Κάθαρμα! Η κυνική ατάκα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, για τους δύο Έλληνες πιλότους!

Κοινοποίηση:
λιβανιος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κυνική δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου από το βήμα της Βουλής, μετά την τραγική είδηση ότι ένα Canadair με δύο Έλληνες πιλότους συνετρίβη στην Κάρυστο, κατά την διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς.

«Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας. Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» είπε ο Λιβάνιος αφήνοντας άφωνους όσους τον άκουσαν να μιλάει με τέτοιο κυνισμό, την ώρα μάλιστα που οι διασώστες ερευνούσαν στα συντρίμμια για να βρουν τις σορούς των δύο Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, με φόντο μάλιστα τις καταγγελίες για την παλαιότητα των συγκεκριμένων πυροσβεστικών αεροσκαφών που έχουν παρουσιάσει βλάβες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. και η ντροπή ντρέπεται μ’αυτά τα βοδια. ΑΙΣΧΟΣ

  2. Αυτούς δε ψηφίσατε???? Αυτοί είναι οι μ@λ@κες ή οι Έλληνες (λέω τώρα Έλληνες….) που τους ψήφισαν??? ¨οπως λέει κι ο φίλος Χίος πάιρνουμε αυτό που μας αξίζει…. Συλληπητήρια για τα 2 μας παλικάρια…. Εύχομαι να είναι οι τελευταίοι που χάνονται από την αναλγησία του Ελληνικού Κράτους (ή τουλάχιστο ό,τι έχει απομείνει από αυτό)….

  3. οι οικογενειες των αδικοχαμενων πιλοτων θρηνουν …η αεροπορα μας και ολη η ελλαδα πενθη τα παιδια αυτα ειχαν αφιερωσει την ζωη τους και ειχαν ορκιστει να υπερασπιζονται τα ιδανικα μας ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και για αυτα τα ιδανικα εδωσαν την ζωη τους ΑΘΑΝΑΤΟΙ !! Για τον ηλιθιο χοντροχαραμοφαγα δυστυχως η ΜΑΣΣΑ συνεχιζεται !!δεν ειναι μονο χοντροπετσος και ηλιθιος στην φατσα αλλα και στο μυαλο !!!!! ΚΟΥΛΗ οι φιλοι σου οι γερμαναραδες θα σου εχουν κανει δωρο καναζευγαρι μποτες ….φορεσαι μια και σουταρε τον …..να ξεβρωμισειτο υπουργειο απο κατι τετοιους μα@@@@ !!!!

  4. Καλά θα ήταν να συνεχιζόταν η ζωή μας χωρίς εσάς παλιοκαθάρματα..Αντίχριστοι παλιάνθρωποι.

  5. Nα χαιροσαστε την απολυτη κουραδομηχανη που ψηφισατε να σας εκπροσωπει Μ Α Λ @ Κ Ε Σ

    1. δεν ψηφιστηκε βρε φιλε, εξωκοινοβουλευτικος ειναι

  6. Ουστ Κωλομαλακα! Απο τι γουρνοπετσα ειστε φτιαγμενοι χαιβανια του α(χ)ριστου κρατους τερατα?

Comments are closed.