ΚΥΠΑΤΖΗΣ «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛ ΤΣΑΠΟ. Ντογιάκος- Χασιώτης- Δημητριάδης, παρακράτος εν κράτει σε συνέργεια με πληρωμένους δικαστές και διεφθαρμένους αστυνομικούς. Συγκαλύπτουν υποκλοπές, λαθρεμπορία καυσίμων, καρτέλ κοκαΐνης , συμβόλαια θανάτου, οικονομικές απάτες βουλευτών της ΝΔ. Τα εγκλήματα του περουκάκια Δημητρακόπουλου και τις κοινές οφ- σορ Μαρέβας- Καϊλή. Τη δολοφονία Καραϊβάζ, την απόπειρα κατά Στ. Χίου, τους αρχηγούς της Καμόρα

Κοινοποίηση:
exofyllo7-1

im_teaser_07-01-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo7-1

Στο ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ  7 και 8 -1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

MakTV_COVER 7-1-2023

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Όταν βήξει 80χρονος ηγούμενος στον Άθω σηκώνουν ελικόπτερο για να τον φέρουν στην Καθηγητική Μητροπολιτική ΜΕΘ χωρίς καν να χρειάζεται ΜΕΘ. Όταν διασωληνώνεται 6χρονο παιδί κοινών θνητών στα Γρεβενά διακομίζεται οδικώς 300 χιλιόμετρα με ασθενοφόρα σαράβαλα. Για να μην έχετε κενά.

  2. Ζούμε στη χώρα που το 6χρονο παιδί μεταφέρεται οδικώς από τα Γρεβενά στη ΜΕΘ του Ρίου και ο Μητσοτάκης μεταφέρεται με στρατιωτικό ελικόπτερο από την Αθήνα στην Επίδαυρο για να δει την παράσταση του Λιγναδη.

  3. Ο Μητσοτάκης πήγε σε εκλογές το 19 με σημαία την εναντίωση στη συμφωνία των Πρεσπών,στην οποία εναντιώνονταν Ερντογάν και Πούτιν και θα πάει σε εκλογές το 23 φωνάζοντας ότι οι αντίπαλοί του είναι με τον Ερντογάν κ τον Πούτιν. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πόσο ηλίθιους σας θεωρούν.
    Δεκαετίες είχε να ζήσει η χώρα εκλογές με τόση φτώχεια και τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας. Με τέτοια προπαγάνδα και τόση στοχοποίηση πολιτών. Με παρακολουθήσεις και λογύδρια περί εχθρών του έθνους. Με ένα αόρατο εθνικό συμφέρον να απειλείται από κομμουνιστικούς μπαμπούλες.

  4. Για να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να υποσχεθεί κυβερνητική εναλλαγή διανθισμένη με επιδόματα και οικονομικές απολαβές, αλλά πραγματική σχέση με την εξουσία που εγγυάται ότι θα αλλάξει το κράτος. Πρώτα και κύρια, κάθαρση στη Δικαιοσύνη.

  5. Με συνάντησε γνωστός μου στον τόπο καταγωγής μου και ζήτησε τη στήριξη μου επειδή θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, του είπα κατηγορηματικά πως Μητσοτάκη και ΝΔ δεν ψηφίζω με τίποτα.
    Αφού κατάλαβε ότι χάνει τα λόγια του και πως δεν πρόκειται να ψηφίσω Μητσοτάκη τότε μου είπε καλά αλλά τουλάχιστον ψήφισε μικρό κόμμα!!
    Θέλουν να ψηφίσουμε μικρά κόμματα για να κάψουμε την ψήφο μας και να έχουν πιθανότητα να ξανακερδίσει η ΝΔ.
    Αμ δε
    ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω, την ψήφο μου εγώ δεν την καίω για μικρά κόμματα για να βολευτεί πάλι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.

  6. Ελλάς για γέλια.
    Νεοελληναράδες για τα σκουπίδια.
    Στο κανάλι του ο Καλεντερίδης αποκάλυψε πως για τη σύμβαση των Ισραηλινών με τα spike nlos υπουργός της κυβέρνησης (όχι το υπουργείο άμυνας) ζήτησε 45 εκατ ευρώ μίζα για αυτό και καθυστερεί η σύμβαση.
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αφήνει να εννοηθεί πως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μητσοτάκης στο κόλπο προφανώς έβαλε τον άλλο μπροστά για να μην φαίνεται ο ίδιος.
    Αυτούς ψηφίσατε νεοελληναράδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
    Είστε για τα σκουπίδια.
    Αν από τη σύμβαση των spike nlos ζητάνε 45 εκατ ευρώ μίζα σκεφτείτε τι έχουν πάρει για τα Rafale και τις φρεγάτες.
    Σας έχουν κατακλέψει από παντού και όταν θα φύγουν μέχρι να τους ξαναψηφίσετε θα λένε εις υγείαν τα κορόιδα που μας ψήφισαν και φάγαμε καλά.
    Μπράβο σας νεοελληναράδες σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα που ξαναψηφίσατε τους κλέφτες και τους απατεώνες που σας χρεοκόπησαν.
    Δεν χορτάσατε χρεωκοπία και μνημόνια θέλατε κι άλλο επειδή είστε πανέξυπνοι.
    Τα παιδιά του Μητσοτάκη του Άδωνι και των υπολοίπων θα τρώνε με χρυσά κουταλιά από τα κλεμμένα στην Αμερική και εσείς θα φάτε σκ@τά γιατί αυτό σας αξίζει.

  7. Όσα και να γράφετε κ.Χίου δεν ξυπνάει ο χαζοέλληνας κοιτάει μόνο την τσέπη του το ρουσφέτι και το βόλεμα άσχετα αν η Ελλάδα πάει για καταστροφή.
    Εδώ στη Γερμανία τα άρθρα πέφτουν βροχή για το πόσο ευάλωτη είναι η ελληνική οικονομία.
    Άντε σας ετοιμάζουν και άλλα μνημόνια με τόσο πλιάτσικο και λεηλασία που έριξε ο Μητσοτάκης με τον Σκοπιανό Άδωνι.
    Θα τρώνε μετά και θα λένε εις υγείαν τα κορόιδα που μας ψήφισαν.
    Στο κανάλι του Καλεντερίδη αφήνει να εννοηθεί πως υπουργός της ΝΔ (που δεν είναι το υπουργείο άμυνας) ζήτησε μίζα 45 εκατ ευρώ από τους Ισραηλινούς για το σύστημα spike nlos!!
    Και επειδή “κόλλησε” η δουλειά στη μίζα οι Ισραηλινοί το σφυρίξει στον Τσίπρα και ο Τσίπρας έκανε επερώτηση σχετική.
    Ο μόνος υπουργός που μπερδεύετε στα εξοπλιστικά εκτός του υπουργείου Άμυνας είναι ο Άδωνις.
    Ο Σκοπιανός Άδωνις ζήτησε μίζα για το spike nlos 45 εκατ ευρώ αλλά σας πουλάει πατριωτισμό με την οκκά και το παίζει καλός χριστιανός μπροστά στις κάμερες για να ξεγελάει εσάς τους πανηλίθιους νεοελληναράδες.
    Ρε είστε για τα πανηγύρια καλά σας κάνουν.
    Ξεφτιλισμένοι

  8. Σας γ@μησε για τα καλά ο Κούλης και η συμμορία του.
    Τόσο μυαλό είχατε νεοελληναράδες.
    Σας χρεοκόπησαν και πάλι ψηφίσατε τη ΝΔ για να σας ξανακλέψουν και να σας ξαναχρεοκοπήσουν.
    Ο ποιο πανηλίθιος λαός του πλανήτη.

  9. …επειδή με τρώει η περιέργεια.
    ΠΟΙΟΣ ΣΕΓΑΜΟΥ ΠΟΙΟΝ???
    Γεια σου μωρή πρωθυπουργάρα Αντρούκλα!
    Κοοοουυυυυυυύλιιιιιιιιιιιιιιιιηηηηηηη?
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  10. Οι υπερπανηλίθιοι νεοελληναράδες ψήφισαν τη συμμορία ΝΔ για να τους σώσει.
    Τους χρεοκόπησαν τους εξαθλίωσαν με τα μνημόνια και πάλι μυαλό δεν έβαλαν και έτρεξαν το 2019 να ψηφίσουν του μαφιόζους Μητσοτάκηδες.
    Λουστείτε τα τώρα.
    Εδώ στη Γερμανία γεωπολιτική αναλυτές Γερμανοί λένε πως ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους Γερμανούς μεσολάβηση για τα ελληνοτουρκικά ώστε να βρεθεί μια λύση που θα περιλαμβάνει συνεκμετάλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
    Αυτά κάνει ο Μητσοτάκης πίσω από την πλάτη σας κορόιδα νεοελληναράδες.
    Και από εκεί μίζα θα πάρουν από τους Τούρκους οι Μητσοτάκηδες.
    Στις εκλογές να ξαναψηφίσετε το Μητσοτάκη να σας σώσει.
    Χαϊβάνια νεοελληναράδες.

  11. οι “ελληνες” εισαγγελεις αντι να αποκαλυπτουν σκανδαλα , τα συγκαλυπτουν…….
    γελοιοι

    1. Φίλτατε/Φιλτάτη, επίτρεψέ μου να σου επισημάνω, ότι σφάλλεις για έναν απλό λόγο. Οι δικαστές, δεν είναι οι νομοθέτες, αλλά οι ερμηνευτές των νόμων. Έτσι, κατ’ άρθρον 86Σ., για να ασκηθεί κάποια δικαστική δίωξη εναντίον ενός πρωθυπουργού, υπουργού, αναπληρωτή υπουργού ή υφυπουργού, πρέπει αρχικώς ο όποιος εισαγγελέας να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία προς την Βουλή των Ελλήνων καί να ζητήσει την άρσιν ασυλίας του όποιου πολιτικού. Όταν η Βουλή των Ελλήνων λάβει τα σχετικά στοιχεία, συνεδριάζει καί ψηφίζει σε ειδική ψηφοφορία περί της ανάγκης άρσεως ή όχι της ασυλίας του όποιου πρωθυπουργού, υπουργού, αναπληρωτού υπουργού ή υφυπουργού. Εάν η Βουλή των Ελλήνων απορρίψει την σχετική εισαγγελική αίτηση, τότε παύει καί η όποια σχετική δίωξη. Επίσης, η Βουλή των Ελλήνων, μπορεί ανά πάσα στιγμή, να αμνηστεύει τον δικαστικώς διωκόμενο πολιτικό, με αποτέλεσμα καί την παύσιν της επίμαχης δικαστικής δίωξης. Άρα, όσον το άρθρον 86Σ. παραμένει αμετάβλητο στο επίμαχο σημείο καί δεν αναθεωρείται, τόσον θα υπάρχει η επίμαχη πρακτική. Τα συμπεράσματα δικά σου.-

  12. ΦΩΤΟ MAKTV

    Συλλεκτικη φωτο! Δυσευρετη! Κρατηστε την! Οταν ο Κουλης, φορουσε την βερα στο αριστερο!

    Υ.γ. Προσωπικα, το ηξερα! Οχι μονο για τον Κουλη, αλλα και για πολλους αλλους, πολιτικους ή μη! Χρονια δε το γνωστοποιω και το σχολιαζω! Καποιοι, την εχουν παρει γραμμη και εκτοτε, ειτε δεν την φορουν καθολου, ειτε την φορουν στο δεξι! Π.χ. Κουλης!

  13. Και δεν κουνιέται φύλλο…🤯

Comments are closed.