ΚΟΜΜΑ “ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ”!!! Ο Τάιλερ ΜάκΜπεθ «προπονείται» για τον γάμο του με τον Στέφανο Κασσελάκη: Η φωτογραφία λίγο πριν ντυθεί “νυφούλα”

Κοινοποίηση:
ΞΛΚΞΛΚΞΛ

Λίγες μέρες πριν τον γάμο του με τον Στέφανο Κασσελάκη στα Χανιά, ο Τάιλερ ΜάκΜπεθ δίνει πολλή προσοχή στη φυσική του κατάσταση, αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

Το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού θα διαρκέσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου και θα γίνει στα Χανιά της Κρήτης από όπου κατάγεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Με story στο Instagram ο γυμναστής του Τάιλερ ΜάκΜπεθ μοιράστηκε με τους followers του ένα στιγμιότυπο με τον Αμερικάνο να προπονείται.

Το story του προπονητή Θάνου Αντωνιάδη στο Instagram αποκαλύπτει την προετοιμασία του Τάιλερ Μάκμπεθ με το μήνυμα «Έτοιμος για γάμο».

Με τη σειρά του ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε τη φωτογραφία γράφοντας: ««1 εβδομάδα! Πάμε!».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο αγαπημένος του δεν είναι πολύ άνετος με τη δημοσιότητα και αποφεύγει να απασχολεί τα μέσα, για τον λόγο αυτό και έχει κάνει τον λογαριασμό του στο Instagram ιδιωτικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ποιος από τους δυο θα φορέσει το νυφικό; Ή μήπως και οι δύο; 😂
    Έμαθα ότι αντί για κουφέτα θα πετάνε σύκα 🤣

  2. τον μητσοτακη μονο ο πολακης μπορει να τον αφανισει πολιτικα και οχι ο λουλουδατος

  3. …μας αυτώνουν στεγνά και γελάνε και μαζί μας από πάνω … τι κατάντια η δήθεν αντιπολίτευση…

  4. Αντί να σας πειράζουν αυτοί που το λένε έπρεπε να σας πειράζουν οι άλλες οι κρυφές που κάνουν και οικογένειες για να φαίνονται “ετεροφυλόφιλοι”

  5. Εχω μπερδευτει μ αυτο το ζευγαρι! Ποιος ειναι ο…αντρας τελος παντων! ? Να βανανε κουμπαρο το Πολακη θα τους τακτοποιουσε και τους δυο! Φτερα και πουπουλα στη ξευτιλισμενη Κουμουνδουρου! …..διορισμενη αντιπολιτευση πισωγλεντηδων! Ε τι να κανουμε δεν ειμαι….προοδευτικος!

  6. Ο πολύς τουρισμός βλάπτει το νησί και στο τέλος θα καταντήσουν όλοι κουνιστοι.Τα παραδείγματα είναι πλέον πολλά στην Κρήτη και εάν δεν γίνει κάτι άμεσα θα γελάει ο κόσμος με τους πρώην λεβέντες Κρητικούς.

  7. καλα αυτοι δεν πηγαν αμερικη να παντρευτουν η κανω λαθος

  8. θα ηθελα να δω την νυφη την ωρα της προπονησης με σκισμενη μαυρη ζαρντιερα .,.,.

    αηδια και εμετος με τα κοκκινα πουστλερια

  9. Πώς το έλεγε ένα παλιό τραγούδι με την Βούλα Πάλλα “νυφούλα σε στολίζουνε οι φίλες σου και χαίρονται καμάρι που το έχουνε”. Ξεφτίλες. Τώρα θα μας τρελάνουν τα βοθροκάναλα όλη μέρα θα μας τα κάνουν τσουρέκια θα στηθούν τα συνεργεία έξω από το σπίτι τους και θα έχουν πρώτο θέμα τον “γάμο” των πισωκουνιστών. 24ωρη προπαγάνδα υπέρ της ανωμαλίας.

  10. σιχάματα αυτό μόνο δεν είδαμε να έχουμε πρωθυπουργικό ζευγάρι πούστηδες

  11. Μήν μού πείτε ότι στίς εσωκομματικές εκλογές Αρχηγού ψήφισαν μόνον Συριζαίοι καί Συριζόφιλοι ; Όλα τά κόμματα έβαλαν τό χεράκι τους μέ κατευθυνόμενους εκλέκτορες. Έγινε καλή δουλειά διασπώντας τόν Σύριζα καί οδηγώντας τον στήν αφάνεια .

  12. Χρυσά μου…. Κοιτάξτε κάτι λουγκρες χελιδονάτες….. Κοιτάξτε και κάντε εμετό…Η διαστρέβλωση της ανθρώπινης φύσης σε κωμωδία αμερικανικής παραγωγής….. Εύχομαι στο μπουκουβάλα πισωφαγανα να έχει φυσιολογικό τοκετό και να μη χρειαστεί να πάρει φάρμακα για διάρροια…. Μέλι με καρύδια να φάει το ζευγάρι να είναι Γλυκής ο ανθόσπαρτος βίος τους…

    1. …σε όλα… αλλά να ξέρεις ότι η κωμωδία – τραγωδία που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας από όλα τα μεγάλα κόμματα με τους δορυφόρους τους (κομματίδια) κτλ όλα μα όλα είναι της ίδιας παραγωγής που είπες … μία υπερχρεωμένη αποικία της υπερδύναμης είμαστε

  13. Χρυσά μου…. Κοιτάξτε κάτι λουγκρες χελιδονάτες….. Κοιτάξτε και κάντε εμετό…Η διαστρέβλωση της ανθρώπινης φύσης σε κωμωδία αμερικανικής παραγωγής….. Εύχομαι στο μπουκουβάλα πισωφαγανα να έχει φυσιολογικό τοκετό και να μη χρειαστεί να πάρει φάρμακα για διάρροια…. Μέλι με καρύδια να φάει το ζευγάρι να είναι Γλυκής ο ανθόσπαρτος βίος τους…

    1. Άσε αυτούς και πες μας για τις κρυφολουγκρες τις παντρεμένες με γυναίκες

  14. Μόνη έγνοια στον λουγκροτσύριζα,ο γάμος της ψαροκασσέλας

  15. ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ???
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΟΠΟΥΤΣΙ (για πλακομουνι δεν το βλέπω).
    Μήπως και τους δύο τους πηδαει ο σκύλος;
    Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.

Comments are closed.