“Καλημέρα ήλιε” σε πανηγύρι στην Ξάνθη και ο Ανδρουλάκης… αποθεώνεται (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
pasok

Περιοδεία στην Ξάνθη έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος το βράδυ κατέληξε σε ένα πανηγύρι. Εκεί φωτογραφήθηκε με τον χαμογελαστό κόσμο που έτρεξε για μια selfie με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, όταν ο dj τον αντιλήφθηκε, έπαιξε το “Καλημέρα Ήλιε” του Μάνου Λοΐζου, που επί χρόνια αποτέλεσε τον “ύμνο” του κόμματος. Και όπως θα δείτε στο βίντεο εκτός από τον γιδοβοσκό αρκετοί ήταν αυτοί που το τραγούδησαν και τον… συνόδευσαν στους πανηγυρισμούς.

Καμία σωτηρία…

@nikos.androulakisΗ Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. Καλημέρα ήλιε!

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Για τα πανηγύρια είναι και για την διασκέδασή τους όλοι τους. Δεν κάνουν όχι για πολιτικοί, αλλά ούτε για πολίτες αυτού τού τόπου. Για να μην πω για τον ανώμαλο τον άλλον που μας αηδιάζει συνεχώς. Που να πάει να συζητήσει με Τούρκο άντρα το θέατρο για εθνικά θέματα!!! Θα γελάνε και οι πέτρες στην Τουρκία σκεπτόμενοι τι στρατό έχουμε αν αρχηγός κόμματος είναι ανώμαλος ο ένας, χαζοβιόλης ο άλλος, απατεώνες όλοι μαζί.

  2. “””” Εκεί φωτογραφήθηκε με τον χαμογελαστό κόσμο που έτρεξε για μια selfie με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.””””😆😆😆😆😆😆😆τα αδερφια του ερντυ θα σας δωσουν κ αυτοι πολλες σελφιε🤣🤣🤣🤣ζωα ελληνες…

  3. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑΧΟΥΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΛΟΥ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  4. Οταν λεω οτι ο Ελληνας ραγιας γεννηθηκε ραγιας και θα πεθανει μερικοι το αντιπαρεχονται με το Ευρωπαιος . Πραγμα ανυπαρκτο. Χριστιανος ραγιας. Του φορτωσανε μια θρησκεια και μονιμα ειναι σκυμμενος στο Τουρκο η τον Ευρωπαιο δανειστη. Βλεπεις τη γρια των 350 ευρω να χαιρεταει ποιον ? Αντι με το που τον ειδε να σκεφτει σαν αρχαια Σπαρτιατισα η Αθηναια και του πεταξει ενα αυγο η ενα γιαουρτακι με πετσα στα μουτρα. Αντ-αυτου ραγιαδες ολοι.

Leave a Response