Κάποιοι θέλουν να βάψουν τον Λευκό Πύργο ….κόκκινο! Σπιτάκια ανακύκλωσης, ελεγχόμενη στάθμευση, “δουλίτσες” εκατ. παντός καιρού από τα γνωστά “τρωκτικά”. Σκάσατε από το πάχος, θέλετε κι άλλα;

Κοινοποίηση:
zervas- anakyklosi

 « Ένα λιμάνι είναι λίγο -πολύ λίγο , δύο λιμάνια είναι λίγα τι να πω, τρία λιμάνια …..».

Αλλά ας μείνουμε στον αρχικό τίτλο καθώς μαγικά πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην όμορφη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Μετά την ανάθεση των 17,7 εκατ. ευρώ για την ανακύκλωση και τα όμορφα σπιτάκια στην Τεξαν ΑΕ της οποίας η ιδιοκτησία μπαινοβγαίνει -πάντα φιλικά – στα αρχοντικά της Ακτής Μιαούλη , ο Δήμαρχος της Πόλης, ο εκ νέου υποψήφιος -με τις ευλογίες αυτή τη φορά της ΝΔ -κ Ζέρβας, προχώρησε άρον άρον στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού ύψους 26 εκατ. ευρώ .

Γιατί τέτοια βιασύνη;

Αν πιστέψουμε τις κακές γλώσσες, γιατί δεν φαίνεται να ….σκίζει δημοσκοπικά παρά τα όσα διαρρέουν και γράφουν οι φίλοι του σε Θεσσαλονίκη και …Πειραιά ! Θέλει ίσως να κλείσει «εκκρεμότητες» για έργα που δεν πρόκανε όπως αυτό με την ελεγχόμενη στάθμευση ύψους 26 εκατ που βγήκε στον “αέρα” μόλις την περασμένη Παρασκευή. Τώρα αυτή τη σύμβαση την είχε τα τελευταία χρόνια η Ιντρακάτ με 3 ανανεώσεις τα τελευταία 2 χρόνια. Αφού λοιπόν δεν προχώρησε νέος διαγωνισμός το 2022 τώρα τελευταία στιγμή , εμφανίζεται επισπεύδων ο Δήμος ή ο Δήμαρχος . Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν περιμένουν να δουν οι Θεσσαλονικείς αν θα εμφανιστεί καμία ακόμη ….κόκκινη εταιρεία , απ αυτές που τον τελευταίο χρόνο εμφανίζονται παντού : Στα σκουπίδια , τις μεταφορές , τα λογισμικά, μέχρι και στο λιμάνι «αν και εφόσον ο Ιβαν», όπως λενε στην πιάτσα οι άνθρωποι τους.

Τέλος αλλά καθόλου τελευταίο όπως όλα δείχνουν, σε ένα άλλο λιμάνι στο λιμάνι των Χανίων , το πάρκινγκ το πήρε μια ακόμη εταιρεία που λατρεύει το κόκκινο χρώμα , αυτή που πηρε και το πάρκινγκ της Ξάνθης . Η Ξάνθη δεν έχει λιμάνι αλλα έτσι όπως το πανε θα φτιάξουν ένα κι εκεί ! Τώρα για να επανέλθουμε στον επισπεύδοντα κ Ζέρβα, πως και γιατί ο βαμμένος Παοκτζής δήμαρχος….κοκκινίζει -από σεμνότητα εννοούμε- μπορεί να εξηγηθεί από τους ύμνους και την φανατική στήριξη που του παρέχουν οι όψιμοι θαυμαστές του στον Πειραιά.

Μην ξεχναμε, μέσα σε όλα, την grande υποδοχή του Ζερβα στον δικηγόρο της Αθήνας και του Πειραιά, τον γνωστό για το… “πηγαίνω όπως φυσάει ο άνεμος και με συμφέρει”, όταν αυτός πήγε με δάκρυα στα μάτια να πάρει τον Ηρακλή!
Ο Δήμαρχος τα ποντάρει όλα στο κόκκινο και ότι βγει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: