ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ! Όλο το συγκλονιστικό οδοιπορικό του Ν. Τσιαμτσίκα στo πεδίο μάχης του Έβρου – Ήρθαμε τετ α τετ με τους Τούρκους στρατιώτες [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tsimtai

Κόβει την ανάσα. Μόλις λίγα μέτρα από το τουρκικό έδαφος. Η Ελλάδα κρατάει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Απέναντι από τον Σ.Σ. των Μαρασίων κυλάει ο Έβρος ποταμός, ο οποίος χωρίζεται όπως φαίνεται και στο βίντεο μέσω μιας νησίδας, η οποία στο GooghleEarth δείχνει να ανήκει στην Ελληνική πλευρά.

    Η δικά μας όχθη απέχει 150 μέτρα από την Τουρκική. Η νησίδα που παρεμβάλλεται στο μεταξύ, απέχει μόλις 10 μέτρα από την όχθη μας, στο στενότερο πλάτος του κλάδου του ποταμού που ρέει μεταξύ των Μαρασίων και αυτής.

    Ο Τσιαμτσίκας προφανώς αναφέρεται στις κινήσεις των Τούρκων απέναντι, όμως το απέναντι είναι πολύ … μακρύτερα, από τα δέκα μέτρα στα οποία είναι η νησίδα, που ξαναγράφω, μπορεί να είναι , σύμφωνα με ότι δείχνει το GoogeEarth ελληνική.

    Ο Άρδας βρίσκεται νοτίως των Μαρασίων, σε μία απόσταση 1700 περίπου μέτρων σε ευθεία γραμμή, και για μία απόσταση περίπου 750 μέτρων έως το σημείο που ενώνεται με τον Έβρο ποταμό είναι μοιρασμένος με την Τουρκία. Ο Τσιαμτσίκας μας μιλάει για τον Άρδα αλλά μάλλον θέλει να μας πει Έβρο αντί αυτού.

  2. Ο Τσιαμτσικας ειναι λεβεντης,ειναι μοναδικος,ειναι ελληνοψυχος,Ορθοδοξος Χριστιανος κοκκαλο,ειναι δικος μας κ τον αγαπαει ολη η οικογενεια μου ασχετως αν δεν τον γνωριζουμε προσωπικα.
    Ευγε αληθινε λεβεντη,σε καμαρωνουμε.

  3. Στο 0:42 να τοποθετηθει δευτερη πινακιδα (ΠΑΡΑΒΑΤΗ σα περνας πισω στο δι@ολο θα πας).

Comments are closed.