Καθημερινό “κράξιμο” στον Άδωνη Γεωργιάδη από εργαζομένους στα νοσοκομεία (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
aonis-rodo

Απο οτι φαίνεται, η “βόλτα” του Άδωνη Γεωργιάδη στα Δωδεκάνησα δεν ήταν καλή ιδέα. Μετά τη χθεσινή “επίθεση” από γιατρό νοσοκομείου, ο Υπουργός βρέθηκε σήμερα στη Ρόδο όπου τα άκουσε από εργαζομένους και ασθενείς…

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου περίμεναν “πως και πως” τον Υπουργό Υγείας, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου, για να εκθέσουν ενώπιων τους τα παράπονα τους για την κάκιστη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου που θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο αφρικανικής χώρας.

Το πλήθος φώναζε “ντροπή σας” συνεχώς στον Υπουργό Υγείας, ενώ ακούστηκε σωρεία παραπόνων για την υποβάθμιση των παροχών υγείας απο άκρη σε άκρη του νησιού.

Δυστυχώς το Νοσοκομείο της Ρόδου δεν αντιστοιχεί πλέον σε Νοσοκομείο ανάλογο της φήμης του νησιού μας με τεράστιες ελλείψεις γιατρών και λοιπού προσωπικού , υποδομές σε άθλια κατάσταση, υποβαθμισμένα Κέντρα Υγείας , ελλείψεις προσωπικού ασθενοφόρων και πολλά άλλα.

Το Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει υποβαθμίζει και το τουριστικό προϊόν του νησιού μας που θέλει να αποτελέσει πόλο έλξης ποιοτικού τουρισμού αλλά στερείται υποδομών και υπηρεσιών αντίστοιχων .

Σε ένα νησί με τόσους κατοίκους που εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά αλλά και χιλιάδες τουριστών είναι αδιανόητο οι δομές υγείας να έχουν περιέλθει σε τέτοια τραγική κατάσταση.

Οι πολίτες της Ρόδου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δείξουν άλλη ανοχή στην υποβάθμιση του νησιού απο τοπικούς και μη, άρχοντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει από wannabes πολιτευτές του κασσέλα. Σε ιδιωτικά ιατρεία, θα τους είχαν πάρει με τις κλωτσιές (άχρηστοι, αμόρφωτοι, φραπεδάκηδες).
    ΥΓ. Εν τω μεταξύ, αν ο Άδωνης έκανε επισκέψεις πριν τις 10 ή μετά τις 1, δεν θα έβρισκε κανέναν. Αυτές τις ώρες είναι όλοι στα επείγοντα καφετεριών.

  2. σημειωστε το και κρατηστε το ,αν ο αδωνις δεν παρει στις επομενες εκλογες παρα πανω ψηφους απ οτι τωρα !Και βαζω στοιχημα

  3. Αντι να τον αγνοησουν…και να περιμενουν τις επομενες εκλογες…πανε και του κλαιγονται και αυτος κερδιζει την προβολη που τοσο αναζηταει…Αλλα απο ενα νησι που εδωσε 50 τα κατο στη σημερινη κυβερνηση (ο δημος ροδου εφτασε το 51 τα κατο..) τι περιμενεις? Και δομη να τους εχτιζαν τα ιδια θα ψηφιζαν..

  4. ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

  5. 41% τους δωσατε πριν ενα χρονο και τωρα που σας γαμ… βγαινετε και σκουζετε σα μαλ..
    Ο γεωργιαδης σας γραφει στ’@ του οσο και να σκουζετε και θα τον φατε στη μαπα αλλα τρια χρονια,γιατι εισαστε ηλιθιοι.Ψηφισατε τους μαφιοζους και αυτες ειναι οι συνεπειες.

    1. συμφωνα με το υπουργειο εσωτερικων το νησι εδωσε 49,99 τα κατο ….ο δημος Ροδου αγγιξε το 51 τα κατο…Δεν ειναι ηλιθιοι αγαπητε…συμφεροντολογοι ειναι….Δεν ειναι τυχαιο που στη Ροδο δεν χτιστηκε καμια δομη…

  6. “””…… που θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο αφρικανικής χώρας.””” Θυμιζει;;;;; Τι δεν ειστε αφρικανικη χωρα;;;; Αφου το -σταν μια χαρα τριτοκοσμικη χωρα…ειναι…….με τα ολα της…..

  7. 41% ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ?ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ

    1. Αψογος / -η…….ακριβως ετσι ειναι….και του χρονου στα δικα τους παλι!!!!!!!!!

  8. αντι να τον λιωσετε καθοσαστε και τον κοιτατε να σας δουλευει με το μαρκουτσι καλα σας κανει

    1. τι μπραβο ρε…ο δημος σας 51 τα κατο τους εδωσε…

Comments are closed.