Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού θα χτυπήσει 40άρια τα επόμενα 24ωρα

Κοινοποίηση:
e1589ad3-kafsonas-kairos

Σκαρφαλώνει ο υδράργυρος κι άλλο σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου. Σε κάποια μέρη θα φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς.

Γενικά αίθριος o καιρός την Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ στα ορεινά της Ηπείρου ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και κατά τόπους τους 38 με 39 και στα δυτικά τους 40 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα τους 33 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ
Γενικά αίθριο ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 38 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα ανατολικά του βόρεια του νομού να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 25 και 37 βαθμούς κελσίου.End of ad break in 16 s

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: