Κάτοικοι του Κολωνού και πατριώτες: Ξεχειλίζει η οργή κατά των παιδοβιαστών της ΝΔ – Ανάρτηση πανό

Κοινοποίηση:
ΠΑΙΔΕΡΑΣ

Νέα παρέμβαση είχαμε από εθνικιστές και κατοίκους του Κολωνού κατά του νέου παιδοβιαστή – σύμφωνα με τη 12χρονη – που προέρχεται ΚΑΙ αυτός από τις τάξεις της ΝΔ!

Στους πόσους παιδοβιαστές βγαίνει εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα;

Όπως μας έστειλαν στην εφημερίδα, ανήρτησαν πανό (ΦΩΤΟ) και φώναζαν συνθήματα.

Θυμίζουμε ότι και προχθές στο εργαστήρι του υποψηφίου με τον Πατούλη έγραψαν υβριστικά συνθήματα!

Παρέμβαση με μπογιές στο εργαστήρι του γαλάζιου κτήνους: «Θάνατος στους παιδεραστές» έγραψαν με κρεμάλες

Ξεχειλίζει η οργή κατά των παιδεραστών της ΝΔ!

ΠΑΝΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτοι με τα μαυρα και τις κουκουλες που βλεπω στην φωτογραφια ειναι πατριωτες και εθνικιστες ;;;; Και κοψατε το σχολιο!! Εγω πατριωτες με κουκουλες δεν ξερω , αναρχοαπλυτους ναι!! Κοψτε το κι’ αυτο τωρα!!

  2. Πανηγυρίζω γιατί εγκρίθηκα για το market pass!

  3. ο Κολωνός ζέχνει από κομμουνιστές και νεομαρξιστές παντώς είδους συνήθως με τον μανδύα του πολιτιστικού συλλόγου…πάντως δεν έχω δει κανέναν “πατριώτη-εθνικιστή” να λέει τίποτα για λάθρο, το πιο πιθανό είναι να τους έχει βάλει η ΝΔ για να αρχίσει διώξεις λόγω “ανόδου της ακροδεξιάς”

  4. Αυτή η εγκληματική παράταξη τελικά θα βγεί εκτός στις εκλογές η μπα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εφόσον έχουν επανηλημενα πιαστεί στελέχη της να κάνουν κακουργηματικές πράξεις γιατί ακόμα είναι στη βουλή;;;;;;;;;;;;;;;Ξυπνάτε βρε άνθρωποι και πετάξτε τους στις εκλογές εκτός. Στο χέρι μας είναι. Βέβαια υπάρχει και η νόθευση από αυτά τα εγκληματικά στοιχεία αλλά αμα τους δώσεις ένα 5% σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν 35% Ξυπνάτε και αφήστε το ατομικό σας συμφέρον .Απο τα κοματόσκυλα και τα ρουσφέτια φτάσαμε στον πάτο. ΕΛΕΟΣ.

  5. ξευτιληστε την σατανικη ΝΔ………..ΟΛΑ τα στελεχη της μεσα στην βρωμια…..

Comments are closed.