Καλαμάτα: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται 15χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

Κοινοποίηση:
kalamata

Κάταγμα στο κρανίο και πιθανόν εσωτερικό αιμάτωμα έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος που τραυματίστηκε μαζί με μια συνομήλική του σε τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα. Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Αρχικά το παιδί είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αργότετρα παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, οπότε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που οδήγησαν σε διασωλήνωση.

Ο οδηγός που στις 20:30 το βράδι της Τρίτης 13 Ιουνίου, στην διασταύρωση των οδών Εθνικού Σταδίου και Κρήτης, στην Καλαμάτα, παρέσυρε ένα πατίνι με επιβαίνοντες τα δύο 15χρονα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, ήταν ένας 70χρονος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή, μα ο κακομοίρης ο οδηγός έμπλεξε στα καλά καθούμενα. Δεν κάνω κουβέντα για το ποιος φταίει, το ξέρουμε όλοι. Αυτά τα παλιοπατίνια πρέπει να απογορευτούν τελείως από παντού, είναι σκοτώστρες και αυτοί που τα οδηγούν εθελοντές θανάτου. Που να δείτε έναν πίτουρα σε μονόκυκλο να κατεβαίνει την Πανεπιστήμιου με 50, σαν να βλέπεις ένα αερικό ανάμεσα σε μοτό και αυτοκίνητα.

  2. Ν’απαγορευτουν γενικως…Θα κλεισουν σπιτια.

  3. Επίσης απαγορεύεται από το ΚΟΚ η οδήγηση οχημάτων που δεν μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα πάνω από 50χλμ/ώρα, σε κεντρικές αρτηρίες, αλλά και αυτά είναι ψιλά γράμματα. Τώρα θα λένε μας φάγαν το παιδί κρίμα για το παιδί.

  4. να θυμίσω ότι ο ΚΟΚ απαγορεύει την οδήγηση ηλεκτρικών πατινιών ή ηλεκτρικών ποδηλάτων από ανήλικους ή είναι ψιλά γράμματα για όλους εσάς
    η ευθύνη πρώτα βαραίνει τους γονείς των παιδιών
    μετα στον (70χρονών) οδηγό του οχήματος που θα έπρεπε να έχει παραδώσει την άδεια οδήγησης γιατί δεν έχει την ικανότητα να οδηγεί.
    και…βάλτε τους επόμενους.

    1. Ηλία, φαίνεται ότι είσαι παντελώς ανίδεος όσον αφορά στον ΚΟΚ. Μιλάμε για μια περίπτωση που εμφανέστατα το αυτοκίνητο δεν είχε απολύτως καμιά ευθύνη για το συμβάν! Κάθετη διασταύρωση, μ’ένα ΣΤΟΠ που βγάζει μάτια για το πατίνι & με δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που δεν έχει καμιά ευθύνη να σταματήσει για να ελέγξει ο οδηγός του αυτοκινήτου! Μιλάμε για πατίνι με 2 επιβαίνοντες, μ’ένα βάρος δηλαδή πάνω του γύρω στα 150 κιλά που φρένα ποδηλάτου με δυσκολία θα μπορούσαν να το ακινητοποιήσουν, πόσο μάλλον ενός πατινιού! Μιλάμε ότι ο οδηγός μπλέκει τώρα στα καλά καθούμενα με δικαστήρια, δικηγόρους, τρεχάματα, εκεί που πήγαινε ποιος ξέρει σε τι δικές του υποθέσεις. Ασφαλώς η ζωή των παιδιών μετράει, αλλά δεν χρωστάει ο άλλος να πληρώνει για την ανοησία & την αμυαλιά των παιδιών & των γονιών τους!

    2. Εχω άμεση αντίληψη των πατινιών και των οδηγών τους…Είναι αθόρυβα, αόρατα και ξεφυτρώνουν από το πουθενά…Στην θέση του του 70χρονου μπορεί να ήταν και 30χρονος, ειδικά αν παραβίασαν προτεραιότητα…Γι’ αυτό κράτα την χολή σου για τον γέρο…Γιατί να παραδώσει το δίπλωμα, αν έχει κριθεί ικανός και το έχει ανανεώσει; Εσύ δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αν μπορεί να οδηγήσει η όχι…Δεν είναι δα 80 η 90…Αντε ξερόλες…

  5. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΣΤΟΠ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΙΝΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ

Comments are closed.