ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Στην Αμερική παραιτούνται διευθυντές της επιχείρησης ηλεκτρισμού του Τέξας, λόγω των προβλημάτων στην κακοκαιρία

Κοινοποίηση:
w19-84203usa1

Κορυφαία διευθυντικά στελέχη του φορέα που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό δίκτυο του Τέξας παραιτήθηκαν μαζικά χθες, Τρίτη, καθώς δέχονται πολλές επικρίσεις για την αποτυχία του συστήματος ηλεκτροδοσης της πολιτείας την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας της οποίας εκατομμύρια κάτοικοι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό.

Στο μεταξύ, λίγο περισσότεροι από 3,4 εκατομμύρια Τεξανοί σε 204 κομητείες εξακολουθούσαν χθες το βράδυ (τοπική ώρα) να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υδροδότηση, σε σύγκριση με τους περισσότερους από 7,9 εκατομμύρια ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα μια μέρα νωρίτερα.

Μια φονική χειμωνιάτικη καταιγίδα προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα εκταταμένα μπλακάουτ σε όλο το Τέξας, μια πολιτεία ασυνήθιστη στο ακραίο ψύχος. Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και κατά την κορύφωση του φαινομένου είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση περισσότερων από 4 εκατομμύρια ανθρώπων.

Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος και δύο άλλοι διευθυντές του φορέα Electric Reliability Council of Texas (ERCOT) παραιτήθηκαν και οι παραιτήσεις τους ισχύουν από σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας.

«Παραιτούμαστε ώστε οι επικεφαλής της πολιτείας να μπορέσουν ελεύθερα να καθορίσουν την μελλοντική κατεύθυνση», έγραψαν η πρόεδρος Σάλι Τόλμπεργκ, ο αντιπρόεδρος Πίτερ Κράμτον και οι διευθυντές Τέρι Μπάλτζερ και Ρέιμοντ Χέπερ σε κοινή επιστολή παραίτησης.

«Η καρδιά μας είναι με όλους τους Τεξανούς που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς θέρμανση και χωρίς νερό σε θερμοκρασίες παγετού και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις τραγικές συνέπειες αυτής της κατάστασης έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιατί πότε παραιτήθηκε κανένας από τους αρμόδιους;Στις πλημμύρες της Μάνδρας που πνίγηκαν άνθρωποι,στο μάτι που κάηκαν πάνω από 100 συμπολίτες μας παραιτήθηκε κανεις τους;Σιγά μην αφήσουν την καρέκλα και τον παχυλό μισθο

    1. εδω ψαχνουμε να βριζουμε μονο τον κουλη

  2. εμεινε χωρις ρευμα μια ολοκληρη ελλαδα εκατομμυρια κοσμος οχι η εκαλη και ο διονυσος με τις 20 βιλες στο δασος

  3. “””Κορυφαία διευθυντικά στελέχη του φορέα που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό δίκτυο του Τέξας παραιτήθηκαν μαζικά χθες, Τρίτη, καθώς δέχονται πολλές επικρίσεις για την αποτυχία του συστήματος ηλεκτροδοσης της πολιτείας την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας της οποίας εκατομμύρια κάτοικοι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό.””” ποιος λογικος ανθρωπος θα συγκρινει ενα κρατος οπως αμερικη, με την ανυπαρκτη κρατιοκρατια της ελλαδας. ??? συνεχειστε ειστε στον σωστο δρομο κατοικοι της ελλαδας.

    1. οιος λογικος ανθρωπος θα συγκρινει ενα κρατος οπως αμερικη
      ναι αλλα η αμερικη κανει το εμβολιο.. τελικα ειναι κρατος η οχι μπερδεμενη σε βλεπω

      οσον αφορα τα δενδρα ελλαδα
      καλο θα ταν να την λες σε οσους χτισαν μεσα στα δαση
      σε χιονι δενδρα θα πεσουν ειδικα αν αιναι νερουλοχιονο οριακο οπως αυτο των αθηνων ειναι πολυ βαρυ
      Απο εκει και περα οσοι κλαιγονταν στην εκαλη ειχαν χτισει σε δασος και η δεη για ν τους δωσει ρευμα επρεπε να περνα τα καλωδια και εκει ναι ειναι δασος …..
      Ξερω αν ηταν ο τσιπρας πανω δεν θα σε πειραζε η δεη το προβλημα σου ειναι η νδ

Comments are closed.