«ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ» ! ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΚΗΦΗΝΑ ΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ —-Έκανε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που το πληρώνουμε από την τσέπη μας, αεροταξί για τις προεκλογικές φιέστες της ΝΔ. 7 κομματικά ταξίδια σε ενάμιση μήνα —-«Είναι πρωθυπουργός ακόμα και θα κάνει ότι γουστάρει», απαντά ο γερμανοτσολιάς, κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σκέρτσος

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser-5-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo5-5

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΠAΡΑΣΚΕΥΗΣ 5-5- 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Στα παραμεθορια νησια εχουν σκοπο να πανε οι κηφηνες ή κακάκια;

  2. ΕΝ.Α (ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ)
    ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ!

  3. πίσσα και πούπουλα στον πλακιωτάκη και σε όλες τις γαλάζιες ακρίδες της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ

  4. Χώσ’ τα Χίο μας μαύρισε τη ζωή η μισοριξιά και όλοι οι παρατρεχάμενοι!Αν δεν ήταν ο γόνος των ακατανόμαστων θα τον έπαιρνε ποτέ αυτόν κανένας για δουλειά;Τι να τον κάνει;Να τον βάλει σε βιτρίνα να διώχνει τις μύγες;
    Που καταντήσαμε….Βλέπουμε άχρηστους κ’ άεργους ντουζίνες να κυβερνούν αυτόν τον μέγιστο τόπο..τον ιερό τόπο των Ελλήνων!Και αντί να σκύβουν το κεφάλι με όσα έκαναν πετάνε και γλώσσα και έχουν αξιώσεις!Αυτούς πρέπει κάποιος να τους δικάσει και να τους καταδικάσει ολους…και τους 300σιους
    Να κατάσχει τις περιουσίες τους και να τους βάλει φυλακή ισόβια…να σκάβουν για να τρώνε το φαγάκι τους…
    Και κάθε Κυριακή σε κλουβί στον εθνικό κήπο να περνάει ο Έλληνας να τους φτύνει και να διδάσκει στα παιδιά του τι να μην γίνουν ποτέ!

    1. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, αν κ δεν χρειάζονται να πάνε φυλακή διότι κ μόνο αν τ πάρεις τα κλεμμένα θα πέσουν σε κατάθλιψη.. Βέβαια ο Πολιτικός δίνει τ σύνθημα κ ακολουθούν κ τα λαμογια γιατί στην χώρα μας πάνω από τ 50% διακινούν άφθονο αφορολόγητο μαύρο χρήμα.
      Ζω σε ακριτικό νησί κ όλα είναι μαύρα, από ενοίκιαση σπιτιών μέχρι και οι τσίχλες,ελεγχοι μηδέν κ διαφθορά από τ Σαμοθράκη μέχρι την Μύκονο…..εκει που ρίξανε πρόστιμο Principote κ Nammos 22 μύρια κ έγιναν 500€ Θέλουν να φτιάξουν επιτελικό κρατος και να συγκρουστούν με τ βαθύ Κρατος ποιος;;;
      τα λαμογια, τ ακούς να λένε ότι τιμούν κ τον όρκο π δώσανε οι αθεόφοβοι …… 😅😅😅

  5. Έρχεται εκλογικός ΌΛΕΘΡΟΣ για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βαριά ΉΤΤΑ με πάνω από 10% διαφορά από το πρώτο κόμμα. Ενώ, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα τερματίσει στην 3η Θέση.
    ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Όλες οι τηλεοπτικές Δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν 8 – 12% περισσότερο τα ποσοστά της ΝουΔου απ΄ότι είναι πραγματικά.

    1. Μακάρι να φύγουν ξεφτιλισμένοι.
      Αυτό τους αξίζει.

  6. ψηφίζοντας μικρά κόμματα βγάζεις ξανά Μητσοτάκη. Ακόμα και αν διαφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον ψηφίσω για να διώξω αυτόν που μισεί και σιχαίνεται τον κοσμάκη

    1. Ενώ ο Τσιπρας τον αγαπάει τον κοσμάκη. Χαχαχαχα, αλήθεια τώρα;;; Για ποσο ηλίθιους μας περνάς ρε φίλε;; Εεεεεε;;;; Αν δεν είσαι τρολακι, ξυπνα. Όλοι ίδιοι είναι, όλοι μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όλοι είναι εχθροί μας. Αλλά νομίζω πως τα ξέρεις όλα αυτά, απλώς…….

      1. Δεν ξερω αν ο Τσιπρας αγαπα τον κοσμακη, αλλά ο κοσμακης τον αγκαλιαζει με εκδηλωσεις λατρειας.
        Καθε 100 χρονια βγαινει τετοιο ταλεντο στην πολιτικη

    2. Δεν είσαι ο μόνος που έχει αποφασίσει έτσι.
      Κάποιοι θέλουν να κάνουν χαβαλέ με τις εκλογές προφανώς θα είναι βολεμένοι η τους ταΐζουν ακόμα οι γονείς τους η και κρυφοί νεοδημοκράτες που κάνουν προπαγάνδα.
      Δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη εγώ δεν αντέχω οπότε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

    3. Με το σύριζα διαφωνώ σε πολλά άλλα δεν είναι κλέφτες όπως η συμμορία νδ και έχουν κοινωνικές ευαισθησίες κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ κόσμο.
      Εν αντίθεση με τη νδ που είναι το κόμμα των καρτέλ της ρεμούλας και του πλιάτσικου προς όφελος της ολιγαρχίας.
      Αν βγει δεύτερη τετραετία ο Μιζοτάκης θα κλάψουν μανούλες.
      Οι τύποι είναι αδίστακτοι.
      Τα πράγματα είναι απλά αν δεν είναι πρώτο κόμμα ο σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα η νδ οπότε θα σχηματίσει κυβέρνηση και μετά χαιρετίσματα.
      Οπότε η επιλογή είναι σύριζα.

  7. Απο το πως σεβεται την κρατικη περιουσια καταλαβαινεις την νοοτροπια αλαζονια του γονου της “φυλης των Μητσοτακηδων”,
    οπως τους αποκαλει η Αυστριακη εφημεριδα,
    Wiener Zeitung.

  8. να σε κραταει καλα ο Θεος, γιατι μιλας δημοσιο για εμας.
    Ευχαριστουμε για την δημοσια εκφραση της σκεωης μας …στα μανδαλακια της χωρας
    βεβαια δεν συμφωνουμε πατνα, αλλα εδω 1000%

  9. Το πρόστιμο που πρόλαβαν είναι 100+50€=150€. Το ξέρω από τα πεθερικά μου που δεν εμβολιαστηκαν. Έχετε λάθος σε αυτό.

    1. Τα οποία τοκίζονται κάθε μήνα κανονικότατα…

  10. Στέφανε ευτυχώς που είσαι και εσύ και τα βγάζεις όλα στη φόρα. Ακόμα και τα τουρκοκάναλα κρύβουν την φωτογραφία. Αλλά όπως πηγαίνει ο κούλης με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, έτσι πήγαινε και ο τσίπρας όπως παραδέχθηκε χθες στον Χατζηνικολάου. Ίδιοι είναι και πρέπει ο λαός να τους μαυρίσει μαζί με όλο το ανθελληνικό τόξο. Δεν γίνεται να ψηφίζει τσίπρα για να φύγει ο Μητσοτάκης και Μητσοτάκη για να φύγει πάλι ο τσίπρας! Ευτυχώς όλοι το κατάλαβαν πάρα την απίστευτη προπαγάνδα των τουρκοκάναλων και των τσιπροκούληδων που μαζί με τον Ανδρουλάκη θα συνεργαστούν για τις Πρέσπες του Αιγαίου! Μαύρο στους 3 ανθέλληνες που και οι 3 φέρανε νόμο για Ηλία!

  11. Μα και από τη τσέπη του να πλήρωνε ιδιωτικό αεροπλάνο ο Κούλης, πάλι δικά μας λεφτά θα ήταν… Γιατί δούλεψε ποτέ το σόι του για να πλουτίσει στον ιδιωτικό τομέα; Όλοι χωμένοι στο κράτος να κονομάνε είναι πολλές γενιές πίσω.

Comments are closed.