ΣΑΠΙΛΑ! ΚΟΛΩΝΟΣ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΤΟΒΑΣ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
ntovas

Εκτός από το Αττικό Νοσοκομείο, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό και υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, Φίλιππος Ντόβας, είναι διορισμένος και στο Δ.Σ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών.  Μάλιστα, ως μέλος του ΨΝΑ, εμφανίζεται να έχει τοποθετηθεί σε Επιτροπή Ελέγχου του ιδίου νοσοκομείου από τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τον Φεβρουάριο του 2020.

 

Τον διορισμό του Φίλιππου Ντόβα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών επιβεβαιώνει ο Μιχάλης Γιαννάκος. «Έχει διοριστεί ως μέλος του ΔΣ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και ζητάμε την απομάκρυνσή του. Δηλαδή να τον παύσει ο υπουργός», δήλωσε στο documentonews.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.  Παράλληλα, ως μέλος του ΔΣ του ΨΝΑ εμφανίζεται να αναλαμβάνει αρμοδιότητες σε επιτροπές αρμόδιες για την επιλογή προσωπικού της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών «18 ΑΝΩ».

 Όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργούνται σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τις σχέσεις του Φίλιππου Ντόβα με την κυβέρνηση, καθώς ο πρώην διαιτητής εμφανίζεται να καταλαμβάνει θέσεις στον τομέα της Υγείας την ώρα μάλιστα που προσλαμβάνεται και στο Αττικό ως μακροχρόνια άνεργος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ζητούσε την απομάκρυνση του Φίλιππου Ντόβα από το Αττικό Νοσοκομείο. «Ο πρώην διαιτητής που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό εργάζεται στο νοσοκομείο Αττικόν. Φυσικά δεν έχει θέση ανάμεσά σας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης από το Κολωνό. Ήδη κλήθηκε για κατάθεση από τον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον πρώην Διαιτητή, πολιτικό, ο οποίος εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Αττικού Νοσοκομείου. Είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών. Η μακροχρόνια ανεργία των εν λόγω υπαλλήλων πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ που αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μισθοδοσίας τους. Τώρα ο πρώην διαιτητής λείπει με άδεια από το Αττικόν. Κακώς.

 Θα πρέπει σήμερα να διακοπεί η σύμβασή του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής. Εαν αποδειχθεί η αθωότητά του να γυρίσει πίσω στη δουλειά του. Δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμανται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό», σημείωνε ο Μιχάλης Γιαννάκος.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Καταλάβατε τί έχει συμβεί; Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας,πληρωνόταν από τους Έλληνες φορολογούμενους,και μέρος των χρημάτων αυτών τα έδινε ώς αντίτιμο για να βιάζει ένα ανήλικο.Πληρώναμε δηλαδή έναν παιδοβιαστή! Σύν τοις άλλοις,δέν μπορεί ξαφνικά στα 60 του να γίνει παιδοβιαστής.Ποιός ξέρει τί μπορεί να έχει κάνει στο παρελθόν και πόσα άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του…

  2. Χάλια κούρεμα το παίζει γκομενος ο βαψομαλλιας γέρος. Γουρούνια

  3. “Επενδυτες” σας τους παραδινουμε να…ξελαμπικαρετε! Τσαπου μεχρι το σπληναντερο!

  4. Και έχουν δίκιο για το θέμα κλπ αλλά εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα ήταν λέει υπεύθυνος για τους ναρκομανής κλπ με λίγα λόγια εκτός τους βιασμούς και λόγο ότι ο Κολωνός κλπ έχει ένα επιβεβαρημενο φορτίο ναρκωμανων κλπ μπορεί και να διακινούνταν ναρκωτικά κάτι που δεν έχει θιχτεί μέχρι σήμερα κλπ

  5. ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;… ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΈΡΜΗ “12ΧΡΟΝΗ”;… ΚΑΠΟΥ ΈΛΕΟΣ!… ΨΑΞΤΕ ΣΩΣΤΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΗΛΙΟΥ!…

  6. Αν είναι αλήθεια βάλτε τον στο Σύνταγμα να τον γλεντισουν οι επενδυτές!

  7. Υποψήφιος με τον Πατούλη. Μάλιστα. Και ο Μίχος κολλητάρι του Πατούλη.Είσαστε μια ωραία παρέα.

  8. Βιος και πολιτεια η Κοστρα Νουδούλα του Κουλη….Κι εδω δεν θα εχουμε καμμια παραιτησουλα??Ολα καλα κι εδω ε??

  9. Όλοι οι παιδεραστές,στο κόμμα του κούλη,φιλαράκια του και προσωπικές του επιλογές

  10. Περιμένουμε τον Άρειο Πάγο να εφαρμόσει τον πρόσφατο Νόμο και να απαγορεύσει στην εγκληματική οργάνωση “Νέα Δημοκρατία” την κάθοδο στις εκλογές

  11. Kαι το ερωτημα παραμενει..υπαρχει ενας στην ΝΔ που να ΜΗΝ ειναι παιδεραστής ;

    1. Υπήρχε ένας παλιά,τον βάλαμε σε μουσείο να τον βλέπουμε

  12. Δεν υπάρχει πέτρα σ αυτόν τον δόλιο τόπο ,που αν τη σηκώσεις να μην έχει μποχα και δυσωδία.Ακομη κ την πιο μικρή..Ο τύπος αυτός αποτελεί παράδειγμα πολιτικού σκανδάλου και πολιτικής αλητειας και άλλο ένα τρανό παράδειγμα το πώς λειτουργεί αυτή η στρουγγα…ούτε από μνημόνια ούτε από χρέη ,ούτε τίποτα δεν καταλαβαίνει….έχω φτάσει σε σημείο να ζητω να κυβερνηθεί η χώρα στην κυριολεξία σαν αποικία .Χίλιες φορές….Το άλλο που είναι και το κυρίως θέμα .Επειδή είμαι της γειτονιάς και γνωρίζω τους πάντες ,και αυτόν και τον δερματολόγο Και τον ίδιο τον Μίχο ,και όλα τα καθίκια ,που συμμετείχαν ,και τους γνωρίζω πολύ καλά λόγω της δουλειάς που έκανα….φίλος ούτε στο απειροελάχιστο απειροελάχιστο,,,αναρωτιέμαι εάν σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων ,κάποιοα καθωσπρέπει γουρούνια ήδη είναι στη λίστα ,πόσοι ακόμη υπάρχουν εδώ τριγύρω ,που είτε θα αποκαλυφθούν είτε ποτέ δεν θα βρεθούν….Σίγουρα υπάρχουν κ άλλοι,,,,αλλά ωστόσο τα ονόματα των ηθοποιών και βουλευτών ,δυσκολεύονται να τα διαβάσουν Ε;Μάλλον είναι σε γλώσσα σουαχίλι…άντε ρε ψοφηστε κωλοχωρα.

Comments are closed.