ο ίδιος κατά παράβαση των περιοριστικών όρων απέστειλε μήνυμα στο θύμα- σύζυγο του και την περιέλαβε σε ομάδα στο viber χωρίς τη συναίνεση της με σκοπό απειλητικά, όπως η ίδια ισχυρίζεται, να την αναγκάσει να δώσει χρήματα τα οποία ο ίδιος διατείνεται ότι είχε στο σπίτι του.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος τόσο του Απόστολου Λύτρα όσο και των τριών προσώπων που εισέβαλλαν στο σπίτι της στο Γέρακα χωρίς τη συναίνεσή της.

Πώς περιγράφει ο Σοφία Πολυζωγοπούλου την επίσκεψη που δέχθηκε

Μέσα από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, έρχονται στο φως νέα δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα ο άγριος ξυλοδαρμός της δικηγόρου από τον κατηγορούμενο ποινικολόγο, αλλά και για την επίσκεψη που η 37χρονη γυναίκα δέχθηκε στο σπίτι του στον Γέρακα από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και δύο ακόμη πρόσωπα.

Όπως αναφέρει η κυρία Πολυζωγοπούλου, από το σοκ που υπέστη από την ανεπιθύμητη για εκείνη επίσκεψη λιποθύμησε -γεγονός που επιβεβαιώνει με την κατάθεσή του και ο αστυνομικός που βρισκόταν για την ασφάλεια της στην οικία της. Ακόμη, η δικηγόρος στη μήνυσή της αναφέρει ότι δέχθηκε γραπτά μηνύματα από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος της έγραφε ότι προσπαθούν τα παιδιά του να μιλήσουν μαζί της «και να έρθουν στο σπίτι να πάρουν λεφτά». Μάλιστα, υποστηρίζει πως τόσο η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου όσο και ο συνεργάτης του δικηγόρος που την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Γέρακα «ενεργούσαν ως όργανά του».

Αρνείται ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα o Aπόστολος Λύτρας! Όλα όσα είπε στους δημοσιογράφους πριν παραδοθεί στο Α.Τ Παλλήνης!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!….χαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  2. Αν συνεχίσει έτσι αυτή η ιστορία καί δεν πάρει άμεσα τά μέτρα τού ο/η Εισαγγελέας η εξέλιξη όπως φαίνεται θα είναι πάρα πολύ δυσάρεστη κοινώς προστατέψτε την γυναίκα.

  3. Η συνέχεια του σήριαλ Λυτραϊαδος επί της οθόνης. Πασατέμπος, ποπ κορν στο διάλειμμα.

Leave a Response