Καβάλα: Βούλγαρος εξτρεμιστής κατέβασε την ελληνική σημαία και ανέβασε τη βουλγαρική στο λιμάνι

Κοινοποίηση:
SHMAIA-KAVALA

Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει στο παρελθόν με ανάλογο περιστατικό καθώς φέρεται να είναι μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που πρεσβεύει πως η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη Βουλγαρία

Έναν 35χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν τις βραδινές ώρες χθες, οι άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή εθνικών συμβόλων, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και αυτόπτες μάρτυρες, ο 35χρονος Βούλγαρος το βράδυ της Παρασκευής κατευθύνθηκε προς τον λιμενοβραχίονα του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος» και αφού υπέστειλε την ελληνική σημαία που κυμάτιζε, ανέβασε τη σημαία της Βουλγαρίας.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν τις λιμενικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησε να συλλάβουν τον 35χρονο άντρα ο οποίος πρόβαλε αντίσταση, εξύβριζε τους λιμενικούς και φώναζε ότι οι περιοχές αυτές ανήκουν στη Βουλγαρία. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω συλληφθείς είχε απασχολήσει και άλλη μια φορά τις αρχές με ανάλογο περιστατικό καθώς φέρεται να είναι μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που πρεσβεύει πως η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη γειτονική χώρα και όχι στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πραγματικά απορίας άξιον πώς αυτός ο κομιτατζής μπήκε στην ελληνική επικράτεια ενώ ήταν σεσημασμένος. Οι αρχές στους συνοριακούς ελέγχους τι κάνουν; Αν βέβαια η είδηση αληθεύει…Θα έπρεπε επιεικώς να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο κι όχι να σουλατσάρει στην Ελλάδα! Ντρ……..οπή!

  2. Αν τον ειχαν παλουκωσει οι Καβαλιωτες στην κεντρικη πλατεια να δουμε αν θα βρισκοταν αλλος μαλακας να το ξανακανει

  3. Σκοπιανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι…🐂

  4. Ωραία δικαιοσύνη,, χεχεχε,,, Έλληνας πουλούσε κουλούρια στην Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη καί έκατσε μέσα καί τού έριξαν πρόστιμο,,η γιαγιά πουλούσε τιρλικια στην λαϊκή η συγχωρεμενη καί έφαγε μεγάλο πρόστιμο, συμπέρασμα,,αν είσαι αλλοδαπός γαμας καί δέρνεις καί τούς γράφεις στα παπάρια σου καί δεν σε ακουμπά κανένας,

  5. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η 17Ν ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

  6. Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Κατέβασε την Ελληνική σημαία, ανέβασε το βουλγάρικο πατσαβούρι, αντιστάθηκε στο λιμενικό, τον συνέλαβαν και μετά από μια ώρα έπινε τον καφέ του ελεύθερος. Μπουρδέλο την κάνατε την χώρα μας ρε ξεφτίλες πολιτικάντηδες. Ξυπνήστε και σεις επιτέλους στον πατριωτικό χώρο. 5 κόμματα και 15 αρχηγοί. Φτιάξτε ένα μεγάλο συνασπισμό, μπας και προλάβουμε να γλυτώσουμε τίποτα.

  7. χαλαρωστε. στην τουμπα συνεχως ανεβαινουν τετοιες σημαιες

  8. Κάποιος του καλαφατισε την γυναίκα κ δεν ήταν βουλγαρος

  9. Ο βουλγαρόγυφτος ξέρει τι τους έκανε ο Βασίλειος Β’ ο Βουλγαροκτόνος;

  10. Καβαλιώτες, πώς τον πίνετε τον φρέντο σας;
    Α να χαθείτε παλιολούγκρες.

    1. Άσε μας ρε αρβανίτη, που μας το παίζεις και … πελασγός!!! Άντε προς Νταγκεστάν μεριά με τα πραγματικά γλωσσικά και φυλετικά αδέρφια σου…

  11. Ο τόπος σας είναι πέρα από τόν Δούναβη, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ είναι ελληνικό έδαφος, η Ανατολική Ρωμυλία, ΟΥΣΤ ΡΕ, θυμηθείτε τά εγκλήματά σας καί τούς ανθελληνικούς διωγμούς τό 1906.

  12. Δοστε του και βραβειο γελοια υποκειμενα που τον αφησατε ελευθερο! Και αφου ειχε απασχολησει και αλλη φορα τις αρχες , πως βρισκεται στην χωρα και δεν εχει απελαθει;;;; Αλλα τι λεω εγω τωρα , μιλαμε για κρατος της πλακας , το οποιο μαζευει συνεχως λαθρομεταναστες χωρις να τους απελαυνει!! Στην χωρα μας ηδη βρισκεται μια τεραστια ισλαμιστικη μειονοτητα , η οποια συνεχως αυξανεται και η παραλυτη Ελληνικη μπανανια απλως παρατηρει !! Αυτα συμβαινουν οταν οι ραγιαδες Νεοελληνες δινουν 41% !! Τωρα θα λουστουν τα παρατραγουδα της ψηφου τους!!

  13. ΑΚΡΙΒΩΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ κε.. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

  14. Και γιατί του επιτρέπεται να μπαινοβγαίνει στην χώρα μας ρε στουρνάρια ανθέλληνες;;; Έλληνας που έκανε παρόμοια πράξη στην Κωνσταντινούπολη του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Τουρκία επ αόριστον…

  15. Κούλη ή τον γαμάς η τον διορίζεις στο Δημόσια….
    Γρήγορα σύσκεψη με την Κατίνα για να δειτε τι θα κάνετε!!!!!
    ΥΓ Κουλα μετά την υπόθεση Αιγαίου έρχεται η υπόθεση Βουλγαρία αλλα
    εσεις δεν βλέπετε ούτε ¨ελέφαντα να στρλιβει στη γωνία¨

  16. Κατεβασε τη σημαια? Εκτελεση επι τοπου το καθηκι! Τοσο μπουρδελο γιναμε πια να μας πηδανε και μεσα στο σπιτι μας!

  17. Τον άφησαν ελεύθερο οι Γραικύλοι. Αντί να τον έχουν να μαζευει Ελληνικές γόπες σε όλες τις πλατείες τις Καβάλας για κάνα μήνα. Κόπροι γραικύλοι, μόνο ο Ερντογάν θα μας απαλλάξει από εσάς.

  18. Φάτε τα κόμματα του ανθελληνικού τόξου που οι νόμοι τους αφήνουν ελεύθερο τον Βούλγαρο που κατεβάζει την Ελληνική σημαία! Βορίδη πρώην της Επέν ασχολείσαι ακόμα με Ηλία αντί να ασχολείσαι με τους λαθρομετανάστες; Πινόκιο Τσίπρα έχεις καμιά δήλωση ή παραθερίζεις στην Καλιφόρνια ακόμα ως γνήσιος μπολσεβίκος με δεξιές τσέπες και εξαργύρωσες τα αργύρια της προδοσίας της Μακεδονίας και των εμβολίων των φαρμακευτικών; Μην τα φας όλα γιατί πρέπει να κρατήσεις κάτι και για τα παιδιά που τα πας σε ιδιωτικό, πρώην καταληψία που …πάλευες για το …δημόσιο σχολείο!

  19. Ποιος μακάκας τον άφησε ελεύθερο;

Comments are closed.