Καλά πήγε αυτό! Εξερράγησαν λόγω καύσωνα οι μπαταρίες στο φωτοβολταϊκό πάρκο της Μονής Κουδουμά

Κοινοποίηση:
mesara

Ενα δυσάρεστο γεγονός εξ αιτίας του παρατεταμένου καύσωνα σημειώθηκε χθες Κυριακή καθώς εξερράγησαν οι μπαταρίες στο φωτοβολταϊκό πάρκο της Ιεράς Μονής Κουδουμά.

Έντρομοι οι μοναχοί και οι προσκυνητές έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης να δουν τι συμβαίνει και διαπίστωσαν ότι εξαιτίας της υπερβολικής θερμοκρασίας που υπήρχε στην περιοχή καθώς και στον συγκεκριμένο χώρο που υπήρχαν οι μπαταρίες – συσσωρευτές και παρόλο την ύπαρξη Αir Condition αλλά και λόγω των μεγάλων καταναλώσεων που τροφοδοτούσαν τη Μονή εξερράγησαν οι 48 μπαταρίες- συσσωρευτές του πάρκου.

Μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε, η Ιερά Μονή Κουδουμά δεν θα είναι σε θέση να παράσχει φιλοξενία στους προσκυνητές καθώς το φωτοβολταϊκό πάρκο είναι η μοναδική πηγή ενέργειας στο μοναστήρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ‘Η αυτος που εκανε την εγκατασταση να ηταν ασχετος[συνηθισμενη κατασταση]ή μας κανετε πλακα.Εφοσον ο χωρος ειχε κλιματισμο,αλλα ακομη και χωρις[αρκει να μην ειναι φατσα στον ηλιο και κατω απο λαμαρινες]δεν “σκαει”απο την ζεστη.Αμα ηταν ετσι δεν θα ειχε μεινει αυτοκινητο σωο.Και μαλιστα αυτες οι μπαταριες[βαθειας εκφορτισης ανοικτου τυπου κλπ]ειναι πιο γαιδουρια.Καποια μαλακια κανανε.[δεν βαζεις μετατροπεα πιο ισχυρο απο το μεγιστο ρευμα εκφορτισης]

  2. Πρασινη ενεργεια και κολοκυθια τουμπανα

  3. ….Πρασινη ενεργεια και οι μονες? Εδω μιλαμε γα εξελιξη οχι πλακα! Γουρλοματικη μονη μαλλον!

Comments are closed.