Καλλιστεία ή… στο γραφείο του υπουργού; Σε ρόλο «Μπερλουσκόνι» ο Μπόλαρης, μετά τον σάλο με την Θωμαρίτα, ποιά Σταρ Ελλάς προσέλαβε για «ιδιαιτέρα» του; (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
1

Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου… Σταρ Ελλάς το 2002, ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη το 2019. Μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού, άλλη μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία έχει ενταχθεί από τις 7 Ιανουαρίου στο τιμ του Μάρκου Μπόλαρη.

Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.

Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: