ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – E BEBAIA, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ; ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΗΨΙΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ –

Κοινοποίηση:
dimitriadis-grigoris

Σιγά μην ήταν ύποπτος ο πρωθυπουργικός ανιψιός. Έσπευσαν να τον βγάλουν “καθαρό” οι δικαστικοί και να μας ανακοινώσουν ότι άλλοι είναι οι ύποπτοι για το θέμα των υποκλοπών.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης που διενεργεί την έρευνα, έχει καλέσει, δύο άτομα ως υπόπτους σε κατάθεση για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και τη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα.

Οι δύο κληθέντες ως ύποπτοι, οι ιδιότητες των οποίων δεν διευκρινίζονται από δικαστικές πηγές, πήραν προθεσμία και αναμένεται να παράσχουν εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, από τις ίδιες πηγές διευκρινίζεται ότι ανάμεσα στους κληθέντες δεν ανήκει ο δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος κλήθηκε ήδη ως μάρτυρας.

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντεισαγγελέας Αχιλλέας Ζήσης πρόκειται να καλέσει και άλλους σε εξηγήσεις ως υπόπτους καθώς η έρευνα του βρίσκεται σε τελικό στάδιο προκειμένου να συντάξει πόρισμα το οποίο και θα καταθέσει για τελική κρίση στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Ο κ. Ζήσης ήδη έχει λάβει σύμφωνα με πληροφορίες καταθέσεις από 40 μάρτυρες, ενώ έχει αποδεχθεί απαντήσεις από όλα τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που είχαν αποστείλει για την υπόθεση οι εισαγγελικές αρχές σε αλλοδαπές αρχές.

Οι εισαγγελικές ενέργειες των τελευταίων ημερών, δηλώνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται προς το τέλος της έρευνας καθώς ήδη πλησιάζει ο χρόνος να συμπληρωθούν δύο χρόνια από τις καταγγελίες περί παρακολουθήσεων που υπέβαλε τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης όσο και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης και άλλα άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΠΕΦΑΝΘΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

  2. Ποια δικαιοσύνη αυτή που αποφάσισε για πάρτη της να μην γίνουν περικοπές στις συντάξεις των δικαστικών ? χα χα χα Ο πατέρας μου ο καημένος με αυτό τον καημό έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο, γιατί του έκοψαν τα δώρα κ τη σύνταξη….Τα χειρότερα εύχομαι για όλους τους….

  3. Τον Δρομο μας τον εδειξε η Κενυα . Οταν καταλαβει κ ο τελευταιος Ελληνας οτι το Ειρηνικα κ Δημοκρατικα μονο με Εκλογες ειναι το Ποιημα του Συστηματος για να Ζει κ να Βασιλευει τοτε ισως αλλαξει κατι στην Μπανανια .

  4. Κυβερνηση μειοψηφιας που κοβει ραβει κατα το δοκουν και ταιζει σανο χωρις να νοιαζεται για τους υπηκοους πως λεγεται;

Leave a Response