Καλά… πήγε η μελέτη των Ολλανδών για την Θεσσαλία: Άδειαζαν την Λίμνη Κάρλα χωρίς δίχτυ για τα ψάρια – Στο βυθό του Παγασητικού τα εκατομμύρια του λαού

Κοινοποίηση:
γεργεργερ

Εκ των υστέρων ξεκίνησαν οι εργασίες για να μην καταλήγουν τα ψάρια στον Παγασητικό ξεκίνησαν οι εργασίες στην Λίμνη Κάρλα. Την ίδια ώρα η μελέτη των Ολλανδών για την Θεσσαλία μετά την κακοκαιρία Daniel, για την οποία πληρώσαμε με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη εκατομμύρια ευρώ για προτάσεις, πήγε περίπατο!

Σύμφωνα ρεπορτάζ του STAR, οι παράγοντες ήθελαν να αποστραγγίξουν την Λίμνη Κάρλα, δεν φρόντισαν ωστόσο να μην τους φύγουν τα ψάρια αφού δεν έβαλαν δίχτυ για να τα συγκρατεί. Κινητοποιήθηκαν και πάλι όλοι μόλις έγινε η καταστροφή.

Στις εκβολές του Παγασητικού τοποθετήθηκε κατόπιν εορτής προστατευτικό δίχτυ ενώ Περιφέρεια και υπουργείο υπέγραψαν την έναρξη(!) εργασιών αποκατάστασης των ζημιών από τον Daniel, ώστε να μπορούν με αντλίες να επιστρέφουν τα νερά στον ταμιευτήρα και να μην φεύγουν ανεξέλεγκτα στην θάλασσα.

Κενό γράμμα η έκθεση των Ολλανδών

Η έκθεση των Ολλανδών ειδικών έλεγε ότι πρέπει να αποσυρθούν επιπλέον αγροτικές εκτάσεις γύρω από την Κάρλα και να μην αυξηθεί η απορροή στον Παγασητικό.

Για να ξεκινήσουν τα έργα θα έπρεπε να προηγηθεί αποστράγγιση, την ώρα που δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα στις ορεινές περιοχές, φράγματα και αναχώματα, για να μην φτάνουν τόσα νερά στην λίμνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μήπως το μεγάλο πρόβλημα μας είναι ότι …..έχουμε τους περισσότερους υπαλλήλους αναλογικά με τον πληθυσμό μας …και δεν κάνουμε για τίποτα!!!! Έφεραν λέει Ολλανδούς να μελετήσουν το θέμα !!!! Οι δικοί μας που ήταν!!!!! Θεωρώ ότι είμαστε άχρηστοι!!!!! Ειλικρινά απορώ ώρες ώρες πως κάναμε επανάσταση και πολέμους !!!

  2. Φημες λενε οτι τα φαρια εχουν δηλιτηριαστει απο το μεθανιο που εξερχεται απο ρογμες σεισμικων δονησεις στα βαθη της θαλασσης

  3. Πριν κανα δυο μηνες δημοσιευσατε οτι μπηκε ενα κομβοι νταλικες απο τη Βουλγαρια και τραβαγε για Αγχιαλο μερια! Το ειχατε συνδεσει με Ουκρανια που μαλλον λαθος!
    Καμμια μετρηση ραδιενεργειας κατι? Καλη υγεια ευχομαι στους Μαγνησιωτες!

    1. Πεστα φίλε..Τα ψάρια ψόφησαν ΞΑΦΝΙΚΑ..ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ..ΜΠΟΛΙ ΜΠΟΛΙ έκαναν τα ψαρια

  4. Κανείς δεν αναφέρει ότι οι Ρομά είχαν κλέψει τον ηλεκτρικό πίνακα και τα μοτέρ. Όλοι προστατεύουν την «φήμη» των ιερών αγελάδων της Νέας Τάξης!

  5. Το θεμα ειναι το φευγετε ολοι απο το θεμα? Γιατι πεθαναν 200 τονοι ψαρια με τη μια ? Τοσο δυσκολη ειναι η απαντηση ?

    1. Ρε φίλε σοβαρά τώρα έτσι;; Τι είδους ερώτηση απορίας είναι αυτή τώρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ‘Έχεις δει πολλά είδη γλυκού νερού να αναπνέουν σε αλμυρό νερό; Γιατί σίγουρα δεν ήταν καρχαρίες ταύροι ή κροκόδειλοι Αυστραλίας να ευδοκιμούν και στα δύο διαφορετικής αλατότητας νερά. Και από την άλλη ο αριθμός των ψαριών δημιουργήθηκε γιατί υπήρξε τεράστιος όγκος νερού και παράλληλα τροφή. Το νερό από περυσι λόγω ξηρασίας υποδεκαπλασιάστηκε άρα δεν υπήρχε οξυγόνο. Ανέβα σε ένα βουνό και τράβα οξυγόνο για δέκα μέρες και μπες σε έναν ανελκυστήρα με δεκαπέντε άτομα για δέκα μέρες και ανέπνεε να δεις την διαφορά.

Leave a Response