“Και ξέρετε τα μισά” Ο Μαζωνάκης σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Κοινοποίηση:
mazo-aderfia
O Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, Super Κατερίνα για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω για την περιουσία.

Αρχικά ανέφερε: «Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν».

Όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του και την εντύπωση που έχει κάνει σε όλους, καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, ο τραγουδιστής τόνισε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει… Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε».

Και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία τρίχα χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου, από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός».

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι στο σπίτι του ακούει κλασσική και ξένη μουσική, ενώ σπάνια ακούει ελληνικό ραδιόφωνο.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο, Παρασκευή 28/6 στη Super Κατερίνα.

Στην Μύκονο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει το δείπνο του σε ταβέρνα της Χώρας.

Με καλή παρέα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνοδευόταν από φίλους του, μεταξύ των οποίων η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς και η Νατάσα Λιακουνάκου.

Να θυμίσουμε ότι στην Μύκονο βρίσκεται και το σπίτι για την διαχείριση του οποίου έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον ερμηνευτή και την αδελφή του, Βάσω, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να έχει ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα για να διαφυλάξει την περιουσία του. Αν και όλα έδειχναν ότι ο «εμφύλιος» μεταξύ τους βαίνει προς αποκλιμάκωση, ο τραγουδιστής επανήλθε με νέες αιχμές κατά της αδελφής του.

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης με το που επέστρεψε από την Μύκονο παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία πρόκειται να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από το περασμένο Σάββατο οι φίλοι του γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω.
Ο ίδιος είχε επιλέξει την Κρήτη, μακριά από την Αθήνα, για να γυρίσει το βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «Θάλασσες». Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα παλιό διυλιστήριο στο χωριό Πεύκη, το οποίο είχε ανακαινιστεί.

Η Αποκάλυψη του Ερμηνευτή: Από την Αγωνία στην Ελευθερία και η Δικαστική Αντιπαράθεση με την Αδελφή του
Όταν οι φίλοι τον ρώτησαν τι σκέφτεται για τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και εξέφρασε την αγωνία του για την αντιπαράθεση με την αδελφή του, έλαβε μια απροσδόκητη απάντηση.

«Πλέον νιώθω ότι είμαι ελεύθερος και να μην στενοχωριέστε» ήταν τα λόγια του δημοφιλούς ερμηνευτή που, με την ανακοίνωση της Δευτέρας, έδειξε τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι είναι αυτό;

Αν δεν λάβει τα οικονομικά στοιχεία μιας εταιρείας που σχετίζεται αμιγώς με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα (π.χ. κέρδη από παραστάσεις, συναυλίες, ηχογραφήσεις κ.λπ.) μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα από τον αποσπασμένο διαχειριστή της εταιρείας αυτής, δηλαδή την αδελφή του Βάσω, θα προχωρήσει σε μεγάλη προσπάθεια.

Μετά τη σημερινή εξώδικη επιστολή, ορίστηκε συγκεκριμένη προθεσμία στον “Mazo” για να παράσχει τα στοιχεία που ζητήθηκαν από την αδελφή του, και εάν δεν παρασχεθούν, ο “Mazo” θα προχωρήσει σε αγωγή λογοδοσίας για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην εταιρεία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση.

Πλέον, η Βάσω Μαζωνάκη θα πρέπει να δώσει άμεσα τα οικονομικά στοιχεία που ζητάει ο αδελφός της, εφόσον ο δικαστής αποφανθεί υπέρ της υπόθεσης του αδελφού της, εφόσον δεν υπάρξει απάντηση στη νέα εξώδικη επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτό, ήταν η απόλυτη έμπιστη του Γιώργου από το 2019 έως το 2020, και όπως αποκαλύπτει η ανακοίνωση, διαχειριζόταν τα οικονομικά του Γιώργου στην εταιρεία που ίδρυσαν, μέχρι που η σχέση τους χάλασε.

Μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια, η Βάσω Μαζωνάκη ήταν ουσιαστικά η “σκιώδης πολεμίστρια” του Γιώργου, καθώς ήταν πάντα παρούσα στις εμφανίσεις του Γιώργου.

Η “εξαφάνισή” της συζητήθηκε δεόντως

διάφορες φήμες κυκλοφόρησαν από τότε, αλλά σύμφωνα με την πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη, μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, υπήρχε η ελπίδα ότι η οικονομική διαφορά θα επιλυθεί χωρίς δικαστική διαδικασία.

Μετά την έκδοση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της χρήσης της κατοικίας στη Μύκονο, ήλπιζε ότι η αδελφή του θα καταλάβαινε το μήνυμα και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά, θα αναλάμβανε «τέτοια πρωτοβουλία που θα αποτελούσε προϋπόθεση για την ειρηνική και αποτελεσματική επίλυση της εν λόγω διαφοράς», αλλά αυτό δεν συνέβη.

Στον επίλογο της δήλωσης, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά η Βάσω, εκφράζεται η λύπη και η πικρία του Γιώργου Μαζωνάκη για όσα συνέβησαν με έναν τέτοιο άνθρωπο και για τη διαμάχη που αναστάτωσε την οικογένειά του.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά» επισημαίνει μεταξύ άλλων. «Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν, παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Ξεσπά 1η φορά ο Μαζωνάκης, με ένα εξώδικο τα είπε… όλα για την αδερφή του: «Με είδαν ως αντικείμενο εκμετάλλευσης»
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, το πρωί της Δευτέρας 17/6, μέσω πολύ στενών συνεργατών του, όπως έγινε γνωστό στο gossip-tv.gr.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, επισημαίνει πως η υπόθεση αυτή που έχει γίνει γνωστή, η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του δηλαδή, Βάσω Μαζωνάκη, τον θίγει σε όλα τα επίπεδα.

«Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης», διαμηνύει μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος τραγουδιστής.

Επίσης, έκανε γνωστό πως έστειλε εξώδικο και στην ίδια του την εταιρεία για να εξασφαλίσει την περιουσία του.

Ειδικότερα, αναφέρονται τα εξής: «Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response