ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ; Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους ΗΠΑ στη Ντέιρ Έζορ. Σώος ο πιλότος αλλά αιχμάλωτος της Συρίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΣΩΣΔΩΣΔΩΣΔΩΣΔ

Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους ΗΠΑ στη Ντέιρ Έζορ. Αντιφατικές ακόμη οι πληροφορίες To πιθανότερο κατάρριψη. Σώος ο πιλότος αφού έκανε χρήση του αλεξίπτωτου. Η προσεδάφιση του έγινε σε περιοχή που ελέγχουν συμμαχικές δυνάμεις του συριακού στρατού..Ένα αεροπλάνο καταρρίφθηκε ή συνετρίβη στην περιοχή Deir ezzor που ελέγχεται από το συριακό κράτος κοντά στην πόλη Al Boleel . Ο πιλότος εκτινάχθηκε και συνελήφθη από το συριακό καθεστώς..Τελεί υπό αιχμαλωσία! To αεροσκάφος ανεφλέγη έγινε έκρηξη και είναι λίγα τα απομεινάρια του..

Δημοσιογράφος εθνικής άμυνας στο Deir Al-Zour
Η συντριβή ενός αεροπλάνου που κατευθυνόταν προς την αμερικανική κατοχή στο χωριό Al-Bulil στην ύπαιθρο Dir Al-Zour”

Υπάρχει ένα σενάριο όπου αυτό θα μπορούσε να είναι ένα αεροπλάνο της συμμαχίας – λεπτά πριν το αλεξίπτωτο εντοπιστεί στον ουρανό ακούστηκαν ήχοι εκρήξεων στην περιοχή – το συμπέρασμα ήταν ότι πραγματοποιούνταν αεροπορικές επιδρομές στο Deirezzor σε στόχους του IRGC/Επομένως υπάρχει κατάρριψη.

Και η αλ Χαντάθ επιβεβαιώνει συντριβή μαχητικού στην προαναφερθείσα περιοχή. Επειδή έχουμε παρακολουθήσει πολύ συριακό και από την ποιότητα του αλεξίπτωτου και μόνο κατανοείς ότι είναι αμερικάνικο δεν είναι συριακό επομένως είναι made in USA.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: