ΚΩΣΤΑ…; Στο υποσχέθηκα, ναι ή όχι…;

Κοινοποίηση:
Screenshot_48

Ε, λοιπόν, είσαι το πρώτο θύμα των κολαστηρίων που δικαιώνει, ξέρεις ποιος…

Ιατροδικαστής που διόρισαν οι εισαγγελείς, Κώστα…

Πες το και στους άλλους, εκεί πάνω στη μεγάλη παρέα σας…

Και πες τους και κάτι ακόμα, Κώστα…

Ότι όλους…

Ότι όλους θα τους δικαιώσω…

Λίγη υπομονή πες τους, Κώστα…

Και θα τους δικαιώσω όλους.

Μα όλους…

Και μαζί τους, ξέρεις ποιον άλλον, Κώστα.

Την Ελλάδα…

Την πατρίδα μας, Κώστα…

Υ.Γ. Και τον άκουσες. Τον γιο σου. Τον Δημήτρη.

Όταν μου διάβαζε την έκθεση.

Έσπασε.

Και μαζί του και εγώ.

Γιατί, Κώστα, το ξέρεις.

Και εγώ, γιος σου είμαι…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αχ κύριε Αντωνιάδη. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη κουράγιο και να σε προστατεύει. Πολύς κόσμος πονάει που έχασε και συνεχίζει να χάνει αγαπημένους ανθρώπους.

  2. Γιατροί δικηγόροι αστυνομικοί δικαστές εισαγγελείς ανακριτές όλοι συμπραξαν για να δολοφονηθούν Έλληνες υγιείς. Κρεμάλες χρήζουν όχι φυλακή.

  3. !!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΤΙΣ..”ΕΥΧΕΣ”..ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ “ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ”.. “ΣΥΜΠΑΝ” = “ΣΥΝ” + “ΠΑΝ” ! ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΣ ? ΟΧΙ ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ/ΠΡΟΓΟΝΟΙ”, ΣΥΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ “ΤΙΤΑΝΕΙΑ ΛΕΞΗ” ! “Ε Κ Ε Ι Ν Ο Ι Η ΞΕ Ρ Α Ν” . . .

  4. ……ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!! ……ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!……

  5. Αγαπητέ κύριε Νίκο θα ήθελα να σας εξομολογηθώ κάτι, ντρέπομαι ξέρετε γιατί?Γιατί δεν είμαι εκεί στον αγώνα της μάχης που δίνετε καθημερινά παλεύοντας το κτήνος τον ίδιο τον διάβολο…προσεύχομαι για εσάς για τις αθώες ψυχές που σκότωσαν τόσο άδικα για τον πόνο που προκάλεσαν σε τόσες πολλές οικογένειες και συνεχίζουν να προκαλούν αφού πολλοί γύρο μας φεύγουν αναπάντεχα μετά από τις ενέσεις που ανάγκασαν να κάνουν στον κόσμο.
    Εγώ δεν έκανα καμία ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου,η αδερφή μου αναγκάστηκε να κάνει γιατί θα έχανε την δουλειά της το ίδιο και ο σύντροφος μου για να μπορεί να ταξιδεύει μιας και η δουλειά του το απαιτεί. Έκανε 2.Καθε φορά ημουν μαζί του ήξερα ότι φοβόταν…του έδινα αγιασμό και λαδάκι πάνω στο σημείο του εμβολίου από το καντηλακι της Παναγίας. Του έλεγα τώρα είναι σαν να μη το έκανες. Προσπαθούσα να πιαστώ από κάπου και αυτό ήταν μόνο η πίστη στο Χριστό και στην Παναγία στο Σύμπαν.
    Ο κόσμος γύρο μας χάνετε …πολύ καρκίνος πολυ καρδιά πολύ….πολυ πολύ….
    Κύριε Νίκο ο Χριστός πάνω στο σταυρό πριν φύγει στον ουρανό είπε ότι από εδώ και τώρα θα ισχύουν οι νόμοι του Σύμπαντος….
    Εύχομαι ολόψυχα να είσαστε καλά στο σώμα γιατί την ψυχή σας δεν την πήραν (ξέρετε τι σημαίνει αυτο?…)και το Σύμπαν να συνεχίζει να σας βοηθάει. ΟΘεος μαζί σας θα προσεύχομαι γι εσάς με όλη την δύναμη της ψυχής μου αλλά εύχομαι επίσης όλοι αυτοί που ανάγκασαν ξεγελασαν τρομοκρατησαν έκλεψαν τα λεφτά μας με τα 2 τεστ την εβδομάδα και τα πρόστιμα να καούν στην κόλαση και να έχουν έναν πολύ κακό θάνατο να χασουν κι’αυτοι αγαπημενα τους προσωπα ξαφνικα, παιδια μαμα μπαμπα γιαγια παππου….Αυτό βέβαια είναι αμάρτημα από την μεριά μου αλλά ας είναι…εγώ δεν σκότωσα αυτοί όμως δολοφόνησαν εν ψυχρό για τα φράγκα πολιτικοί γιατροί δημοσιογράφοι εργοδότες…έρχεται η ώρα για όλους μας.

  6. Όσοι έφυγαν πρόωρα απο αυτήν την Ζωή λόγω εφαρμογής λάθους πρωτοκόλλου του κοβιντ-19 πρέπει να δικαιωθούν και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν.

Comments are closed.