ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΟΜΟΡΦΗ “ΝΑΝΣΥ” – ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ “ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ” – ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Κοινοποίηση:
nancy-1172024-514-1

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αργά την Πέμπτη (11/7) η 43χρονη Νάνσυ που κατηγορείται ως αρχηγικό μέλος του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, ο αδελφός της όπως και ένας συγκατηγορούμενος της, συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακόμη στη φυλακή οδηγήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και ακόμη δύο υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών.

Αντίθετα, ελεύθερος με όρους αφέθηκε ένας κατηγορούμενος.

Συνολικά σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν για να απολογηθούν έξι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι πέντε. Οι απολογίες των κατηγορουμένων ήταν μαραθώνιες. Χθες, Τετάρτη, στον ανακριτή είχαν απολογηθεί ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι και είχαν προφυλακιστεί οι δυο εξ αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύντομη απολογία της η 43χρονη αρνήθηκε τις βαριές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και υποστήριξε πως έκανε απλές «διευθετήσεις» βοηθώντας τους καταστηματάρχες να γλυτώσουν πρόστιμα και κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις τους. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστηρίζει ακόμη πως κανείς από τους επιχειρηματίες που η δικογραφία της προσάπτει ότι εκβίαζε δεν έχει δώσει κατάθεση εναντίον της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. υπαρχει τοση βρωμα και σαπιλα που ειμαστε μονο στην κορυφη του παγοβουνου. …

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!
    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!!! ????

  3. Τοπική αυτοδιοίκηση. Μάλιστα.
    Ποιος δήμαρχος που εκλέγεται χρόνια σε δήμο νοτίων προαστίων που γίνονται πολλά έργα ανάπλασης, κιεχει γίνει κολλητός με τους κυβερνώντες, έχει διορίσει στον δήμο που είναι υπεύθυνος, χροοοονια τώρα, τον αδελφό του και πρόσφατα διόρισε ΚΑΙ την μάνα του (!!!!).
    Τρώνε οικογενειακώς με χρυσές μασελες .
    Μακελειό ψαξτο θα βγει λαβράκι

    1. Άκου τον αδελφό και τη μάνα του!!!!
      Κάτι τέτοιοι είναι ώρα να παίρνουν πόδι. Και μαζι με αυτούς και το σόι τους. Άι σιχτιρ πια

  4. Τώρα εκβιαστρια έχεις να φας στραπον στην φυλακή που θα πάει σύννεφο

  5. Ο/Η Αληταμπιυρες,πουταναρια,μαφιοζοι,υποκοσμος,σωματεμποροι,ναρκεμποροι λέει:

    = “τοπικη αυτοδιοικηση” ! Τα εχω ξαναγραψει εκατονταδες φορες, τους Δημους κυβερνανε οι Μαφιες, κανονικες εγκληματικες οργανωσεις. Αυτο που βγηκε στην περιπτωση της Αθηνας, ειναι το ιδιο που γινεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Δημους και τις Νομαρχιες. Τοπικη Μαφιοζοδιοικηση, ο,τι κανουν και στις Εφοριες. Αν υπηρχε ελεγχος περιουσιακων στοιχειων,θα γελαγε το σκυλι. Αλλα ετσι ειναι στις Μπανανιες, μαυρο χρημα,Μαφιες, συμμοριες ,κλπ. Γι αυτο και στις επομενες “εκλογες” η αποχη θα φτασει 80 ο/ο, ο κοσμος δεν ειναι βλακας.

  6. Ποιες καταθέσεις εναντίον σου ρε πατσαβούρα ?
    Τα τηλέφωνα δε σου φτάνουν…? Άντε πες ότι τ’αρπαζες ρε τσολι κι άσε το παπά..! Οι σωστοί απατεώνες ομολογούν τις πράξεις τους κι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τούς…δε προσπαθούν να βγάλουν τους μπάτσους τρελούς…!!!
    Άντε τρελόπουτ@ν@…. ομόλογά τα όλα μπας και πέσεις στα μαλακά…μαλακω !!!

  7. Ωραία γυναίκα η Νάνσυ…..θα μπορούσε να είναι και εξώφυλλο…..

  8. ΨΑΞΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ… ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ… ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ… ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.. ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΛΕΜΕ… ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΚΟΥΦΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ…

Comments are closed.