ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κοινοποίηση:
ΛΞΚΗΦΓΚΘΞΦΗ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα στις 09:00 ο Απόστολος Λύτρας, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής ενώ αναφέρεται ότι παραβίασε δυο από τους τρεις περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, όπου θα παραμείνει κρατούμενος.

Είχε προηγηθεί μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, έπειτα από τη σχετική μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του και θύμα της βάναυσης επίθεσής του, όμως τελικά ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, γύρω στις επτά η ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουνίου, ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε οικειοθελώς στο Α.Τ. Παλλήνης και παραδόθηκε.

Είχαν προηγηθεί τα γνωστά γεγονότα το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα, όπου η πρώην σύζυγός του, με τη μεγαλύτερη κόρη του και έναν δικηγόρο συνεταίρο του στο δικηγορικό γραφείο, πήγαν και παρά τη συμβουλή του αστυνομικού που ήταν εκεί, μπήκαν στην αυλή. Τότε, προκλήθηκε μεγάλη ένταση και η 37χρονη δικηγόρος και θύμα, που μένει στο σπίτι αυτό, πάτησε το panic button.

Ο κ. Λύτρας, που θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιουνίου, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια. Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με τη χθεσινοβραδινή επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ αναφέρει ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, που έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση και με τον δικηγόρο έχουν σχέση για πάνω από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Από εκεί μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε στους δημοσιογράφους πριν παραδοθεί.

Μήνυση κατά της συζύγου του υπέβαλε ο Λύτρας

Αφού προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, άσκησε σε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης, καθώς όμως η κατηγορία που της αποδόθηκε είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν προβλέπεται κράτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δεν θα είναι το κελλί πού έχουν για μένα!!
    Κελλι πολυτελείας εννοείται..
    Κ θα τον προσέχουν κ 19 Νοματαιοι!! Μήπως τον γρατζουνισουν..
    Άμα μπείτε εσείς κι εγώ μέσα την βάψαμε!!🥶

  2. Ο Λυτρας φαινεται να εχει βαθυ θεμα παντως. Σε οτι φωτογραφια και να ειναι, δεν χαμογελαει ποτε, ακομα και στις “χαρουμενες” φωτογραφιες το μονο που υπαρχει ειναι ενα σφιγμενο μηδιαμα με ματια που δεν χαμογελανε ποτε, παρα βρισκονται χαμενα σε μια μονιμη ενταση.

  3. Δεν μας χε…, βαρεθήκαμε να ακούμε την ιστορία του ζεύγους Λύτρα, τι θα αλλάξει στη ζωή μας αν μάθουμε, τίποτε άλλο που να μας αφορά δεν υπάρχει, για τη ακρίβεια και τους “επενδυτές” που έχουν γ@μ… τη ζωή μας θα γίνει τίποτε;

  4. Την ουσία δεν μας λέτε όμως. Η γυναίκα του δεν ήταν ανήλικη. Δικηγόρος είναι. Στο όνομα της πως έμπαιναν τα σπίτια των πελατών; αν όντως ισχύει κτ τέτοιο δεν χωράει δεν ήξερα δεν καταλάβαινα

  5. Μπουχτησα με την συγκεκριμένη υπόθεση και τον τον κύριο δικηγόρο! Άντε να τελειώσει και αυτό γιατί απο τις 10 ειδήσεις σε ένα website βλέπεις 7 παράθυρα ειδήσεις για τον δικηγόρο και 3 για την χώρα και όλες οι άλλες αφορούν τα ριάλιτι και τους τρέντυ!
    Σε όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα στην τιβι μόνο αυτό ακούς πια και τίποτα άλλο! Η Ελλάδα δεν έχει αλλά θέματα ; Τι γίνεται με τα εθνικά θέματα; Με τους φόρους που θα πληρώσει ο κόσμος και τα τρόφιμα που θα πάνε στα ύψη; Με τους γείτονες στο Αιγαίο και τους λάθρο; Με τα νοσοκομεία και την κατάρευση του συστήματος; Την φτωχοποιηση του Έλληνα πολίτη;

  6. Σταματειστε να δειχνετε τη φατσα του νεοπλουτου βλαχαδερου με τη φατσα αλκοολικου πυγμαχου! Παρακληση!

  7. “Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης, καθώς όμως η κατηγορία που της αποδόθηκε είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν προβλέπεται κράτηση.”
    Σωστά αλλά στο 48ωρο ισχύει το αυτόφωρο. Οχι;

Leave a Response