ΚΤΕΛ Αρκαδίας: “Έχουμε κάνει όλοι τα εμβόλια COVID-19. Kαι ο συνάδελφός μας που πέθανε είχε κάνει τα εμβόλια”

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΟ

Την τελευταία του πνοή στο τιμόνι άφησε 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ στην Αρκαδία, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να μείνει ακυβέρνητο και να καταλήξει στο χείλος του γκρεμού. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία επιβάτιδα, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και είναι καλά στην υγεία της.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν τον 47χρονο και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Λαγκάδια Γορτυνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός είχε αισθανθεί μία αδιαθεσία και είχε σταματήσει για λίγο στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια όμως ξεκίνησε πάλι το δρομολόγιο και όπως φαίνεται έπαθε ανακοπή, με αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει από τον δρόμο.

Η είδηση σχεδόν αυτονόητα οδηγεί το μυαλό στην υπ΄αριθμόν 1 αιτία των ξαφνικών θανάτων από ανακοπή καρδιάς μετά την εμβολιαστική εκστρατεία με τα εμβόλια COVID-19.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν στο τηλέφωνο 2710-230140 με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και μιλήσαμε με μέλος του ΔΣ της εταιρίας μια και το τηλέφωνο του Προέδρου δεν απαντούσε, ευκόλως κατανοητό σε μια τόσο δύσκολη μέρα σαν τη σημερινή, για την εταιρία και τους ανθρώπους της. Τους συναδέλφους του 47χρονου άτυχου οδηγού.

Στην άλλη άκρη του ακουστικού είχαμε μέλος του ΔΣ της εταιρίας στον οποίο αφού εκφράσαμε τα συλλήπητήρια μας για την απώλεια του οδηγού συναδέλφου του, ρωτήσαμε>

EΡΩΤΗΣΗ: Ο οδηγός του λεωφορείου είχε κάνει τα εμβόλια COVID-19;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλοι στην εταιρία κάναμε τα εμβόλια του COVID. Και ο συγκεκριμένος οδηγός τα είχε κάνει….

-Εσείς εμβολιασθήκατε;

. Ναι φυσικά. Όλοι τα έχουμε κάνει όπως σας είπα…

-Έχετε αλλάξει γνώμη για την επιλογή σας να εμβολιασθείτε;

.Τι να σας πω. Μέχρι σήμερα είμαι καλά…

Ο William Albert Ackman (κεντρική photo) είναι ένας Αμερικανός δισεκατομμυριούχος διαχειριστής hedge funds, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Pershing Square Capital Management, μιας εταιρείας διαχείρισης hedge funds. Η επενδυτική του προσέγγιση τον έχει κάνει ακτιβιστή επενδυτή.

Ο Bill Ackman μόλις απεκάλυψε ότι χρηματοδοτεί μια επιστημονική έρευνα για τους εμβολιασμούς και τη συσσωρευμένη επίδραση του πλήρους προγράμματος στα παιδιά, λόγω των όσων άκουσε από το RFK για τα εμβόλια.

-Χρειάζεται περισσότερη έρευνα για την τοξικότητα των ανοσοενισχυτικών όπως το αλουμίνιο, που είναι ο τεράστιος ελέφαντας στο δωμάτιο που η φαρμακευτική και όλες οι ρυθμιστικές αρχές αγνοούν συστηματικά και καλύπτουν για δεκαετίες. Μόνο το έργο του Dr Shaw θα έπρεπε να είχε φέρει αυτές τις έρευνες, οπότε είναι υπέροχο που ο @RobertKennedyJr
έδωσε περισσότερη προσοχή στη δουλειά του επίσης.

Αυτό είναι το κουτί της Πανδώρας και θα ξεθάψει αλήθειες που είναι φρικτές πέρα από κάθε κατανόηση που θα ταρακουνήσουν τον κόσμο μέχρι τα βάθη του. Όταν οι γονείς ανακαλύπτουν ότι η κυβέρνηση και η big farm δηλητηριάζουν εν γνώσει τους τα παιδιά τους και καταστρέφουν τους εγκεφάλους τους με ενέσιμο αλουμίνιο και υδράργυρο για δεκαετίες και καλύπτουν τα δεδομένα στο VSD, θα βγουν ακριβώς στους δρόμους και θα απαιτήσουν το κεφάλι τους σε πασσάλους και γκιλοτίνες. .

Πώς θα σας φαινόταν αν ανακαλύπτατε ότι το πρόγραμμα εμβολίων που ακολουθήσατε με το παιδί σας μείωσε σημαντικά το συνολικό IQ του και άλλαξε τις μελλοντικές του ικανότητες;

Στο μεταξύ ένας -μετά τον άλλον- και οι νέοι Έλληνες γιατροί πεθαίνουν ξαφνικά

Aπεγνωσμένοι γιατροί και επιστημονικό προσωπικό από ολόκληρη τη χώρα τηλεφωνούν έντρομοι και οργισμένοι στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να του ζητήσουν εξηγήσεις για τα απανωτά συμβάντα ξαφνικών θανάτων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει την θανάσιμη αποστολή των εμβολίων COVID-19!

