Κακοκαιρία “Atena”: Ο Αγιασμός στα σχολεία υπό ευνοϊκές συνθήκες

Κοινοποίηση:
sxoleio-6

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι πάντα μια σημαντική στιγμή για μαθητές και γονείς. Φέτος, οι μαθητές στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συμμετάσχουν κανονικά στον αγιασμό, καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιώργο Τσατραφύλλια, οι περιοχές αυτές δεν θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ», η οποία πλήττει άλλες περιοχές της χώρας.

 

Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ» έχει προκαλέσει προβλήματα στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τη Λήμνο, επηρεάζοντας την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ανησυχούν για τις συνθήκες που επικρατούν στις πληγείσες περιοχές και πώς αυτές θα επηρεάσουν τους μαθητές.

Ωστόσο, οι προοπτικές για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη φαίνονται θετικές. Ο αγιασμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα.

«Αγαπητοί γονείς: Χωρίς βροχές αύριο ο αγιασμός σε Αττική και Θεσσαλονίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response