Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι προτάσεις για τα δημοψηφίσματα

Κοινοποίηση:
surizaa-1024x683

Με τις ψηφοφορίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισήγηση Κασσελάκη πέρασε κατά πλειοψηφία, ενώ καταψηφίστηκαν οι προτάσεις για τα εσωκομματικά δημοψηφίσματα για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου, αλλά και για τις καταστατικές αλλαγές, τις οποίες κατέθεσε η λεγόμενη «εσωκομματική αντιπολίτευση».

Καταμέτρηση δεν έγινε. Οι προεδρικοί υποστηρίζουν ότι το αποτέλεσμα ήταν 75-25 υπέρ τους, ενώ οι διαφωνούντες κάνουν λόγο για 60

Το κείμενο που προέκυψε από τη χθεσινή συνεδρίαση των «87» δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, αλλά κατατέθηκε ως συμβολή.

Αποφασίστηκε το Καταστατικό Συνέδριο να πραγματοποιηθεί στις 4-6 Οκτωβρίου, το Σαββατοκύριακο δηλαδή, που είναι προγραμματισμένος ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκροτήθηκε και οικονομική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από τον οικονομικό διευθυντή Χρήστο Μαυροκεφαλίδη και τους Κασσάρα, Αλεξιάδη, Μελαχρινό, Πούλου και Κασιμάτη. Αυτή είναι επιφορτισμένη με το να κάνει κατ’ αρχάς προτάσεις για τα κομματικά ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δημοψηφισμα δεν προβλεπει το καταστατικο.Αν διαβασει κανεις το κειμενο των κπροσκυλων(αφαντοι στην προεκλογικη εκστρατεια) θα καταλαβει,απο το υφος,την αοριστολογια και τις πομπωδεις εκφρασεις οτι το συστημα,διαγραφοντας τον τραγικα ανικανο Μητσοτακη και τα ρεμαλια που μας διοικουν,δοκιμαζει εφεδρειες.Και επειδη ο Κας δεν ειναι του κυκλωματος,ο Κουτσουμπας κανει τη δουλεια με φερετζε,ο Βελο,μετα το σβυσιμο των προστιμων δεν εμπνεει εμπιστοσυνη, αμολυσαν τα συνηθη τσουτσεκια που,επιτυχως,πεταξαν τον Τσιπρα απ’εξω.Δεν ξερω αν ο Αλεξ “εβαλε μυαλο”.Ο Κας ειναι,παντως,ξεροκεφαλος.

    1. Respect.
      Κάθεσαι κι ασχολείσαι με τα εσωκομματικά του μπουρδελ@τσύριζα. Μπράβο!!! Wow!!!

Comments are closed.