Σύμφωνα με ανεπίσημους υπλογισμούς πάνω από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά και πάει λέγοντας στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Ήδη τις τελευταίες ώρες τρεις ΞΑΦΝΙΚΟΙ (ο φίλτατος Νίκος Δένδιας θα τους αποκαλούσε αδόκητους) θάνατοι γιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας.

Η πρώτη τραγωδία αφορά τον εκλεκτό Ορθοπεδικό και Διευθυντή της Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Θανάση Παπαπάνο ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή.

Ο γιατρός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς όμως κατέληξε.

Ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγρινίου.

Έτσι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις σοκαρισμένο παραμένει το Αγρίνιο στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γνωστός ιατρός Θανάσης Παπαπάνος.

Καταγόμενος από την Αγία Σοφία Θέρμου, ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν διευθυντής της χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου Αγρινίου, στο οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Τα τελευταία δύο χρόνια διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Ήταν επίσης εκλεγμένος πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ιδρύματος.

Ηλίας Γάτος> Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παγκοσμίως γνωστός γυναικολόγος
Πάμε τώρα στον γνωστό γυναικολόγο Ηλία Γάτο ο οποίος έφυγε επίσης αδόκητα τα τελευταία 24ωρα εν μέσω αδόκητης σιωπής της εγχώριας μηντιακής Ηamas της επιβολής των εμβολίων και του επίσημου αφηγήματος της planδημίας.

Στο προφίλ της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, είδαμε την ακόλουθη δυσάρεστη είδηση για τον χαμό του πασίγνωστου γυναικολόγου Ηλία Γάτου, χάρις στον οποίο πολλές γυναίκες έγιναν μητέρες.

Χθες έφυγε από τη ζωή ένας καλός άνθρωπος και ένας καλός επιστήμονας, ο γυναικολόγος Ηλίας Γάτος, ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει μητέρες χιλιάδες γυναίκες που είχαν χάσει την ελπίδα τους.
Ο άνθρωπος που τον “έτρεμε” η εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί δεν της άφηνε τα περιθώρια να τον ξεγελάσει.
Καλό ταξίδι στο φως, καλό πέρασμα στην αλήθεια και ας έχει καλή αντάμωση με όσους αγαπούσε και τους είχε χάσει.
Και κάπου εδώ, το άλμπουμ των αναμνήσεων μας γεμίζει με τις φωτογραφίες όσων μας γέννησαν, μας βάφτισαν, μας αγάπησαν, μας γλίτωσαν από το θάνατο…
Μας λείπετε πολύ… Αλλά πολύ…

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι γιατροί με την ειδικότητα και την αποτελεσματικότητα του κ. Γάτου είναι ανεπιθύμητοι από τη μεγάλη επαναφορά καθότι πηγαίνουν κόντρα στη βασική επιταγή της η οποία είναι η μείωση του πληθυσμού. Δεν είναι δυνατόν να επιβαρύνουν το παγκόσμιο χρέος με νέα αχρείαστα μωρά που μεγαλώνουν επί ματαίω βλέποντας Αυτιά και Παπαχελά εξαναγκάζοντας τις ημέτεραι δυνάμεις να εφευρίσκουμε διαρκώς νέα εργαλεία εξόντωσής τους.

Πηγή: kourdistoportocali.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Φώναζαν …θέλουμε τη ζωή μας πίσω….. και πήγαιναν και εμβολιάζονται. Ένα εμβόλιο που είχε λευκό χαρτί αντί για οδηγίες. Ένα πανυγήρι που όποιος είχε άλλη άποψη τον έστηναν στον τοίχο.Στην αρχή ήρθαν με τα φορτηγά ψυγεία, και μετά από το συρτάρι της νοσηλεύτριας. Πόσο δούλεμα…..πόσο.

  2. Βοηθεια σας που τα κσνατε! Οι επιβατες του ΚΤΕΛ τι φταινε? Θα πληρωνουν με τη κακια τους τυχη τα…μυοκαρδια των οδηγων? Καντηλαναφτη ακους?

  3. Θα σου πω κάτι
    Όποιος πολιτικά και κοινωνικά δε μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάποιον τότε αναγκάζεται να βρει άλλους τρόπους οι οποίοι κείτονται προσφιλεστερα στο επίπεδο του

  4. Απ’ τη στιγμή που μπαίνετε στη διαδικασία έστω και να συμμετέχετε με αυτόν τον τρόπο κι εσείς στο ίδιο καζάνι βράζετε.
    Απλά αυτή είναι η άμυνα σας στη πραγματική απαξίωση των δικών σας επιλογων.
    Το σεξ είναι το τελευταίο.

  5. Αυτό το Κούλη θα πεθάνουμ’ ούλοι σε λίγο δε θα είναι πια αστείο.
    Για αυτό ότι πιάσουμε τώρα.
    Επί πανδημίας δεν είχαμε όρεξη για τέτοιες μαλακίες.
    Μερικές φορές αναρωτιέμαι:
    Με μισείτε ή απλά με κοροϊδεύετε μόνο όπως κι εγώ;;

Comments are closed.