«Κάμερες παντού σε δρόμους και πλατείες»! Αυτό φέρνει ο Μπακογιάννης στην Αθήνα και το παραδέχτηκε

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ

Δεν απάντησε αρνητικά ούτε όταν ρωτήθηκε αν θα μπουν ΚΑΙ σε παιδικές χαρές!!! Θα εντοπίζουν ακόμα και την ηχορύπανση

Στο debate που διεξάχθηκε στην ΕΡΤ, ενόψει του Β’ Γύρου των δημοτικών εκλογών ανάμεσα στους δύο υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων, στην ερώτηση για την ασφάλεια ο Κώστας Μπακογιάννης κλήθηκε να τοποθετηθεί στο θέμα της ασφάλειας, λέγοντας πως θα μπουν 750 κάμερες σε όλον τον Δήμο!!!

«Ναι στις κάμερες, δεν μπορούμε να έχουμε αστυνομικό σε κάθε γειτονιά. Πόσο μάλλον που έχουμε κάμερες νέας γενιάς, οι οποίες πιάνουν ακόμη και την ηχορύπανση. Χαίρομαι γιατί συμφωνήσαμε με τον υπουργό να τοποθετήσουμε κάμερες σε 750 σημεία της πόλης για την ασφάλεια», είπε μεταξύ άλλων.

Αντίθετα ο αντίπαλός του Χάρης Δούκας τόνισε ότι πρέπει να ενισχυθεί η δημοτική αστυνομία με την οποία, όπως είπε, έκανε και συνάντηση, ενώ για τις κάμερες απάντησε «δεν είναι προτεραιότητά μου».

Ο κ. Μπακογιάννης ρωτήθηκε και σήμερα για τις κάμερες για το αν θα μπουν ακόμα και σε παιδικές χαρές, δεν το αρνήθηκε, αλλά μάλιστα είπε «ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» και θα ελέγχουν προφανώς τα πάντα, ακόμα και την ηχορύπανση, όπως σημείωσε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τις κάμερες δεν τις γουστάρουν όσοι είναι παραβατικοί . Σκεφτείτε να μην υπήρχε κάμερα στο λιμάνι του Πειραιά όταν οι μάγκες πέταξαν τον Αντώνη στη θάλασσα.

    1. Νομιζεις ….εγω δεν γουσταρω να πληρωνω νεα τελη πεταμενα λεφτα για τα κολληταρια τουΝτορογιου σε ενα βαρελι χωρις πατο… οπως εγινε το 2004 με τους Ολυμπιακους Αγωνες που φαγαν ενα σκασμο δημοσιο χρημα ετσι και τωρα ονειρευονται νεες κοννομες εις βαρος των ταλαιπορων δημοτων του που ειδη πληρωνουν τα ακριβοτερα δημοτικα τελη στιν Ευρωπη

  2. Αυτο απαγορευεται ρητα απο τον ειδη υπαρχοντα νομο αλλα απο οτι φαινεται ο Ντορογιος ο αποτυχημενος δημαρχος Αθηναμπουλ αυτος που θα βγει δημαρχος με την μεγαλητερη αποχη πουχει συμβει ποτε σε εκλογες στο δημο του εχει παρει τις αποφασεις του χωρις να τον σταματα τιποτε καθος ουτε αντιπολητευση υπαρχη ουτε τιποτα ετσι το Μητσοτακοκρατος μαφια θα κανει ξανα οτι γουσταρει…..αντε ρε ορθιο καλαμακι που η μοναδικη σου δουλεια με επιτυχεια ειναι να σπερνεις παιδια με διαφορετικες συζηγους και να τα πληρωνουμαι εμεις….παρε κανα μιστρη και κλεισε καμμια τρυπα στο κεντρο της Αθηνας που ακομα και απεξω απο το σπιτι σου κυνδηνευεις να γκρεμοτσακιστης και ασε τις καμερες αλλα ξερω παιζονται πολλα φραγγα και δουλιτσες με τις καμερες για τα κολληταρια της Αγιας οικογενειας

  3. 10 κάμερες το 2004 στους Ολυμπιακούς και έγινε ο χαλασμός του κόσμου για να μην λειτουργούν παρά μόνο την περίοδο των αγώνων.

    Τώρα λέει ανοιχτά για 750 κάμερες και δεν έχουν πέσει πέτρες να εξαφανιστεί από την Αθήνα.

  4. αμα εχουν αρχιδια να βαλουν καμερες στα γραφεια τους και κοριους στα τηλεφωνα τους

    1. εγω λεω να βαλει πρωτα καμερα στον φυλιστρινατο κωλο της ξανθιας γυναικας του

  5. Καλά νέα είναι αυτά, θα έχουμε να σπάμε να περνάει η ώρα μας

Comments are closed.