ΚΟΛΑΣΗ! Αυτό είναι το κολασμένο τσιφτετέλι κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που “λύγισε” την κάμερα!

Κοινοποίηση:
tsifteteliblouza

Ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι που έριξε το διαδίκτυο! Μια κοπέλα στο ίδιο της το σπίτι μας δείχνει τις χορευτικές της δεξιότητες και κάνει όλους τους χρήστες να παραληρούν. Το βίντεο στο Youtube έχει 13.930 προβολές!

Μετά το καυτό τσιφτετέλι δύο μελαχρινών γυναικών σε πανηγύρι, εντοπίσαμε το τσιφτετέλι μιας κοπέλας, η οποία από όσο φαίνεται το κατέχει πολύ! Χόρεψε αισθησιακό τσιφτετέλι απλά και μόνο με το μπλουζάκι της, που αναδεικνύει το κορμί της!

Ίσως ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια που έχουμε δει. Δεν έχουμε πολλά να πούμε απλά δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. …0ΛΕΣ ΟΙ ….ΒΙΟΛΕΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ [ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ] ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ….
    ΑΥΤΗΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ …ΣΒΕΡΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….
    ….ΡΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΡΕΕΕ.

  2. Σας ευχομαι να πάρετε μια τετοια μεταχειρισμενη μπατζολα ελεεινιδα. Σε 3 χρονακια οπου θα δεσει τον λιγουρακο μουνοδουλο της θα βαλει καμια 15αρια κιλα ακομα και θα τον τραβαει στις ταβερνες να δουλευει αυτος για το μαλι της την μπακα της και το κερατο του.

  3. Την κάλεσαν ΝΑ Λυκνιστεί στο Μαξίμου, άκουσα ??? Τη θέλει και ο Τσίπρας ?

  4. Έχει γεμίσει ο τόπος πουτάνες. Αλλά θα έρθει η ώρα που θα τραβήξει αυτιά ο Θεός.

  5. Στην Θράκη πρέπει να ναι αυτή η χοντρούλα

  6. Το οξύμωρο είναι ότι οι Ελληνίδες φεμινίστριες αποκαλούν τους άντρες σεξιστές και ότι βλέπουν τις γυναίκες σαν ένα κομμάτι κρέας. Συγνώμη κοπελιές αλλά όταν εσύ βλέπεις τον εαυτό σου σαν ένα κομμάτι κρέας και προωθείς τον εαυτό σου σαν ένα κομμάτι κρέας μετά σου φταίνε οι άντρες που σε βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας? Και ποιός είναι περισσότερο σεξιστής? Ο άντρας που σε βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας ή η κάθε κοπελιά που εκμεταλλεύεται το σώμα της και προσπαθεί να ανάψει την ερωτική επιθυμία των αντρών κουνώντας σαν μαούνα την κωλάρα της? Για μένα η κοπελιά στο βίντεο είναι 10 φορές πιο σεξίστρια από τον οποιοδήποτε άντρα που θα τη δει σαν ένα κομμάτι κρέας.

    1. Πες τα επί τέλους – καταντήσαμε να αναζητούμε τ’ αυτονόητα σ’ αυτόν τον τόπο …… είναι σα να κουνάς ένα ψάρι μπροστά σε μια πεινασμένη γάτα και στη συνέχεια να τη χτυπάς, επειδή το άρπαξε (και το έφαγε βέβαια…)

  7. Βιντεακια για χαζομουνηδες και πορνογερους ειναι αυτα ,για να τα βλεπουν να χαζευουν να τους πεφτουν τα σαλια και οι μασελες, να γελανε σα το τζοκερ και να ψηφιζουν ολους τους απατεωνες.
    Οπως κανουν σε ενα δεξιο καναλι που αρχιζουν την εκπομπη με ξεκωλα εσωρουχα με τα λεγομενα αγγελακια της βικτωριας secret.
    Γιαυτο σε οποιο καταστημα και να μπω παιζει αυτη η εκπομπη.

    1. Πες τα βρε Χρυσόστομε , αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα παντού δυστυχώς …

  8. υπεροχο αισθησιακο κοριτσι με χορευτικες γνωσεις .,.,..,

    μπραβο καμαρι μου

  9. Πουτάνες και τσόλια όλης της χώρας τώρα που ανωμαλία χτύπησε κόκκινο με τους μισούς να είναι πούστηδες ψάξτε να μαζέψτε το χρήμα που τα λογικά κορίτσια απορρίπτουν από τους ανώμαλους κουνώντας τον κώλο οπουδήποτε πετάγοντας έξω τα πάντα .Υπάρχει η τεχνολογία για αφορολόγητη βίζιτα . Τουλάχιστον δεν θα τα φάνε όλα οι πολιτικοί . Δουλειά από το σπίτι εύκολη .Πρέπει να κάνουμε τα σπίτια μας μπουρδέλα για να σωθούμε .

Comments are closed.