Κέρκυρα: «Είμαι τυχερή που ζω» – 24χρονη Βρετανίδα έδειξε τα τραύματά της από τροχαίο ατύχημα με γουρούνα

Κοινοποίηση:
vretainda

Τα τραύματά της από τροχαίο ατύχημα που είχε με γουρούνα στην Κέρκυρα όπου βρέθηκε για διακοπές με την καλύτερή της φίλη όταν η γουρούνα στην οποία επέβαιναν βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό, παρουσίασε η 24χρονη Βρετανίδα Μάντι Μόρις.

 Μετά το ατύχημα, η 24χρονη, η οποία ταξίδεψε στην Κέρκυρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, χαρακτηρίζει «παγίδες θανάτου» τις γουρούνες.

Σύμφωνα με την ίδια όλα συνέβησαν μόλις δύο ώρες από τη στιγμή που νοίκιασαν την γουρούνα. Όπως υποστηρίζει, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη και η γουρούνα βγήκε εκτός δρόμου και κάνει λόγο είτε για μηχανική βλάβη είτε για κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

«Είμαι τυχερή που ζω» δήλωσε σε βρετανκά μέσα η 24χρονη που σπουδάζει νοσηλευτική στο Μάντσεστερ και καλεί όλους να αποφεύγουν γουρούνες στις διακοπές τους.

«Πηγαίναμε με 30χλμ./ώρα, δεν τρέχαμε. Οδηγούσα και πίσω μου ήταν η φίλη μου. Υπήρχαν αυτοκίνητα που μας προσπερνούσαν και γι’ αυτό πηγαίναμε αργά. Ξαφνικά βγήκαμε εκτός δρόμου και πέσαμε στον γκρεμό.

Πίστεψα ότι θα πεθάνω. Έβλεπα οράματα όσων αγαπούσα καθώς πέφταμε. Έχω οδηγήσει ξανά γουρούνες στο παρελθόν. Ήταν τελείως απρόσμενο» περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος η 24χρονη.

«Δεν θα ανέβω ξανά σε γουρούνα. Πίστευα ότι θα ήμουν καλά επειδή το είχα ξανακάνει. Όλοι νοικιάζουν γουρούνες. Πίστευα ότι θα ήμουν ασφαλής. Δεν θα συμβούλευα κανέναν να νοικιάσει ένα τέτοιο όχημα. Είναι παγίδες θανάτου. Το κράνος μου έσωσε τη ζωή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response