ΚΥΚΛΩΜΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ;

Κοινοποίηση:
20211213_154345

Αξιόλογα στελέχη του σώματος έβλεπαν πρακτικές που δεν ήταν συνηθισμένες και παρατηρούσαν έναν… μειωμένο ζήλο από τον προϊστάμενό τους για την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων.

Έβλεπαν αλλαγή συμπεριφοράς και κινήσεων ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν απομακρύνθηκαν αιφνιδιαστικά δυο από τα πιο πετυχημένα στελέχη της ασφάλειας τα οποία είχαν στις πλάτες τους μεγάλες εξαρθρώσεις με κιλά ναρκωτικών.

Μόνο το 2022 χειρίστηκαν υποθέσεις που έβγαλαν «ασπροπρόσωπο» το σώμα όμως προφανώς ορισμένοι δεν ήθελαν… δραστήρια στελέχη δίπλα τους.

Κάποιες από τις υποθέσεις που χειρίστηκαν μόνο το 2022 ήταν τον Δεκέμβριο το κύκλωμα της Σαλαμίνας το οποίο είχε ταλέντο στις ιχθυοκλοπές, τον Νοέμβριο προχώρησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε σε Βοτανικό και Μέγαρα και τον Οκτώβριο πέρασαν χειροπέδες σε μέλη κυκλώματος στα Πετράλωνα.

Ενώ είχαν καταφέρει να βγάλουν εις πέρας πολύ δύσκολες υποθέσεις και είχαν πληθώρα συλλήψεων και τους καλοκαιρινούς μήνες ,ξαφνικά λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2023 δέχθηκαν ένα mail – ενώ βρισκόντουσαν στο γραφείο τους – στο οποίο αναφερόταν ότι απομακρύνονται από την υπηρεσία χωρίς να υπάρχει απάντηση στο “γιατί” .

Απάντηση έχουν στελέχη του λιμενικού τα οποία σοκαρισμένα παρακολουθούν τις εξελίξεις. Θέλοντας να τηρήσουν την ανωνυμία τους δήλωσαν στο newsbomb πως ο κατηγορούμενος διοικητής επιχειρούσε να φτιάξει ένα “μαγαζάκι” – όπως το αποκάλεσαν – εντός του σώματος. Καταγγέλλουν ότι χρησιμοποιούσε τα υπηρεσιακά οχήματα για προσωπικές του δουλειές ,έβαζε στον “πάγο” όσους δεν ήθελε, ενώ έβγαζε τις βάρδιες όπως τον βόλευαν για …ευνόητους λόγους.

Αίσθηση είχε προκαλέσει εντός της υπηρεσίας και το γεγονός πως τον τελευταίο χρόνο είχε «απενεργοποιήσει» ένα από τα πιο δυνατά του «όπλα». Τις ειδικές δυνάμεις του σώματος οι οποίες όταν αναλάμβαναν κάποια υπόθεση η επιτυχία ήταν δεδομένη, όμως για την δίωξη ναρκωτικών του λιμενικού τους τελευταίους 12 μήνες οι κομάντο… δεν υπήρχαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εσείς να τα βλέπετε αυτά, που λυπάστε τα μπασκίνια όταν τρώνε ξύλο. Σπεύσατε χθες να δείξετε και συμπαράσταση μήπως έσκαγε η μπόμπα έξω από τους κωλοματάδες. Αν δεν είσαι από την φύση σου τομάρι, δεν πας να γίνεις μπάτσος ξεφτίλας τουφεκιοφόρος.

  2. Όχι πολύ έρευνα σε βάθος και πονέσετε. Ποτέ και σε καμία περίπτωση – όποτε έχει βγει τέτοιο φιρμάνι με κάτι άλλες μαλακίες του τύπου “το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο” και του κώλου τα εννιάμερα – δεν έχει γίνει τίποτα. Όλα για το θεαθήναι προβάλλονται και την αποτομή μιας προβληματικής κατάστασης που καταγγέλλεται και δεν μπορούν οι αδιάφοροι να κάνουν αλλιώς. Μαγαζάκια και παραμάγαζα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Η τακτική του πάγου ή της καταψύξεως ακολουθείται πάντοτε για όσους αποτελούν κίνδυνο για την αμάκα και το φαγοπότι. Στη διαδρομή του χρήματος στην προκειμένη περίπτωση δεν πρέπει να κινηθούν προς τα πίσω αλλά προς την κατάληξη της βαλίτσας.

  3. Μια ζωή στην διαπλοκή όλοι τους…οι λιμενικοί πάσης φύσεως……παντού μπλεγμένοι στην μίζα κ την διαπλοκή……

  4. Κρουασανάκι δώσατε στου κακόμοιρους λαθραίους που μπουκάρουν?
    Κουβερτούλα γρήγορα μην κρυώσουν οι όρχεις τους,γιατί μετά ξέρετε το πρόγραμμα τους κάνετε και πεολειχία
    μετά σαν καλοί ραγιάδες που είστε παλιοκοπρίτες

  5. Οι λιμενικοί όχι όλοι αλλά αρκετοί είναι για πολύ ματσούκι.
    Όποιος έχει περάσει από το λιμάνι στον πειραιά έχει δει πως μαγκίζου και πως μιλάνε στον κόσμο.
    Μια του λιμενικού άκουγα που έλεγε σε γυμναστήριο γελώντας και μέσα στην τρελή χαρά,του είχα ταράξει στα πρόστιμα τους ψαροντουφεκάδες στην Άνδρο. Λες και έπαιρνε πριν έκανε το κωλόπανο,την ίδια ώρα έκοβαν βόλτες τούρκοι στο Σούνιο.Αυτοί είναι οι ένστολοι και μη κοπρίτες του δημοσίου(όχι όλοι) το μηνιάτικο να πέφτει και μόνο δικαιώματα και απαιτήσεις.

    1. Όλοι φίλε όλοι ουδείς καλός γιατί ξέρουν και σφυρίζουν κλέφτικα σύμφωνα με την συνθήκη του Παλέρμο είναι όλοι τους μέλη εγκληματικής οργάνωσης με δόλο τον μισθό τους κτλ για παράβαση καθήκοντος κατά εξακολούθηση επί τούτου κτλ κτλ

  6. Ακόμα δεν καταλάβατε ποιος κάνει κουμάντο στον Πειραιά και στα περιξ;

  7. Ρε παιδια με το.. μηνιατικο δεν βγαινει το φραπογαλο μου μεσα! Λιγο πρεζοεμποριο, κατι μιζες απο διασωση λαθρο και ΟΚ!

  8. Τι ωραία και εύκολη η ζωή των Πολιτών στην Ελλάδα.
    Πραγματικό Επιτελικό Μητσοτακικό Κράτος.
    Ο Α. Πολίτης τηλεφωνεί στον Δοιηκητή του ΛΣ να καταγγείλει κάποιον κακοποιό που πουλάει ναρκωτικά και καπάκι τηλεφωνεί ο Β. Πολίτης στον ίδιο Δοιηκητή του ΛΣ να παραγγείλει ναρκωτικά.

Comments are closed.