Καιρός: Που θα δούμε μπόρες για αύριο Τρίτη

Κοινοποίηση:
vroxi_kalokairinh

Για τις επόμενες ημέρες οι βοριάδες συνεχίζουν να πνέουν στα πελάγη με νεφώσεις και πιθανότητα βροχής όπου αναμένεται στη Δυτική Ελλάδα την Παρασκευή ενώ από το Σάββατο ο υδράργυρος ανεβαίνει εκ νέου.

Πιο αναλυτικά, για αύριο Τρίτη, στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Θράκη και τη Μακεδονία.

Η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς, και νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 4 μποφόρ.

Παράλληλα, 37 βαθμοί και αραιές νεφώσεις προβλέπονται στον Θεσσαλικό κάμπο.

Επίσης, περιμένουμε συννεφιά και πιθανότητα βροχής ή και καταιγίδων στην Ήπειρο, την κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι. Ο υδράργυρος στους 36 βαθμούς και βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Ακόμη, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε ηλιοφάνεια. Βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο φθάνει τους 35 βαθμούς.

Πηγαίνοντας προς την Κρήτη, στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο αναμένουμε λιακάδα, ενώ στα νότια πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς.

Στην Αττική επίσης, περιμένουμε γενικά αίθριες συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Νοτιάδες στο Σαρωνικό έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς.

Ομοίως, στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Νοτιάδες στον Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.

Την Τετάρτη, περιμένουμε λίγη συννεφιά στα κεντρικά και νότια.

Ο υδράργυρος διατηρείται στους 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και τους 36 βαθμούς στην κεντρική.

Τέλος, το μελτέμι επιστρέφει έως 7 μποφόρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: