Καίνε τη Ρόδο! Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στον Αφάντου – Προληπτική εκκένωση ξενοδοχείων

Κοινοποίηση:
rodos

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ζητείται προληπτική εκκένωση ξενοδοχείων στην περιοχή Κολύμπιων Ρόδου όπου κινείται η πυρκαγιά.

Συναγερμός σήμανε στη Ρόδο, όπου σε δασική περιοχή στο Αφάντου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και είναι ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, φωτιά που ξέσπασε σε δίκυκλο όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο στην περιοχή “Τραπεζία” στα Αφάντου ήταν η αιτία για το “κακό”.

Η φωτιά, από τις πρώτες πληροφορίες επεκτείνεται σε διπλανό χώρο και για τον λόγο αυτό, η πυροσβεστική υπηρεσία Ρόδου λαμβάνει τα δέοντα μέτρα, στέλνοντας στο σημείο τρία οχήματα.

rodos1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΜ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥς. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ , ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ. ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ

  2. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…..
    KU LEE ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ…..Ε??
    ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΜΜΙΑ,ΤΩΡΑ ………..ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ….
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ…
    Ε, KU LEE????
    GAM@ ΤΗΝ GANTEMIA SOY…………….

  3. Τυχερούληδες !. Ήρθε με το αριστερό η κατσικοπόδαρη! Και στο νησί που είναι δίπλα στον φίλο της γκαντεμως

  4. Αντε με το δεξι.Δεν πιστευω να παραπονεθει κανενας;Τα ειπαμε,τα συμφωνησαμε.47%.Αντε γεια.

  5. Ύποπτο πλήγμα, ένα αφύλαχτο και τυχαίο μηχανάκι να πάρει φωτιά. Μήπως τα μεμέτια ετοιμάζουν εκπλήξεις για τον Μέγα Γκαντέμη; Εξάλλου μόνο το ηφαίστειο της Σαντορίνης δεν έχει εκραγεί και δεν έχει γίνει πόλεμος ακόμα όσο κυβερνάει ο γκαντέμης οπότε από Τετάρτη θα περιμένουμε να συμβούν και αυτά!

  6. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΑΙ ΦΑΤΕ ΚΟΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ

Comments are closed.