ΚΑΥΣΙΜΑ: ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ – ΠΩΣ «ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ» ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΕΝΖΙΝΗ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε στο OPEN άνθρωπος από την αγορά των καυσίμων, καθώς αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τα βενζινάδικα μας αδειάζουν τις τσέπες.

«Υπάρχουν κάποιες εταιρείες μπορεί να κερδίσουν λίτρα από τα καύσιμα. Κάποιος προγραμματιστής μπορεί να αλλάξει κάποια δεδομένα μέσα στην κονσόλα, ώστε να μην φαίνονται ξεκάθαρα στην υπηρεσία ελέγχου ότι μένουμε λίτρα στο καζάνι. Υπάρχουν τεχνικοί που σε πλευρίζουν και σου λένε ”θέλεις να το κάνουμε έτσι για να κονομάς;”» ανέφερε στο OPEN άνθρωπος της αγοράς.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια «ο πρατηριούχος μπορεί να κερδίζει από 5 λεπτά έως 30 λεπτά ανάλογα. Ο προγραμματιστής κερδίζει 10.000 ευρώ. Μιλάμε για εγκατάσταση που θα αφήσει αρκετά λεφτά στον πρατηριούχο. Αν σκεφτείς 10 λεπτά στο λίτρο στα 100.000 λίτρα έχεις κάνει απόσβεση. ένας άλλο τρόπος επίσης είναι να υπάρχει ένα δεύτερο καζάνι το οποίο δεν είναι συνδεδεμένο με το εισροών – εκροών».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, κάθε χρόνο οι καταναλωτές πληρώνουν 120 εκατομμύρια ευρώ για καύσιμο που δεν μπήκε ποτέ στο ρεζερβουάρ των οχημάτων τους ενώ έως 300 εκατομμύρια ευρώ χάνει το ελληνικό δημόσιο. Σύμφωνα με έρευνα του Μετσόβειου Πολυτεχνείο η κλοπή στην αντλία κυμαίνεται μεταξύ 4% και 24%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εβάλα 3 φορες βενζινη π γυρνούσα απο Βουλγαρία ,μόνο η μυρωδιά κ τχρωμα άλλο ποιο πολλα οκτανια κ κανεις ποιο πολλά χλμ ,εδω αλητες κλέφτες,,,,,

  2. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ….

  3. Παντου κλεψια και απατη. Δηλαδη,αυτη η “φετα” που τρωμε, φετα ειναι η μαιμου του κερατα? Αηδια αλλα ο κοσμος συνηθισε να τρωει σκατα.Γι αυτο καταργησανε την Αγορανομια ,κι αν υπαρχει κατι,αυτοι τα πιανουνε κανονικα,οπως ολες οι ταχα αρμοδιες αρχες. Νοθεια στον καφε και στα παντα. Χτες εκανα ενα χαμομηλι φακελλακι απο ενα κωλοσουπερμαρκετ,με τη φιρμα του, μετα απο δυο ωρες μου εφερε τετοια ζαλαδα και υπερενταση,που κοιμηθηκα στις 3 τη νυχτα. Βαζουνε μεσα χημικα να δειχνει οτι ειναι χαμομηλι η τσαι, ειναι ληγμενα ετων ,τα αγοραζουν με δεκα ευρω τον τοννο στην Αλβανια που τα κανουν χαρμανι με χημικα. Το διεφθαρμενο υπουργειο Εμποριου της Μπανανιας τους καλυπτει κανονικα,με το αζημιωτο βεβαια.Αμα πας να κανεις καταγγελια ειτε σου λενε δεν εχουμε αρμοδιοτητα ειτε σου λενε κανε καταγγελια ,την οποια εννοειται ποτε δεν προωθουν,ουτε απαντανε ποτε. Διεφθαρμενη Μπανανια,αποικια της Αλβανικης μαφιας.

  4. ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ— Π Α Ν Τ Α—.

    ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ -ΚΑΤΣΙΦΑΣ

  5. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ.

  6. Και καρακλεφτες ειναι στη ποσοτητα, και ποιοτητα με τους διαλυτες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

  7. Βενζινοπολω-Μαφία με την ανοχη της κυβερνησης και θυμα οπως παντα τον καταναλωτη

  8. τι μας ειπατε!!!! οπως σε ολες τις κλεψιες ΔΕΝ μπορουν ΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΙ να κανουν κατι. στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχρει το λαμογιο ο τεχνικος ΑΛΛΑ υπαρχουν και οι ΑΛΛΟΙ [ονομα και μη χωριο] με λιγα λογια σε καθε κλεψια ΥΠΑΡΧΟΥΝ τουλαχιστον 3 ΜΕΡΗ. χωρις το τριτο μερος ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ.

  9. Τώρα το ανακάλυψαν ότι μας μαδανε στα μπεζιναδικα.
    Χρόνια τώρα. Στα 30 ευρω μου έχουν φάει το 10ρικο. Τη μπίλια μεταξύ σωλήνα και πιστολιού γιατί την βγάλανε;

Comments are closed.