Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Μια στιγμή Glamour στους δρόμους της Βρετανίας

Κοινοποίηση:
kate-middleton-prince-william-3-1024x650

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει σχεδόν αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά της τους τελευταίους μήνες, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από θεραπεία για καρκίνο. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν σπάνια και συγκέντρωσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Εθεάθη στο αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τον γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ, καθ’ οδόν προς τη λειτουργία της Κυριακής.

 

Η οικογένεια των Βρετανών royals δεν παρέλειψε να εμφανιστεί στην εκκλησία, με τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα να είναι επίσης παρόντες. Η Κέιτ επέλεξε να φορέσει το ίδιο καπέλο που είχε επιλέξει και πέρυσι για την ίδια εκδήλωση, προσθέτοντας μια νότα παράδοσης στη σύγχρονη εικόνα της.

Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει ανησυχίες στους θαυμαστές της και στο κοινό γενικότερα, καθώς η υγεία μιας τόσο εμβληματικής προσωπικότητας είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι δημόσιες εμφανίσεις της Κέιτ είναι περιορισμένες αυτήν την περίοδο, αλλά οι υποστηρικτές της ελπίζουν σε μια πλήρη ανάρρωση ώστε να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail φαίνεται χαμογελαστή να μιλά στον σύζυγό της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απουσιάζει σχεδόν ολοκληρωτικά από τα βασιλικά της καθήκοντα τους τελευταίους μήνες, καθώς αναρρώνει από θεραπεία για τον καρκίνο.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της αρκέστηκαν στην παρέλαση Trooping the Colour και τον τελικό του Wimbledon, ενώ φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της η Κέιτ περνάει πολύ χρόνο με τον Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Με πληροφορίες από newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: