Καιρό είχαμε να τον δούμε! Άδωνις για ανεμβολίαστους: “Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά”

Κοινοποίηση:
αδωνις

Ανακοινώσεις αναμένονται αύριο το απόγευμα από την κυβέρνηση ενόψει του φθινοπώρου και σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στους ανεμβολίαστους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, «είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα».
Σημείωσε πάντως ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο».
Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

84 Σχόλια

  1. Ρε αχρηστε Αδωνη…εσυ νομιζεις θα με σταματησεις? οτι δεν θα μπορω να παω πουθενα? οτι δεν θα ταξιδευω? Δεν καταλαβατε κατι σεις οι πολικατηδες…οι ελληνες, δεν ειμαστε κατοικοι της Ελλαδας…ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ! Και θα πηγαινουμε οπου γουσταρουμε ..και στο τελος, θα σε βρω, θα παρω μια χουφτα εμβολια και θα στα χωσω εκει που ξερεις….

  2. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ…..

  3. Ούτε και εσύ θα μπορείς να πας πουθενά. Θα σε ….

  4. Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι αυτή την φορά για τον Άδωνη. Ρίχνει πολύ θάψιμο στον πολιτικό εκβιαστή Άδωνη!!!!
    Βάλτε Diss – Άδωνης.

  5. ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΙΝ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΤΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ………………………….Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  6. Σκουπίδι Αιδιώνη είσαι γελοίος, ρεντίκωλο, ξεκωλιάρης, πολιτικός εκβιαστής, τομάρι, καθίκι, νεοταξικό σίχαμα, επαγγελματίας δολοφόνος ελληνικού λαού!!!!
    Όλα αυτά είσαι πουστρίδη Αιδιώνη!!!

  7. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

  8. Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν μπορούν να πάνε πουθενά χωρίς συνοδεία 10 αστυνομικών, και αυτό ήταν πριν γίνουν κυβέρνηση!!!

  9. Εσύ δεν θα μπορείς να πάς πουθενά παράσιτο

  10. εισαι ηλιθιος βλακας.
    θα σε δουμε στη κρεμαλα, σκουπιδι

  11. εσύ που θα πας ; θα βρεις ελικόπτερο να φύγεις ;;;;;

  12. Καταρχήν δεν είχαμε και δεν έχουμε λεφτά να πάμε, δεύτερον όσα μαγαζιά ανοίξουν μόνο για ανεμβολίαστους θα έχουν ανάλογη πελατεία και όταν ανοίξουν για τους υπολοίπους. Η αρχαία θεότητα λεγόταν Νέμεσις…την πουλάς στα βιβλία σου

  13. Εμεις μπορει να μην παμε πουθενα αλλα εσυ προσεχε μην πας στον αγυριστο παλιοξεφτιλα!!

  14. μαλλον αγνοει οτι δεν μας ενδιαφερει να μπαινουμε σε χωρους διασκέδασης, εστίασης και ψυχαγωγίας, λουκετα παντου.

  15. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ..!ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΗΣ..!!! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΙΟ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ..!!, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑ ΑΛΛΟΣ..!! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ…!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!..

  16. ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΛΑΣΗ

  17. στο αναπτυξης στα κοψε τα αρχιδακια ο μητσοτακης κι εγινες γλαστρουλα, τωρα μονο για να τσιριζεις σαν υστερικια σ εχουνε. μαιμου που κανουν χαζι στη νδ ειναι ο αδωνακης

  18. ….δώσε πόνο υπουργάρα μας και δείξτε μαζί με τους άλλους ομογαλάκτους το πόσο πολύ μισείτε τον λαό και θα δείτε τι θα σας δώσει ο λαός στας εκλογάς, οσονούπω. Α! και πούσαι; Πες στους υπολοίπους οι οποίοι κρύβονται και δεν παίρνουν θέση ότι η σιωπή είναι και συμμετοχή και συνενοχή. Θα τους θυμηθούμε όλους εκείνην την ώρα.

  19. Περι τα μεσα Οκτωβρίου βλεπω ολους τους μεταλλαγμένους-μπολιασμενους, στους δρομους σε πορειες διαμαρτυριας! Γιατι εξαπατηθησαν απο την “κυβερνηση”…. Μεταλλαγμενοι…. Ετοιμαστείτε…. Ξεκιναει το γλεντι με μασκουλες… Οταν θα μπαινετε μονο εσεις σε κλειστούς χώρους… Και θα γινεται της τρελης απο κρουσματα…. Συνεπως και διασωληνωσεις… Τσοοοοουπ… Θα κάνετε και τεστ…. Και θα μουτζωνεστε στον καθρεπτη μπροστα….. Ετοιμαστειτε για τρελο γελιο!!!

  20. Θα μπορούν, όμως, να έρχονται στο σπίτι σου για να κρατάνε “συντροφιά” στην Ευγενία και να της “βουλώνουν” τις τρύπες.

  21. Δεν θα επηρεαστούν όπως ακούγεται τα σούπερ μάρκετ τα φαρμακεία και κάποια εμπορικά(μικρά ή μεγάλα θα δούμε).
    Αναμένεται ότι θα ισχύσει αυτό που έχει ήδη ακουστεί για την ψυχαγωγία σε κλειστούς χώρους.
    Με έκπληξη έμαθα ότι ακούγεται για μη αποκλεισμό των καζίνο και των προπο-φρουτακια και τα συναφή,γιατί άραγε???
    Τέλος πάντων οσονουπω θα ανακοινωθούν,το πρόβλημα θα είναι στους εργαζόμενους που θα πρέπει να πληρώνουν τα ραπίντ από την τσέπη τους….

  22. Πρόκειται για ένα αρχιτσιγλανι και τίποτε παραπάνω Κάποια στιγμή μωρη πουστρα θα πας στο σπίτι σου. Το νου σου.

  23. Eσυ θα μπορεις να πας στον ταφο σου , να ησυχασουμε απο τις μπουρδολογιες σου?

  24. Αν δεν σε βαλει (ο βλαμενος που εχεις για αρχηγο) στο επικρατειας…δεν ξαναβγαινεις βουλευτης αχρηστε!

    1. υπαρχουν νουμερα αδερφε που παιρνουν 400 ευρο και ψηφιζουν αδωνη.
      ειναι γυναικες ,που τους ελεγε καποτε αυτο το σκουπιδι να γεννανε σπιτι τους γιατι επιβαρυνουν το ΕΣΥ.κοντα 150.000 τον ψηφιζουν και ζουν αναμεσα μας

  25. Ο/Η Καίνε τον πλανήτη για να πουν οτι υπάρχει κλιματική "αλλαγή" λέει:

    Δε θέλουμε να πάμε πουθενά μωρή μουχρίτσα. Εσύ να δεις που θα πας άμα σε πιάσουμε.

  26. η μπουμπουκα θα ειναι εκει να φτιαξει και κανα φαγητο?
    Γυναικαρα λενε.

  27. Ρε καλοστον τον μπουμπουκο!!! Που Κρηβοσουν??? Μήπως δεν έχεις μούτρα να βγεις στον κόσμο??? Δεν έχεις άδικο! Τα κάνατε όλα σκατα κ’ έχουν βρωμίσει τα πάντα, Φατετα τώρα. Και οι 301 χεζοσαστε πάνω σας. Θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταία.

  28. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ; ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗ.

  29. Ακου ρυπαρε ανθρωπε τα γραφει και η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ αυτα που συμβαινουνε τωρα που προσκυνατε το βγελυμα της ερημωσεως.ειμαστε προετοιμασμενοι να πεθανουμε για ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ εσεις που θα κρυφτητε οταν ερθει η ωρα σας οπως και ολων των ανθρωπων; γιαυτο συνεχιστε τα σκοτεινα ονειρα σας γιατι ο χρονος τελειωνει για ολους.ανθρωπινο μιασμα.

  30. Πολυ μαυρο το βαψες το μαλλι Αδωμι παρε πιο ανοιχτη μπογια

  31. Έχουν λυσαξει!
    Κάθε λέξη και μια βλακεία, αρκεί να περάσει το μήνυμα που θέλουν!
    “μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία”
    Δηλαδή είναι μικρή μειοψηφία?
    Αν ναι, τι σας ενοχλεί η μειοψηφία?
    “Όχι ασήμαντη μειοψηφία”, δηλαδή είναι πολλοί, οπότε δεν είναι μειοψηφία και θέλετε να επιβάλλεται το εμβόλιο σ’αυτούς μέσο οικονομικών εκβιασμών και πιθανόν αυτοκτονίων που θα υπάρξουν διότι δεν θα μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να ταίσουν την οικογένεια τούς!
    Όλα αυτά παρότι έχετε συμφωνήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μην εκβιάζονται οι πολίτες ούτε άμεσα ούτε εμεσα και παρότι οι νέες έρευνες δείχνουν ότι δεν μπορεί να γίνει τοίχος ανοσίας διότι μεταδίδουν και νοσούν και οι εμβολιασμενοι!(οι εμβολιασμενοι δε, αν νοσήσουν πάνε κανονικά στην εργασία τους βάση οδηγίες του ΕΟΠΥΥ).
    Μεγαλύτερο παράδειγμα είναι το Ισραήλ, που τώρα δεν το αναφέρει κανείς!
    Σχετικά με το σύστημα υγείας , αυτοί οι “μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία” έχει πληρώσει της εισφορές στα ταμεία χρόνια τώρα και πόλοι από αυτούς δεν έχουν πάει σε νοσοκομείο ούτε απ’έξω και τώρα με το έτσι θέλω τους αφήνετε ακάλυπτους!
    Το σύστημα υγείας το καταστρέψατε εσείς παίζοντας τα χρήματα των ταμείων στο χρηματιστήριο, δίνοντας συντάξεις σε 40χρονους , περνώντας οι βουλευτές 5 διαφορετικες συντάξεις, αφήνοντας τους γιατρούς γράφουν φάρμακα εγκυμοσύνης σε άντρες κτλπ.
    Επίσης ζημιά στο σύστημα υγείας έκαναν οι λαθρομετανάστες(που αυτοί δεν κολλάνε Κόρονοίο) που έχουν πλήρη κάλυψη και δεν έχουν δώσει καθόλου εισφορές.
    Θα μου πείτε κρίμα είναι (τον Έλληνα δεν σας πειράζει να τον αφήσετε χωρίς περίθαλψη όμως!) και άλλα πολλά.
    Γ@μ@ την δημοκρατία σάς!
    Λίγα τα ψωμιά σας αλήτες!

    1. Και γιατί να αυτοκτονήσουν¦¦¦¦ όπλα δεν έχουν¦¦¦ ή είναι μόνο για φρου φρου και αρώματᦦ¦ Άλλωστε, αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των φοβισμένων και δειλών νεοελλήνων, ψευτο νταηλίκια και τσαμπουκάδες στην άσφαλτο ή τα μπουζούκια. Και όταν τα πράγματα σοβαρέψουν, όπου φύγει φύγει…. Ετσι δεν είναι παλιοαδελφές¦¦¦

  32. Άν κρίνουμε από το φόντο, ούτε αυτός μπορεί να πάει πουθενά………..
    Γιατί άραγε;;;;;

  33. Όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες μου θυμίζει συνέλληνες τον μύθο του Αισώπου με την κωλοβή αλεπού, που μόλις έχασε την ουρά της ήθελε να πείσει και τις άλλες να τις κόψουν για να μην είναι διαφορετική.
    Κάτι σαν αυτό που βιώνουμε δηλαδή.

  34. ……και …..είναι προδιαγεγραμμένο!!!
    Η «τσιριχτή μούμια» ή και αλλιώς μπουμπούκος βγηκε κατευθείαν από το Νεκρονομικόν .
    Η ίδια η ανάγνωση του είναι άκρως επικίνδυνη. Χρησιμοποιείται σε τελετές επίκλησης πνευμάτων με τραγικά αποτελέσματα. Αναφέρεται σε όλους τους επίδοξους μάγους που προσπαθούν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ψηφιακά ρομπότ μέσω γενετικών μεταλλάξεων . Η ίδια η ανάγνωση του κειμένου του βιβλίου, είναι άκρως επικίνδυνη. Καθώς και ότι όσοι επιχειρήσουν να το χρησιμοποιήσουν θα έχουν ένα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.…

  35. Οταν τον ακουω αμεσως μου ερχεται στο μυαλο το τραγουδι του Χαρη Κλιν Μαλακα μαλακα πεστα μας τουλαχιστον ποιο μαλακα……………….

  36. ΕΣΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΕΞΩ? ΜΕ 20 ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙ?ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΔΙ@ ΕΠΙΣΗΣ!

  37. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ

  38. Αδωνουκο μπουμπουκο θα σου έλεγα τι θα πάρεις από τους μη εμβολιασμενους αλλά προς το παρών πάρε πατερίτσες …θα σου χρειαστούν …ξέρεις το ακαταδιωκτο δεν τ οι έχεις παντού …

  39. Όταν το έπαιζες αντίσταση και έκανες τον πλασιέ στα γνωστά βιβλία του Πλεύρη – ξέρεις εσύ – κάπου θα διάβασες για την περίοδο 1933-1945 και τα κίτρινα αστέρια στο πέτο……. Κοίτα να το εφαρμόσεις και αυτό για να ολοκληρώσεις την ξεφτίλα σου……….Να δούμε στο τέλος όταν ξυπνήσει ο Έλληνας, αν θα μπορείς να πας πουθενά εσύ ή θα κυκλοφορείς με μουστάκι και περούκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  40. …..ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…..ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ!!!!…..

  41. Πρωτον θα επρεπε να σου αγορασει η γυναικουλα σου δυο τονους ποιο ανοιχτο χρωμα για την βαφη ειναι τραγικακορατζινα τρε μπαναλ Δευτερον μας λειπει η εκπομπη ηηθικοπλαστικη της γυναικουλας σου Μωρε να μην ξερουμε εαν ο φιλοξ ενουμενος της ειναι γκευ Εαν πηγε με ολο του το σοι Ποσο μας λειπειΤριτον ποιος σε παιρνει στα σοβαρα

  42. Αιδιώνη οι ανεμβολίαστοι θα πηγαίνουν όπου θέλουν και δεν αναγνωρίζουν την χούντα ΝΔ ΑΕ για κυβέρνηση.
    ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΙΔΙΩΝΗ!!!!

  43. Ξεφτιλισμένε, πεταμένε, τα κεφάλια σας έξω από την βουλή πρέπει να κρεμάσουμε…….Προδότες!!!!!!!

  44. Καλο παραδεισο κ υπουργε αν εισαι εμβολιασμενος

  45. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟΥ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΙΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΡΑ….ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΑΝΑΤΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΕΕΕ;;;; ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΚΩ ΣΑΣ ΚΑΤΩ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΑΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!!!! ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ….ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ!!!!

  46. Ρε π@π@ρα Μανωλιδη……Αστοχησα με την τουρτα που σ εριξα καποτε σ ενα μαγαζι που σε πετυχα με το γυναικακι σου….Κρυφτηκες πισω απ τα φουστανια της…..Θυμασαι?….Μεχρι τα καναλια σ εδειξαν….
    Στα ΤΕΤΟΙΑ μου αν δεν μπορω να παω πουθενα….ΕΣΥ ομως Μανωλιδη,δεν μας ειπες…..ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ????

  47. Μπουμπούκο….!!! για αυτό που λες ότι « οι ανεμβολίαστοι Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά » ξέρεις τη λέω……. στ@ρχίδι@ μας !!! αλλά ταυτόχρονα αναρωτιέμαι τελικά έχουμε δημοκρατία….? η φασισμό…? γιατί με μπερδέψατε και εσύ και τα βοθροκάναλα που βγενείς…! Όσο για τον πισωγλέντη αμόρφωτο Βασιλακόπουλο μαζί με την πατσαβουρογια την Παγώνη ετιμαστήτε να κάνετε όλοι μαζί το τρίτο μπόλι και να πάρετε από το τρίτο το μακρύτερο ΟΥΣΤ…………….

  48. Το ΕΣΥ κύριε Άδωνη το έχουμε χρυσωπληρωσει οι ελληνες. Οι πολιτικοί τρώγανε τα λεφτά του λαού που προορίζονταν για το ΕΣΥ και τα κάνανε οφ σορ εταιρείες. Εάν αρωστήσουμε όλοι οι ανεμβολιαστοι με κόβιντ πως ξέρεις Άδωνη ότι θα χρειαστούμε νοσοκομείο; Εσεις ως δείχνουν τα πράγματα με τον κόβιντ δεν ξέρετε που σας πάνε τα τέσσερα. Τη μια ναι οι μάσκες την άλλη όχι. Και με το εμβόλιο τα ίδια κάνετε. Λοιπόν να βγαίνεις και να λες ότι οι πολιτικοί είμαστε άχρηστοι επειδή δεν μπορούμε να έχουμε ΕΣΥ για όλους τους Έλληνες και όχι ότι οι ανεμβολιαστοι θα ρίξουμε το σύστημα υγείας έξω. Οκ Άδωνη;

    1. ΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΝ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΒΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ………….

  49. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΥ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ………ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ….ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ………

  50. Οι μαγαζατορες θα παθουν τη ζημια. Αλλωστε αυτο ειναι το σχεδιο τους. Να κλεισουν ολες οι μικρομεσαιες επιχειρησεις.

  51. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΡΧΗΓΙΑ…. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ… ΣΚΕΛΕΤΕ…. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ…. ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΝΑ… ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ… ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ….

  52. ΘΕΜΑ ΔΕΙΑΧΗΡΗΣΗΣ ΤΟ… ΠΡΟΣΧΗΜΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ… ΕΝΤΟΛΗ… ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ… ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…. ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ…. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  53. Για πηγενετε μια βόλτα στα καμμένα κάτι θέλουν να σας πουν οι κάτοικοι.
    Πάρτε μαζί και τον πορτοσαλατα σας.
    Είδες ανόητε πως δεν μπορείτε να πατε κάπου ούτε και εσεις;;;;
    Θα σας φάει ζωντανούς ο κόσμος εάν τους αγρίεψετε.Μη παίζετε αλλο με την οργή του κόσμου γιατί είναι ήδη πολύ οργισμένος.

  54. ΜΠΡΑΒΟ…. ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ. ΣΚΑΣΤΕ “ΨΕΚ@ΣΜΕΝΟΙ”……

  55. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ Οι εμβολιασμενοι εκαναν το εμβολιο και απεκτησαν τειχος ανοσιας. Αρα δεν κολανε τον ιο.Τι φοβουνται απο τους ανεμβολιαστους αφου τους προστατευει το εμβολιο; Πολυ παραξενα ολα αυτα.

  56. Κατ’ εμέ δεν φταίει αυτός. Φταίνε αυτοί που τον ψήφισαν και τον έφτασαν υπουργό. Μόνο που την πληρώνουμε όλοι μας.

  57. Και λεφτά να υπάρχουν που δεν θα υπάρχουν τι θα αγοράσεις; Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τίποτα; Μειωμένες παραγωγές, φωτιές ανομβρία πληθωρισμος ακρίβεια….Κάνε όνειρα ότι θα υπάρξει φαγητό σε λίγο. Το παιχνίδι ήταν στημένο και καιρό μελετημένο…

  58. Μπράβο μεγάλε πάλι θα σαρώσεις στις εκλογές.Σε πάω.

  59. Δεν πειράζει απόβρασμα του πολιτικού συστήματος θα καμαρώνουμε από το φιγούραγκραμ τις εξόδους των εμβολιασμένων και θα τους χαιρόμαστε ✌️

  60. Μπουμπουκο να ευχεσαι να μη σε πετυχω πουθενα θα σε γαμ@σ@ οσο δε φανταζεσαι μαλ@κ@. Ποιος εισαι εσυ ρε σκουπιδι αληταρα που θα απειλήσεις εμενα και ολο το κοσμο καραγκιοζη? Λιγα ειναι τα ψωμια σου αλητακο.

  61. Ωραία ίσως τα λες καλά ίσως και όχι.
    Εάν ενας προσπαθήσει να μπει κάπου, ο σεκιουρ🧀 θα τον πιάσει ίσως από το σβέρκο και έξω.
    Ομως……
    Άμα σου μαζευτουνε χίλια πεινασμένα άτομα έξω από κάθε κατάστημα κάτσε και δες μετά ποιος δεν μπορεί να πάει πουθενά και δεν μπορεί να μπει πουθενά.
    Κάτσε μπροστά στη πόρτα και σταμάτησε τους εάν νομίζεις πως μπορείς.
    Δηλαδή τι θα κάνεις θα απαγορεύσεις στους πολίτες της πόλης σου να πάνε να αγοράσουν τρόφιμα και ψωμί για το παιδί τους και της οικογένειας τους;;;;
    Έχεις πεινάσει ποτέ στη ζωή σου;;; Γνωρίζεις που μπορεί να φτάσει κάποιος για να ταισει τα παιδιά του;;;;
    Μέχρι και ληστεία μπορεί να κάνει. Θα φέρετε το χάος .Μόνο ο Τζόκερ θα λείπει.
    Εγώ εάν ήμουν πολιτικός θα ήμουν δίκαιος προς όλους. Θα όριζα τις 2-3 ημέρες της εβδομάδας ως ημέρες που επιτρέπεται η είσοδος σε διαφορα ξαταστηματα μόνο σε μπολιασμενους η το αντίθετο για να περιορίσω τη διασπορά του ιού.
    Και πότε την ίδια ημέρα όλοι μαζί.
    Εάν γίνει απαγόρευση θα τα κάνετε πιο σκ💩τ💩 από ότι τα έχετε κάνει έως τώρα που ανοίξατε τον τουρισμό για δεύτερη φορά και κοκκίνισε η χώρα όλη για δεύτερη φορά ξανά.
    Α και πουσαι Σπυρίδωνα τους ΠΕΠ τους αφήνετε να κάνουν τις θρησκευτικές τους παραδόσεις σε δημόσιους χώρους και να μαστιγώνωνται έτσι;;;;
    Εμάς μας τους Έλληνες στις θρησκευτικες μας εορτές μας έχετε σε περιορισμούς εεε;;;;
    👏👏👏👏 😩Συγχαρητήρια, κρίμα λες πως είσαι και χριστιανός 🥴

    1. Και λεφτά να υπάρχουν που δεν θα υπάρχουν τι θα αγοράσεις; Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τίποτα; Μειωμένες παραγωγές, φωτιές ανομβρία πληθωρισμος ακρίβεια….Κάνε όνειρα ότι θα υπάρξει φαγητό σε λίγο. Το παιχνίδι ήταν στημένο και καιρό μελετημένο…

    2. Σε όλα αυτά που ρωτάς η απάντηση είναι μία, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ο κώλος τους να είναι καλά

    3. Καλά τα λες, κάποιοι θέλουν να έρθει το χάος.
      Σκοπίμως.
      Εγω ειμαι περίεργος στο πως θα αντιδράσουν τα ΠΕΠ το Σεπτέμβριο που θα γίνει καθυστέρηση στα γουγο στα ΑΤΜ.

  62. Αυτά ονειρεύονται. Χουντάρα του κερατά. Διότι όταν ζητάνε 4η και 5η δόση από τους δούλους,πώς θα έρχεται ο ανεμβολίαστος και θα τους λέει «δεν έκανα καμία δόση και δεν με πείραξε ο ιός». Τους χαλάει όλη η προπαγανδιστική σούπα. Θα κάνει τους εμβολιασμένους να νοιώθουν εξαπατημένοι. Οπότε για να νοιώθουν «καλά» οι εμβολιασμένοι χρησιμοποιούν το κράτος για να επιτεθούν στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των ανεμβολίαστων.

  63. Τι λεει το πουλημένο τομάρι έχετε κάψει όλους τους Έλληνες μπαίνουν κάθε μέρα λαθρομετανάστες και έμπαιναν και στα λοκνταουν και εμεις δεν μπορούσαμε να παμε 2 χιλιομετρα μακριά και μας λετε να κάνουμε το εμβόλιο οταν ο γιατρός της οικογένειας μας που τον εμπιστευόμαστε μας το τονίζει μακριά απο το εμβόλιο!!! Λυπάμαι όσοι το κάνατε θα βρεθείτε μετα από 1-2 χρόνια με σοβαρά πρόβληματα υγείας!!!

  64. Αν με ξανααπειλησεις ρε καραγκιοζη θα ελθω να σε βρω, Γελοιε! Πως καταντησες ετσι ρε σουργελο για την εξουσια?

  65. Ωχ αναστήθηκε και η τσιριχτη μούμια. Σου είπε κανείς ότι θέλουμε να πάμε κάπου; ή είναι ζωή αυτή που δώσατε στους εμβολιασμενους υποτίθεται ελεύθερους; Χαχαχαχα, είστε για κλάματα.

  66. ”Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ”
    Σε λίγο καιρό που θα πέσει απ’ την κυβέρνηση η ΝΟΥΔΟΥ, ο Άδωνης θα βγαίνει απ’ το σπίτι του με δύο διμοιρίες ΜΑΤ. Δεν έχει καταλάβει τι τον περιμένει, αυτόν κι άλλους κυβερνητικούς απ’ τη ΝΟΥΔΟΥ.

  67. Εγώ όμως θα μπορώ να εμφανίζω τη μούρη μου… Κάποιοι άλλοι να δούμε… Με ποσοσττό 16% στο Ισραήλ και τόσα άλλα που, παρακαλώ δαπανείστε χρόνο, συμβάινουν… Τί να σας πω πραγματικά (είμαι κι εγώ άνευ χαρτοφυλακίου)…. Θα ξαναδούμε H1N1 και με κλειστη τη Μεγαλόπολη τι θα απογίνουν τα σκευάσματα????

  68. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΡΝΕΙ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ.

  69. για να έρθουμε στο μπ@υρδέλο που κάνεις πιάτσα το βράδυ αμην αγχώνεσαι θα βρούμε τρόπο να έρθουμε να σε γ@μησουμε π@υστροάδωνι

  70. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!
    ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ!!ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!

  71. Άντε ρε σουργελο Μπουμπούκο που εμβολιαστηκες και μετά κόλλησες και κορωνοϊό. Άντε χάσου από δω πέρα που βγήκες να μας κουνήσεις και το δάχτυλο . Ηλίθιε!! Πουλημενο κοπρόσκυλο!!

Comments are closed.